понедељак, 27. март 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 27.Marta do 3.Aprila...



"Rastajemo se mi, veruj, nije mi lako"...
I dokle RxVenera i Sunce u Ovnu pevaju pesmu: Rastajemo se mi :))) život ide dalje....Venera ide ka Ribama, Sunce nastavlja svoj put kroz Ovna. Mesec na početku ove nedelje u Ribama ali za kratko jer će sredinom dana preći u Ovna i obeležiti ovu nedelju energijom novog početka...Mlad Mesec u Ovnu na 7*...Pre toga će nas Mars u Biku u sekstilu sa Neptunom u Ribama nadahnuti svojom energijom i spremno ćemo dočekati Mlad Mesec...Posle serije Merkurovih aspekata ove nedelje nam dolazi jedan kome ćemo se obradovati sekstil Merkura u Ovnu sa Saturnom u Strelcu....zrno...mudrosti....Sve ove energije sa početka nedelje nas polako uvode u najavljivani kvadrat RxJupitera u Vagi sa Plutonom u Jarcu...i OPET T-Kvadrat!!! Ne ljutite se na glasnika :))). I na samom kraju Merkur posle onoliko aspekata u energiji Ovna prelazi u Bika...samo da se zna od ponedeljka je već u retrogradnoj senci!!!


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

27.Marta Merkur u Ovnu ulazi u retrogradnu senku sa 24*
27.Mart 17:44: Mars sekstil Neptun
28.Marta Mlad Mesec u Ovnu na 7*
29.Mart 19:16: Merkur trigon Saturn
30.Mart 19:18: Jupiter kvadrat Pluton
31.Mart 18:30: Merkur ulazi u Bika

27.Mart 17:44: Mars sekstil Neptun
Mesec je od jutros u Ribama na 25*, u konjukciji sa Kironom u Ribama na 25* (08:26), oko podneva 12:19 u kvadratu sa Saturnom u Strelcu na 27*, zatim prelazi u prazan hod 12:19 do 16:10 kada će preći u Ovna!!! Generalno prvi deo dana možda sa ne baš idealnim energijama za početak nedelje za Ponedeljak...mnogima ne baš omiljeni dan :)). Ulaskom Meseca u Ovna 16:10, energije se menjaju....Ubrzaće se tempo...krećemo u akciju...Mars u Biku (vladar Ovna) već u 17:44 pravi sekstil sa Neptunom u Ribama na 12*... Jaka energija nadahnuća, Mars pokreće energiju mašte, kreativnosti...Na sve ovo na kraju dana Mesec u Ovnu u konjukciji sa RxVenerom na 3* (21:59)....Sa ovim energijama lagano se pripremamo za Mlad Mesec koji će se dogoditi u utorak u 04:57 CET!!!

28.Marta Mlad Mesec u Ovnu na 7*

Utorak će biti obeležen energijom Mladog Meseca u Ovnu, konjukcija Meseca i Sunca u Ovnu na 7*...ako želite nešto da promenite, ako imate potrebu da krenete ispočetka ili jednostavno postoji potreba za novim početkom ovo je ta energija!!! Mesec ulazi u novu fazu gde će preći put od Ovna do Riba...Nama je pružena šansa da stavimo sebe u prvi plan Ovan - JA!!! Svoje potrebe, želje, aktivnosti ispred svaga ostalog... Preuzmite inicijativu!!! Mlad Mesec u Ovnu na 7* posebno će osetiti Ovnovi, Vage, Rakovi i Jarčevi, ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 7* ovih znakova!!!


29.Mart 19:16: Merkur trigon Saturn

U sredu Merkur u Ovnu posle niza aspekata od prošle nedelje pravi će trigon sa Saturnom u Strelcu na 27*...malo mudrosti nam neće škoditi, naprotiv :)). Jedna dobra energija koja nas može dobro pripremiti na ono što dolazi...Imamo mogućnost da budemo mudriji, smireniji, odgovorniji, organizovaniji ...sa dobrom koncentracijom i samokontrolom...Sve ovo zbog....

30.Mart 19:18: Jupiter kvadrat Pluton

Kvadrata RxJupitera u Vagi sa Plutonom u Jarcu na 19* u Četvrtak...I ako ovu energiju osećamo već duže vreme ona je sada egzaktna (tačna) i samim tim najjača!!! Cela nedelja će biti obeležena ovom energijom u četvtak je samo kulminacija! Sa ovim kvadratom oživeće T-Kvadrat koji takođe vrši uticaj na nas već dosta dugo!!! Odavno najavljujem kraj Marta kao kritičan period....eto stigli smo dotle...I svako će se boriti sa ovom energijom na svoj način....već prema tome gde mu se nalaze ove planete (RxJupiter i Pluton) u kojim kućama....Ništa novo ne donosi ova energija....zapravo hoću da kažem da smo ovaj kvadrat već imali (preživeli) 24.Novembra 2016.
Tada su i Jupiter i Pluton bili direktni (sada je Jupiter retrogradan) i bili su na 15* sada su na 19*...Dakle postoje i neke razlike....Jupiter nas vraća u neku prošlost da dovršimo nedovršene stvari...
Relativno uskoro (kako za koga) imaćemo još jednom ovaj kvadrat, 4.Avgusta ove godine! Tada će Jupiter biti direktan, Pluton retrogradan na 17*....Sve kao što vidite dešava između 15* i 19* ovih planeta!!! Pored stepena bitne su i kuće u kojima se događa ovaj kvadrat!!!

31.Mart 18:30: Merkur ulazi u Bika

U petak još jedan ne manje bitan događaj....Merkur prelazi u Bika....Posle vrlo aktivnog perioda boravka u Ovnu preći će u zemljanu energiju Bika i malo nas usporiti kada su misli, reči, komunikacija u pitanju...Bitno je da znate da je Merkur od ponedeljka u retrogradnoj senci i da će 10.Aprila krenuti u retrogradni hod sa 4* Bika i da će 20.Aprila ponovo ući u Ovna!!! U Bika će još jednom ući 16.Maja!!!

Više o svemu ovom:
★Ovog meseca na nebu:

Došlo....


Нема коментара:

Постави коментар