среда, 18. децембар 2019.

Merkur u Strelcu ovih dana....


Najviše se laže u ljubavi, lovu i u predizbornoj kampanji.
Vinston Čerčil


Zvezdani(n) zapis 2747
Sreda. Merkurov dan.

Merkur je u Strelcu na 13°20'

U Strelcu je od 09.decembra, ......i filozofira ovih dana naš nebeski glasnik...Vodio je prijatene razgovore sa Kironom u Ovnu od 10.decembra....Uskoro (20.decembar) ga čeka Neptun u energiji kvadrata, gde će Neptun zapravo slati nejasne signale....pa su moguće nejasnoće, razne obmane, iluzije, laži -  Laži me, ti me lažeš najbolje i kao da se svi utrkuju ko će bolje i lakše da slaže...Mada je teško prepoznati u ovom trenutku laž....jedino bi možda pomogao detektor laži :)


Na temu istine i laži pročitajte jedan ranije napisan tekst:

"Istina koja nije izrečena u pravo vreme gora je od laži." ....



Da ne zaboravite:
Obratite pažnju na trigon Jupitera i Urana!!!

"Velika sreća dolazi s neba; mala sreća dolazi od čoveka." 

I na sutrašnji sekstil Marsa i Saturna: Izdržati sve...



Mesec je u Devici
U praktičnoj, poslovnoj energiji ali i u energiji hipohondrije :)), posebno danas kada je Merkur vladar Device u kvadratu sa Neptunom....Od jutros je i Mesec u kvadratu sa Merkurom:
Promenljivo raspoloženje od jutros... Duša - Mesec i razum - Merkur u neskladu, sukobu...Nervozno razmišljanje, nervozan govor, komunikacija... Napetost, stres za jutro ali i dobar prvi deo dana...Narodski rečeno glava i srce u sukobu...Osećanja protiv razuma ili razum protiv osećanja!!! 
Mesec je u opoziciji sa Neptunom:
Budni a sanjivi...Kod onih koji su osetljivi na uticaj Neptuna (pozicija Neptuna u natalnom ali i u tranzitnom horoskopu), javlja se i želja "pobeći negde", odlutati na neki oblak daleko od svih problema....Ja sam ta....moj Neptun u 1.kući kada god ima priliku ponudi mi neki oblak, nekada "čarobni ćilim".....Ovaj aspekt je upravo sada u ovom trenutku egzaktan - najjači....
U drugom delu dana Mesec sekstil Mars:
Ovo je energija samopouzdanja, zaštitnički odnos prema porodici...jake strasti, spontane rekacije, jak entuzijazam, potreba za takmičenjem i pobedom...popularnost, šarm, jake želje...višak energije koji treba dobro kanalisati....
Mesec trigon Saturn/Pluton:
Energija ozbiljnosti, odgovornosti, discipline...Energija realizma, zdrave pameti, pametnih odluka...energija pouzdanosti, tradicije... Lakše ćete rešavati obaveze i dužnosti koje imate pre svega prema porodici ali ovo važi i za sve druge obaveze i dužnosti... (Saturn). Energija strasti, dublje i duboke povezanosti...na emotivnom nivou. Intezivan odnos sa vama bliskim ljudima, sa ljudima sa kojima ste dublje psihološki povezani...(Pluton)...Mesec je ovde i okidač za konjukciju Saturna i Plutona!!!





Нема коментара:

Постави коментар