среда, 25. децембар 2019.

U susret Mladom Mesecu u Jarcu i prstenastom pomračenju Sunca...



Zvezdani(n) zapis 2756
Sreda. Merkurov dan.

Merkur je u Strelcu na 24°

Merkur se još uvek bori sa sumnjama, obmanama, lažima kroz kvadrat sa Neptunom u Ribama. Bori se još od 20.decembra (i neki dan ranije)...koliko sutra nema više ovog kvadrata...29.decembra Merkur prelazi u Jarca gde ga čekaju Jupiter, Sunce, RxJMČ, Saturn i Pluton...Biće ovo jaka družina sve u stilu ne može nam niko ništa :)...Merkur će 16.januara preći u Vodoliju!!!
Prvi aspekti Merkura u Jarcu su 30.decembra kvadrat sa Kironom u Ovnu i trigon sa RxUranom u Biku...I Jupiter i Sunce su bili u istim položajima na samom ulasku u Jarca...Ovde je u pitanju Merkur naše misli, reči, komunikacija....U kvadratu sa Kironom neke misli i reči će da nas zabole, pričaćemo  i pisati o bolu...u trigonu sa RxUranom očekuju nas - Iznenadne promene...

Od 29.decembra 2020. do 16.januara 2020. družiće se ova družina u Jarcu!
Imaćemo stelijum u Jarcu

Da nešto naučimo:
Stelijum je skup više planeta u jednom znaku minimum tri četiri planete ali i više!!!
Skup planeta koje su u međusobnim konjukcijama!!!
Iskreno, tri planete jesu i nisu stelijum (od autora do autora), ali četiri planete u konjukciji to je to!!! Oni koji imaju takvu priču u svom horoskopu su rođeni lideri!!! Ja poznajem više takvih osoba!!! 
Sva deca rođena u periodu od 29.decembra do 16.januara imaće ovaj stelijum u Jarcu u natalnom horoskopu! Svi koji budu slavili rođendane u ovom periodu imaće stelijum ovih planeta u Solarnom - godišnjem horoskopu!!!


Gde čeljad nije besna kuća nije tesna.
Svi oni koji su rođeni sa stelijumom planeta (četiri i više) oni su rođeni sa potencijalom revolucionarnih promena!!! Mada da se razumemo, imati toliko planeta u jednom znaku, na jednom mestu nije lako!!! Takve energije iskoriste samo jaki ljudi!!! Nosioci stelijuma moraju biti psihološki jake ličnosti da izdrže sve što se od njih "traži"!!! Ponekad zbog gužve planeta u nekom znaku i kući ove osobe mogu biti preterano opsesivne i preterano fokusirane na nešto ili nekog!!! Ponekad ove osobe u prvi plan stave nešto i toga se grčeviti drže!!! Neki tranziti za njih su jako dobri, neki ih pošteno izmuče...
Deca rođena u ovom periodu biće zaista posebna deca....Nešto slično ali ipak i različito (samo tri planete) su i generacije rođene početkom 90'...I tada smo imali stelijum u Jarcu.....čitave generacije su rođene sa konjukcijama Saturna, Urana i Neptuna!!! Tih godina u vreme ovog stelijuma rođena su deca koja su sada uspešna ili su blizu nekog uspeha!!!
Poznati  sa stelijumom u Jarcu: Louis Pasteur mikrobiolog i hemičar (Merkur, Sunce, Neptun, Venera, Uran i Mars) i Marlene Dietrich harizmatična nemačka glumica i pevačica izuzetno bogate biografije (Merkur, Sunce, Saturn, Jupiter i Mars i Kiron). Mala digresija: često se slikala sa cigaretom u ruci (Neptun na 29° Blizanaca u 10.kući)!!!



Za sve nas bitna je kuća (ili kuće) gde će se ovaj stelijum dogoditi!!!
Na slici imate nebo iznad Beograda 12.januara 2020. Sve planete u Jarcu su u jednoj kući ovde u 5.kući...
Meni će ova "armija" (svih) planeta tada biti u 3.kući, dakle sve u jednoj kući....
Većini će zapravo sve i biti u jednoj kući....



Naravno biće i onih koji će imati planete u Jarcu u dve kuće...
Ako znate značenje kuća - Kuće - astrološke....možete imati predstavu šta ove planete hoće od vas, koju vrstu promena...
Generalno stelijum u Jarcu vrši pritisak na ostale kardinalne znakove na Rakove (opozicija), Ovnove i Vage (kvadrati)...nekako sve ovo oko promena ide na teži način ali ide...Mnogo je lakše zemljanim znakovima Jarčevima (konjukcija), Bikovima i Devicama (trigon)...dobro prolaze i vodeni znakovi Škorpije i Ribe (sekstil)...
U primeru gore stelijum planeta je u 1.kući dakle ovde se radi o ličnoj trasformaciji od izgleda do karaktera, i nekih životnih poduhvata...Ta trasformacija će se događati tokom 2020. posebno kada i Jupiter pređe iz 12. u 1.kuću!!!


Danas nema egzaktnih aspekata 
Sutra nas čeka jedan bitan zvezdani događaj:
26.decembar 06:12: Mlad Mesec u Jarcu 4° 
(prstenasto pomračenje Sunca)


Novi početak na kraju godine!

Pisala sam o ovom događaju....
O pomračenjima generalno pisala sam OVDE!

Mlad Mesec u Jarcu i pomračenje u konjukciji sa Jupiterom i sve u trigonu sa RxUranom - velika šansa za novi početak koji eto pada na samom kraju godine...Jupiter proširuje, Uran oslobađa...
Mesečevi Čvorovi....RxJMČ u Jarcu je u konjukciji sa Suncem i Mesecom i Jupiterom!!!
15.decembar 20:01: Jupiter u Jarcu trigon RxUran u Biku na 2° - Jackpot....
★24.decembar 22:43: Sunce trigon Uran - Budite originalni...

★27.decembar19:25: Sunce konjukcija Jupiter - Život je lep

Pomračenja (i Sunca i Meseca) su uvek povezana sa blizinom MČ. Sada su MČ - RxJMČ u Jarcu i RxSMČ u Raku na 8°. Mlad Mesec je na 4° - dakle u konjukciji su i opoziciji!!! I Jupiter je u konjukciji sa RxJMČ i opoziciji sa RxSMČ. 
Zašto su bitni Mesečevi Čvorovi u vreme pomračenja?

Kada se na nebu Sunce i Mesec približe  (konjukcija) jednom od Mesečevih Čvorova dolazi do Pomračenja Sunca, ako su Sunce i Mesec jedan naspram drugog (opozicija) i blizu Mesečevih Čvorova dolazi do Pomračenja Meseca... Mesečevi Čvorovi su ti koji prouzrokuju pomračenja Sunca i Meseca!!! I ako su Mesečevi Čvorovi zapravo imaginarne tačke, možemo ih videti u vreme Pomračenja!!!
Egzaktne konjukcije/opozicije sa MČ: Mesec konjukcija RxJMČ - 26.decembra, Sunce konjukcija RxJMČ - 30.decembra i Jupiter konjukcija RxJMČ - 06.januara 2020.
Mesečevi Čvorovi nam zapravo nude rešenje....da se oslobodimo onog što nas muči, što ne valja, što nam otežava život i da krenemo dalje u budućnost...Dakle izbor postoji....izbor je vaš!!!

Ovo je poslednji Mlad Mesec u ovoj godini u ovoj deceniji i on nas uvodi u novu deceniju...
Mlad Mesec - Novi početak - novi ciklus....
Ali imamo i prstenasto pomračenje Sunca - Novi početak gde će pomračenje malo ili više da nas prodrma...na dobar način - konjukcija Jupiter - trigon Uran!!!
Dešava se u Jarcu u vreme vladavine Jarca pa sve ima energiju ozbiljnosti, odgovornosti,  stabilnosti, dugotrajnosti....Možete da počnete sa planovima i ciljevima za 2020. Planirajte budućnost poštujte prošlost ali rešite se svega što vas sputava i ograničava. Zamislite planinu....ona ima vrh...i krenite u uspon...krenite ka vrhu - cilju!!!

Za dve nedelje čeka nas još jedno pomračenja - Pomračenje Meseca i Pun Mesec u Raku (10.januar), dva dana posle 12.januar čeka nas i snažna energija konjukcije Saturna i Plutona i vreme trasformacije...



Mesec je u Strelcu...
Oko podneva biće u konjukciji sa Merkurom...česta promena raspoloženja...
Od 12:18 do 22:45 Mesec će biti u praznom hodu....
U 22:45 CET Mesec prelazi u Jarca...
Prvi aspekt Meseca je posle ponoći kvadrat sa Kironom u Ovnu.....i onda u 06:13 CET Sunce konjukcija Mesec i pomračenje Sunca...

SVIMA KOJI DANAS SLAVE BOŽIĆ ŽELIM SVE NAJLEPŠE!!!



1 коментар: