среда, 15. март 2017.

Vitamin "JA" :)....Danas na zvezdanom nebu...



Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Vagi, od jutros na 26*, opozicija sa Uranom na 22* dogodila se dva sata posle ponoći (02:04), ne znam vi ali ja sam jedva zaspala....Mesec mi je baš na ascedentu i realno on svojom energijom donosi mir i ravnotežu, harmoniju...ali je realno i neodlučan gore-dole, teško je doneti odluku, napraviti izbor...još ovako sa Uranom preko puta (opozicija) neodlučnost je veća, ali i nemir, nervoza...Zaspala sam ipak ali sa mislima o onome što me čaka....



Srećom od jutros Mesec u Vagi u sekstilu sa Saturnom u Strelcu egzaktno 11:05, umiriće se  Mesečeva "vaga", tasovi će se uravnotežiti, moguće je i smirenje, stabilnost posebno u rešavanju poslovnih, profesionalnih obaveza a baš mi to treba...da stignem svima da odgovorim, da postavim tekst što ranije 😀 jer ste vi to tražili 😍! Budite ipak oprezni, jer opozicija sa Uranom još uvek traje...i u porodičnim odnosima i u bilo kojim drugim....ako radite sa kolegama, mada i na ulici...na putu do posla i sl. Drugim rečima budite strpljivi....jer strpljivost donosi nagradu!!!

Mesec u Škorpiji, Mesec opozicija Mars

Od 11:05 Mesec ulazi u prazan hod sve do 16:10....kada će Mesec preći u Škorpiju i ostatak dana obojiti tom intezivnom energijom, energijom sve ili ništa!!! Emocije intezivne, za nekog i previše pa eto stresa...Potreba za promenom jaka (uticaj Plutona vladara Škorpije), potreba za akcijom takođe (uticaj Marsa vladara Škorpije)!!! Neki od vas bi mogli da budu razdražljivi, mrzovoljni...Bolje vam je da iskoristite ovu energiju i "poglledate dublje u sebe"....izvučete energiju transformacije i regeneracije....ne budite mračni...Već u 20:43 imamo sekstil Meseca u Škorpiji sa RxSMČ u Devici na 2*!!! Ima "izlaza" na nebeskim vratima, ima izlaza i rešenja za ono što vas eventualno muči i pritiska...Trebaće vam ova energija jer već pola sata posle ponoći (00:37) Mesec u Škorpiji biće u opoziciji sa jednom od svojih vladara Marsom u Biku na 4*....mnogi će opet u krevet otići sa viškom energije 😀....ako je pametno iskoristite Četvrtak ćete dočekati regenerisani....ko nije razumeo šta je pisac hteo da kaže neće ni shvatiti 😍




Danas egzaktni aspekt Sunca i Kirona
Merkur napreduje kroz Ovna i naokolo viče JA....JA....JA !!! Ako niste baš puno pričljivi smetaće vam oni koji će ovih dana progovarati i na "uši"...On je od jutros na 2* za par sati biće na 3*, sve je bliže RxVeneri koja "ide natraške"....srešće se u Subotu sve u stilu "odkud' ti"...Da li će se upustiti u flert....razgovor o proleću koje uskoro sigurno dolazi....ili će se baviti ozbiljnim razgovorima iz prošlosti na Ovnovski direktan i vatren, način ostaje vam da saznate....svako od vas već prema vašim horoskopima!!!
Danas juče najavljena konjukcija Sunca i Kirona u Ribama...i sve ostalo što vam je opširno objašnjeno u jučerašnjem tekstu:





Нема коментара:

Постави коментар