понедељак, 9. децембар 2019.

Nedeljni horoskop za period od 09.decembra do 16.decembra...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
09.decembar 10:42: Merkur ulazi u Strelca
11.decembar 11:04: Venera konjukcija Saturn
12.decembar 06:12: Pun Mesec u Blizancima 19°
13.decembar 04:47: Kiron kreće u direktan hod sa 1° Ovna
13.decembar 12:54: Mars trigon Neptun
13.decembar 16:16: Venera konjukcija Pluton
15.decembar 20:01: Jupiter u Jarcu trigon RxUran u Biku na 2°


Druga nedelja decembra i puno zvezdanih aktivnosti! 
Merkur na početku nedelje prelazi u Strelca. 
Posle dva meseca boravka u Škorpiji Merkur ulazi u znak koji nam vraća optimizam, entuzijazam i tera nas u potragu za znanjem ali i za istinom - The truth is out there... 
Merkur u Strelcu je u izgonu, kako je vladar Blizanaca a oni su u opoziciji sa Strelcem, Merkur u Strelcu ne može baš najbolje da se izrazi....Ali svakako ostaje glasnik lepih i optimističnih misli, vesti, reči...Možda će malo preuveličavati...a sve zbog činjenice da Strelcem vlada Jupiter a boravak Merkura u Strelcu je sličan konjukciji Merkura i Jupitera!!!

Merkur u Strelcu (tranzitni)

Aspekte koje će Merkur praviti u tranzitu kroz Strelca pogledajte OVDE!

★Merkur će boraviti u Strelcu do 29.decembra!



Venera će se ove nedelje sresti prvo sa Saturnom pa onda i sa Plutonom! 
Susret sa Saturnom učvrstiće neke veze....one kojima to treba....Srešće se možda stare ljubavi - Kada je Hari sreo Sali... Nove veze u ovo vreme mogu računati na trajnost...a partner odgovoran, poslovan, možda stariji ali i mlađi (Saturn)!!!
A onda je na vidiku strast -  Zavedi me...Gde ima strasti postoji mogućnost da se javi opsesija, posesivnost, manipulacija....gde najčešće manipulator postaje žrtva! Tamo gde se strast ugasila ali još tinja ova energija je baš dobro došla!!! Nove veze kreću iz strasti.....sve sa "pogledom ispod obrva"!!!

Između ova dva Venerina aspekta dogodiće se Pun Mesec u BlizancimaVreme kulminacije... nekih događaja!!!
Nije baš najidealnije okruženje u vreme Punog Meseca:
Sunce i Mesec u kvadratu sa Neptunom - T-kvadrat! Unosi Neptun zabune, maglu, obmane, laži, nejasnoće....negde i razočarenja!
Mesec u inkonjukciji sa Venerom, Saturnom i Plutonom (svi oni u konjukciji). Ova energija je samo priprema za ono što dolazi a to je opozicija Meseca kada bude u tranzitu kroz Raka! Inkonjukcije kao nagoveštaj da nešto nije u redu!
Merkur (vladar Blizanaca) u inkonjukciji sa RxUranom u Biku. Neprijatne vesti i situacije....
Svi aspekti i sve promene tokom ove nedelje utiču i na Pun Mesec, jer se on dešava na sredini nedelje....Dakle, obratite pažnju na sve aspekte i promene ove nedelje!!!

Kiron u Ovnu će krenuti direktno, za nas je to period u kome treba da osvestimo naše rane i ono što nas boli, ujedno i da krenemo u potragu za (iz)lečenjem - U potrazi za ključem...

Da poprave stvari tu su:

Mars će se sresti u energiji trigona sa Neptunom u Ribama - Mašta može svašta...
I dokle se Venera zanima susretima sa Saturnom i Plutonom, Mars će želeti čuda...a "Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara". 

I na kraju kao šlag na tortu Jupiter u Jarcu u trigonu sa RxUranom u Biku - Jackpot....

Danas je ponedeljak, dan kojim vlada Mesec....
Danas Merkur prelazi u Strelca, ali danas je i egzaktni kvadrat Jupitera u Jarcu i RxKirona u Ovnu!!!
Ranije sam pisala o ovoj energiji:

Budite otvoreni za (iz)lečenje...


Mesec je u Biku, danas u opoziciji sa Marsom u Škorpiji - nervoza, nemir, stres....Ali Mesec će danas biti u sekstilu sa Neptunom ako poželite beg od stvarnosti na krilima Neptuna! Do kraja dana Mesec u trigonu sa Venerom i Saturnom....Mesec kao "okidač" za konjukciju Venere i Saturna....



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u decembru 2019.





OVAN: 
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 9.kuću,  odgovara vam ovaj položaj Merkura jer su Strelac i vaš znak u trigonu!
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 10.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, karijeru, odnose u karijeri, vaš položaj, odnos prema autoritetima...Možda će se položaj učvrstiti, stabilizovati, možda je pred vama novi početak (Saturn), imate i priliku da nešto transformišete i suštinski promenite, kroz neku ili uz pomoć neke moći, moćnih ljudi (Pluton). Ako ste u nekoj vezi ovo je mogućnost za promenu statusa (kao na facebook-u). Ako ste nešto krili sada bi moglo da postane transparentno!
Pun Mesec u Blizancima na osi 3./9.kuća kvadrat Neptun u Ribama 12.kuća, kulminacija u vezi vaših misli, odluka, komunikacije. Razmišljanje ostati ovde ili otići negde daleko. Problemi sa tajnama, skrivenim informacijama, istinom (lažima).
Kiron u vašem znaku u 1.kući kreće napred, krenite hrabro u potragu za izlečenjem, ključ je negde u vama. Primenite šta ste naučili dok je Kiron bio retrogradan!
Mars u Škorpiji 8.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 12.kuća, iskoristite maštu i kreativnost, jaku energiju transformacije i regeneracije i suštinskih promena. Mogućnost da neke tajne ipak sačuvate ili su ovo nove tajne. Povlačenje radi punjenja baterija.
Jupiter u Jarcu 10.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 2.kuća vaš Jackpot, ovo je mogućnost da učinite nešto za vašu karijeru, vaše finansije, ovo su i iznenadna povoljna dešavanja u ovim oblastima života, novi izvori prihoda, možda i novi poslovi!

BIK:
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 8.kućuposle opozicije Merkura u Škorpiji sa vašim znakom sada sledi prilagođavanje, strpite se još malo, jer dolazi period trigona kada Merkur pređe u Jarca.
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 9.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, vaše vidike, ideale, duhovnost, moral, zakon, pravdu, obrazovanje, putovanja, istina...Sve ovo sada odgovornije, stabilnije, temeljnije (Saturn), jaka energija za promene i trasformaciju (Pluton). Ako ste u vezi, ovo je šansa da se dogodi nešto što će vam vratiti veru u ljubav. Možda ćete i na neki put ili vam neko dolazi sa puta. Nove veze imaju onu energiju tkz druge polovine, ljubavnog ideala ili osećanje da su se duše srele!
Pun Mesec u Blizancima na osi 2./8.kuća, kvadrat Neptun u Ribama 11.kuća, kulminacija u vašim finansijama i ličnim i zajedničkim...Obratite pažnju na novac, na protok novca, moguća su iznenadna dešavanja i neke nejasnoće. Ne pozajmljujte novac, budite oprezni sa prijateljima ali i sa grupama kojima pripadate ili imate nameru da pripadate!
Kiron u Ovnu u 12.kući kreće napred, krenite u dublje istraživanje i pronalaženje ključa, hrabro ma koliko je to negde skriveno. Iskoristite energiju ove kuće za povlačenje, punjenje baterija, za psihološku analizu onog što vas muči, boli....radite na sebi sami ili uz pomoć nečiju!
Mars u Škorpiji 7.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 11.kuća, kroz maštu i kreativnost uz veliku pomoć partnera, prijatelja možete popraviti neke negativne efekte u ovom periodu. Partnerstvo i prijateljstvo su vaši "anđeli čuvari koji mogu popraviti stvari".
Jupiter u Jarcu 9.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 1.kuća vaš Jackpot, ovo je snažna energija ličnih iznenadnih promena, energija koja pruža razne mogućnosti i šanse da imate više vere, nade u neke stvari koje vam se dešavaju u vezi nekih ličnih poduhvata, putovanja, obrazovanja. Vreme je za promene!

BLIZANCI:
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 7.kućubudite oprezni jer Strelac i vaš znak su u opoziciji!
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 8.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, intimu, strast, zajedničke resurse, tkz tuđ novac i podršku, krizne situacije, priliku za suštinske promene. Negde je ovo neki kraj (i novi početak) ili više odgovornosti u vezi (Saturn), mogućnost obnavljanja strasti ako je više nema u vezi ili kraj ako je to nemoguće (Pluton). Nove veze dolaze kroz veliku strast ali i kroz potrebu da se nešto menja! Obratite pažnju i na zdravlje!
Pun Mesec u Blizancima na osi 1./7.kuća, kvadrat Neptun u Ribama 10.kuća, kulminacija u vašem odnosu prema ljudima preko puta vas, partnerskim i emotivnim i drugim vezama i odnosima. Obratite pažnju na status, položaj, karijeru, jer odatle idu neki nejasni signali. Karijera utiče na vaše odnose, neke tajne, nešto što skrivate od vama bliskih ljudi. Mogli bi da se upletete u neke laži ili da vas upletu u neke laži. Obratite i pažnju na odnos sa autoritetima, roditeljima...
Kiron u Ovnu u 11.kući kreće napred, krenite  i vi napred kroz pomoć prijatelja ili možda će nekom prijatelju biti potebna pomoć (tu je i lek). Obratite pažnju na vaš društveni i socijalni život ključ je tu negde!
Mars u Škorpiji 6.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 10.kuća, kroz maštu i kreativnost učinite nešto za svoj svakodnevni život, navike, posao, zdravlje, karijeru...Ovo je vaša snaga vaša energija da vam život bude lakši i kvalitetniji. 
Jupiter u Jarcu 8.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 12.kuća vaš Jackpot, ovo je vaša šansa da popravite finansije, da uradite nešto da se osećate sigurnije. Potrebne su suštinske promene koje treba pažljivo pripremiti (daleko od očiju javnosti). Možda će se ukazati i neki tajni izvori finansiranja. Ovo je i odlična energija za intimu, strast, obnavljanje energije!

RAK:
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 6.kućuposle trigona Merkura u Škorpiji sa vašim znakom sada sledi prilagođavanje, budite oprezni jer dolazi period opozicije kada Merkur pređe u Jarca.
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 7.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, odnose, veze, partnerstva, brakove...Stabilizaciju odnosa, više odgovornosti, dugotrajnost (Saturn), ali i obnavljanje strasti i trasformaciju odnosa (Pluton). Ako niste u vezi ovo je mogućnost da upoznate nekog da ta veza ima energiju trajanja ali i energiju velike strasti!
Pun Mesec u Blizancima na osi 12./6.kuća, kvadrat Neptun u Ribama 9.kuća, kulminacija u vašim tajnama, skrivenim stvarima, podsvesti! Problem na relaciji skriveno i javno! Manjak energije, nešto vam crpi snagu. Obratite pažnju na psihofizičko zdravlje! Nejasni ideali, problem sa zakonom, pravdom, istinom. 
Kiron u Ovnu u 10.kući kreće napred, krenite i vi napred ključ je negde u vašoj profesiji, karijeri...Ključ je i u vašem odnosu prema autoritetima!
Mars u Škorpiji 5.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 9.kuća, kroz maštu i kreativnost vaš ljubavni život može dobiti jaku energiju. Emocije su te koje vam mogu pomoći da budete bolje raspoloženi, da imate više optimizma. Neko će na neki put. 
Jupiter u Jarcu 7.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 11.kuća vaš Jackpot, ovo je iznenadna snažna energija koja može pokrenuti vaš partnerski život ako ste već u vezi. Bolji odnosi i emotivni i prijateljski. Ako niste u vezi ovo je mogućnost za nove iznenade veze, prijateljstva. Ljubav i veza sa prijateljem ili preko prijatelja.

LAV:
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 5.kućuStrelac i vaš znak su u trigonu, iskoristite ovu energiju!
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 6.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, svakodnevni život, navike, posao, zdravlje! Neka stabilnost, više odgovornosti (Saturn) suštinkse promene (Pluton). Učinite nešto za vaše navike posebno one loše, sada je odličan period. Što se emocija, ljubavi tiče i tu su moguće promene posebno one na svakodnevnom nivou. Ljubavi preko posla sada su na ispitu. Ako ste sami nove veze preko posla!
Pun Mesec u Blizancima na osi 11./5.kuća, kvadrat Neptun u Ribama 8.kuća, kulminacija u vašim prijateljskim vezama, u društvenim i socijalnim odnosima. Kulminacija u odnosu primanja i davanja (emocije). Mogućnost isplivavanja nekih tajni, mogućnost razočarenja negde i kraj nekog odnosa a sve zbog laži, obmane. Nešto duboko "zakopano" sada će isplivati na površinu.
Kiron u Ovnu u 9.kući kreće napred, krenite i vi napred ključ je negde u vašoj životnoj filozofiji, idealima, snovima, putovanjima, obrazovanju, moralu, zakonu, pravdi...u veri i verovanju!
Mars u Škorpiji 4.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 8.kuća, kroz maštu i kreativnost kroz punjenje baterija u domu svom možete obnoviti energiju. Mogućnost meditiranja, odmora, povlačenja radi regeneracije i trasformacije. Vaša snaga je u domu, porodici. Dobra energija i za zajedničke finasije i resurse! 
Jupiter u Jarcu 6.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 10.kuća vaš Jackpot, ovo je iznenadna snažna energija koja može pokrenuti vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje...Promena navika, posla, napredak u karijeri! 

DEVICA:
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 4.kućubudite oprezni, Strelac i vaš znak su u kvadratu!
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 5.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, emocije, ljubav, kreativnost, uživanje, zabavu, odmor, decu...Mnogo bolje i stabilnije emocije, ljubavne veze, odnos sa decom (Saturn), vraćanje nekih emocija ili ljubavi iz prošlosti (Saturn), više strasti, obnavljanje intime i strasti (Pluton). Veze koje ne funkcionišu dobro sada mogu biti završene. Ako niste u vezi upoznavanje nekog odgovornog, stabilnog, možda starijeg partnera (Saturn), veza iz velike strasti (Pluton). Mogućnost razmišljanja o trudnoći ili trudnoća!
Pun Mesec u Blizancima na osi 10./4.kuća, kvadrat Neptun u Ribama 7.kuća, kulminacija u vašoj profesiji, karijeri, položaju, statusu. Problem na relaciji karijera - dom, porodica. Neki nejasni signali, zabune, obmane iz pravca partnerskih odnosa i veza. Negativan uticaj partnera. Neko vam crpi energiju zbog čega se osećate loše! Ne birajte strane, rešite problem, pokušajte da saznate istinu.
Kiron u Ovnu u 8.kući kreće napred, krenite i vi napred ključ je negde u vašoj intimi, strasti, istraživanju, dubokom "kopanju", ali i u zajedničkim finansijama, resursima, podršci nečijoj. Ključ je u trasformaciji i regeneraciji u nekoj suštinskoj promeni i nekom završetku (kraj nečega)!
Mars u Škorpiji 3.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 7.kuća, kroz maštu i kreativnost, reči, komunikaciju, više romantike i zajedničkih trenutaka sa partnerom možete popraviti neke teške situacije i odnose. Iskren razgovor pomaže!
Jupiter u Jarcu 5.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 9.kuća vaš Jackpot, ovo je energija iznenadne sreće, radosti. Nove ljubavi, začeća, putovanja, obrazovanje. Više optimizma, vere....

VAGA:
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 3.kućuStrelac i vaš znak se slažu (sekstil), iskoristite ovu energiju!
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 4.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, vaš dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari, prošlost, nekretnine....Ovo je energija stabilnosti, odgovornosti, boljih i emotivnih i porodičnih odnosa (Saturn), više strasti, obnavljanje intime, strasti, zajedničkih resursa, podrške (Pluton). Što bolje rešite pitanja iz prošlosti veće su šanse da vaš porodični život bude bolji i stabilniji! Sa ovom energijom neko će se možda odlučiti za zajednički život (ljubavne veze).
Pun Mesec u Blizancima na osi 9./3.kuća, kvadrat Neptun u Ribama 6.kuća, kulminacija vaše životne filozofije, vidika, pogleda na sve i okolinu, ideala, snova, morala, zakona, pravde, obrazovanja, putovanja, istine. U sukobu viši i niži um....Nejasni, negativni signali dolaze iz pravca navike, rutina, posla, zdravlja! Moguća su razna razočarenja. Obratite pre svega pažnju na psihofizičko zdravlje, na dijagnoze...
Kiron u Ovnu u 7.kući kreće napred, krenite i vi napred ključ je negde u vašim odnosima, vezama, partnerstvima...Da li je traženje krivca za neke vaše rane rešenje!?
Mars u Škorpiji 2.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 6.kuća, kroz maštu i kreativnost, više energije, bolja svakodnevica, manje rutine, bolje navike, ishrana, zdravlje ali i posao. Budite što kreativniji u svemu ovome. Negde će satisfakcija biti i više novca!
Jupiter u Jarcu 4.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 8.kuća vaš Jackpot, ovo je energija iznenadnih suštinskih promena. Pomoć u kriznim situacijama. Kraj i novi početak. Preselenja, proširenja, više novca i bolje finansije!

ŠKORPIJA:
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 2.kuću, Strelac je u polusekstilu sa vašim znakom, nastaviće se pozitivan uticaj iz perioda kada je Merkur bio u vašem znaku. Očekuje vas nastavka povoljnog perioda kada Merkur pređe u Jarca (sekstil).
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 3.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, vaše misli, reči, komunikaciju, bliske odnose....Mnogo ozbiljnija i odgovornija komunikacija, posebno ona emotivna (Saturn), intezivna, strastvena komunikacija (Pluton), takve su i vaše misli i odluke! Kraća putovanja, neko učenje, ispiti, promocije...Odlična energija za poslovnu komunikaciju. Dobre energije za one koji su u vezama da se popravi ako ima šta da se popravi. Mogućnost novih veza negde iz nekog komšiluka, preko braće, sestara....u prevozu...itd. Partner nosi energiju Saturna i Plutona!!!
Pun Mesec u Blizancima na osi 8./2.kuća, kvadrat Neptun u Ribama 5.kuća, kulminacija vaših finansija, materijalnih prilika, pre svega onih zajedničkih ali i tkz tuđ novac i podrška. Potreban vam je bolji balans između te oblasti i vaših ličnih finansija, primanja. Potrebno je da poradite na vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Razmislite o Moje-Tvoje-Naše! Nije sve u novcu, nešto je i u samopoštovanju i samovrednovanju! Neki nejasni signali dolaze iz pravca vašeg kreativnog, ljubavnog života, uživanja, zabave...mogućnost nesporazuma, razočarenja! 
Kiron u Ovnu u 6.kući kreće napred, krenite i vi napred ključ je negde u vašim navikama, poslu, zdravlju...
Mars u Škorpiji 1.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 5.kuća, moćna energija mašte, kreativnosti....Iskoristite ovu energiju za samoizražavanje, za emotivne priče, romantiku, za decu...

Jupiter u Jarcu 3.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 7.kuća vaš Jackpot, ovo je energija koja vam može promeniti neke odnose, veze...kroz komunikaciju, ugovore, pregovore..Iznenadne odluke koje mogu da vam promene život!

STRELAC:
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 1.kućunebeski glasnik u vašem znaku, iskoristite ovu vrlo pozitivnu energiju!
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 2.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, vaše finansije, materijalne prilike, vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Stabilnije i emocije i finasije (Saturn), suštinske promene u finansijama i sa emocijama (Pluton). 
Pun Mesec u Blizancima na osi 7./1.kuća, kvadrat Neptun u Ribama 4.kuća, kulminacija vaših odnosa, veza, partnerstava, brakova....na klackalici su vaši odnosi (veze) i vi lično, pronađite ravnotežu, nađite se na pola puta. Obratite pažnju jer su mogući nejasni signali iz pravca dom, porodica, porodični odnosi i neko razaočarenje.
Kiron u Ovnu u 5.kući kreće napred, krenite i vi napred ključ je negde u vašim emocijama, kreatvnosti, uživanju, zabavi, deci...
Mars u Škorpiji 12.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 4.kuća, energija koja vam sugeriše više opuštanja, odmaranja, meditiranja....punjenje baterija na maštovit i kreativan način.
Jupiter u Jarcu 2.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 6.kuća vaš Jackpot, ovo je energija koja vam može doneti lepa iznenađenja u finansijsko poslovnom svetu. Iznenadna primanja, bolji posao ili bolje zdravlje! Uradite nešto za sebe, svoje navike, posao...i pre svega zdravlje!

JARAC:
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 12.kućuStrelac je u polusekstilu sa vašim znakom, dobar uticaj koji vas sprema za ulazak Merkura u vaš znak.
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 1.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, vas lično, vaš izgled, karakter, vaše poduhvate....Ove energije najintezivnije utiču na vas. Moguće su promene koje nose stabilnost, odgovornost, dugotrajnost (Saturn) više energije čak i višak, više strasti i veće potreba za suštinskim promenama (Pluton). Vreme je da otkrijete šta stvarno želite i u vezi karijere, finanasija, ljubavi. Ako ste sami mogućnost upoznavanja nekog ko nosi energiju Saturna i Plutona!
Pun Mesec u Blizancima na osi 6./12.kuća, kvadrat Neptun u Ribama 3.kuća, kulminacija vaše svakodnevice, navika, rutine, posla, zdravlja....na klackalici su vaš svakodnevni, javni život i vaša podsvest, tajne, tajni život! Neke nejasne signale možete dobiti preko vaših misli, komunikacije, informacija...Ne izbegavajte istinu...ma koliko budete zbunjeni.
Kiron u Ovnu u 4.kući kreće napred, krenite i vi napred ključ je negde u vašem domu, porodici, privatnim stvarima...u prošlosti!
Mars u Škorpiji 11.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 3.kuća, energija koja vam nudi više druženja, komunikacije kroz kreativnost i maštu. Poslušajte i neki savet prijatelja. Družite se, komunicirajte, budite otvoreni za istinu!!!
Jupiter u Jarcu 1.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 5.kuća vaš Jackpot, ovo je energija koja vam može doneti lepa iznenađenja u emotivnom, ljubavnom životu. Ovo su novi poduhvati, projekti, ciljevi...od izgleda, emocija do karijere! Nove ljubavi ako ste sami....Nešto na temu dece...

VODOLIJA:
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 11.kućuStrelac se slaže sa vašim znakom (sekstil) iskoristite ovu energiju!
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 12.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, vašu podsvest, psihologiju, sve što skrivate, tajne vaše....Možda je vreme za povlačenje za odgovoran i stabilan pristup emocijama (Saturn) za obnavljanje strasti (Pluton) posebno ako ste u tajnim vezama. Možda i neke tajne neće više da budu tajne, možda je vreme ili za kraj ili za javnost! Ako niste u vezi onda mogućnost ulaska u tajnu vezu.
Pun Mesec u Blizancima na osi 5./11.kuća, kvadrat Neptun u Ribama 2.kuća, kulminacija vaših emocija, ljubavnih priča, uživanja, zabave, odmora, dece...U kulminaciji je i vaš odnos davanja i primanja. Nejasni signali idu iz pravca emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Da li je moguće imati i novac i ljubav! Moguće je ako sve dobro izbalansirate i uskladite!
Kiron u Ovnu u 3.kući kreće napred, krenite i vi napred ključ je negde u vašim mislima (kakve su vam misli takav vam je i život), rečima, komunikaciji, bliskim odnosima...
Mars u Škorpiji 10.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 2.kuća, energija koja vam nudi bolju karijeru i finanasije ali kroz maštu, kreativnost...
Jupiter u Jarcu 12.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 4.kuća vaš Jackpot, ovo je energija koja vam nudi razna iznenađenja kroz neku pozadinu ili nešto što pripremate "iza kulisa" u tajnosti. Pri tom važnu ulogu ima porodica kao podrška, kao vaša baza za pozitivne promene!

RIBE:
Merkur ove nedelje prelazi u Strelca u vašu 10.kućuStrelac se ne slaže (kvadrat) sa vašim znakom pa budite oprezni!
Venera u Jarcu će se sresti (konjukcija) sa Saturnom i Plutonom u 11.kući, u prvi plan stavlja ovu oblast života, vaš društveni, socijalni, prijateljski život...vaša grupna dešavanja, grupe kojima pripadate....Stabilnije i odgovornije emotivne, ljubavne, prijateljske odnose (Saturn), više strasti, inteziteta u odnosima ili obnavljanje (Pluton). Ako ste sami ovo su nove iznenadne ljubavne, prijateljske veze sa energijom Saturna i Plutona!
Pun Mesec u Blizancima na osi 4./10.kuća, kvadrat Neptun u Ribama 1.kuća, kulminacija u vašem domu, porodici, porodičnim odnosima, privatnim stvarima, prošlosti...na klacaklici su vaš dom i vaša karjera. Ne birajte stranu već nađite ravnotežu. Ometajući, zbunjujući signali idu iz pravca vas lično....nije vam mnogo toga jasno...da li vas neko laže ili lažete i obmanjujete sami sebe. Neko razočarenje vam sledi...
Kiron u Ovnu u 2.kući kreće napred, krenite i vi napred ključ je negde u vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti....Ključ je u samopoštovanju!
Mars u Škorpiji 9.kuća u trigonu sa Neptunom u Ribama 1.kuća, energija koja vam nudi više mašte, kreativnosti, vere, verovanja....Čuda se dešavaju ako u njih verujete!!! Možda je vreme i za neko putovanje...
Jupiter u Jarcu 11.kuća u trigonu sa RxUranom u Biku 3.kuća vaš Jackpot, ovo je energija koja vam nudi razne mogućnosti, ideje....kao i ostvarenje istih. Iznenadne vesti koje vam menjaju život. 





2 коментара: