субота, 2. април 2016.

Nekako s' proljeća......



Ušli smo u April....
Mesečni izveštaj napisan i postavljen....na prvoaprilski dan šale....ali tekst nije šala :)).
Izveštaj k'o izveštaj....detaljan (možda i previše :-)...
Zašto ga spominjem?
Osvrnula bih se na neke bitne stvari vezane za ovaj četvrti mesec u godini...

Do kraja Aprila nekoliko planeta će se pridružiti retrogradnom Jupiteru i retrogradnom Saturnu. Prvo će Mars da krene na svoj retrogradni put 17.Aprila, za njim Pluton 18.Aprila i na kraju Merkur 28.Aprila!!!  


Jupiter i Saturn su već na svom redovnom godišnjem retrogradnom hodu:
Redovni retrogradni hod ima i Merkur. Na njega smo šta više i navikli....I na Blogu postoji jedan univerzalni tekst, nešto kao prva pomoć za slučaj retrogradnog Merkura:

I na kraju ali nikako manje bitan je i Mars, koji će krenuti u retrogradni hod koji inače nije u prirodi Marsa pa ćemo ga (po)najviše i osetiti!!!
I dokle su Pluton, Neptun i Uran retrogradni oko pola godine svake godine, Jupiter i Saturn oko četiri-pet meseci, Merkur je tri puta godišnje retrogradan (ove čak četiri puta), Mars je retrogradan na svake dve godine oko dva ipo meseca!!! Retrogradost je normalan ciklus planeta (prividno kretanje planeta unazad), sa tim živimo tokom svake godine. Ova godina je nešto drugačija. Po tome što će Merkur biti četiri puta retrogradan i što će Mars posle dve godine ponovo biti retrogradan!
Pročitaćete svašta ovih dana o ovoj pojavi, nešto zajedničko je da je period retrogradnog Marsa generalno loš period, period pojačanog nasilja i agresije. Ok, tamo gde će nam boraviti Mars u ta tri meseca je mesto - oblast života gde postoji potencijalna opasnost, jer Mars sa sobom i inače nosi izazov, energiju ali ovde onu koju moramo kanalisati na najbolji mogući način... Mnogo će sve ovo zavisiti i od vašem Nat Marsa i znaka u kom se on nalazi...jer to ste izvorno VI, ovaj Tran RxMars u Strelcu, kasnije u Škorpiji pričaće svoju priču ali ona je svakako povezana i sa vašim Marsom... Naravno šta će se sve dešavati biće i vezano za aspekte koje će Tran RMars praviti sa vašim Nat planetama... 
Bez panike....sve dođe i prođe!!! I pisaću naravno još na ovu temu....Ovo je samo kao mali podsetnik i uvod u predstojeća dešavanja.... Da se pripremimo... pa kom opanci, kom obojci...:-))).

Ovoliko retrogradnosti u jednom mesecu (ali i dalje) navodi nas na razmišljanje i razmatranje ove pojave!!! Kakav je uticaj na nas lično ali i na globalno! Lično i globalno unutrašnje putovanje!!!

Pored retrogradnosti planeta u ovom mesecu možemo izdvojiti još nešto.
Konfiguraciju T-Kvadrat: 
Jupiter opozicija Neptun, Jupiter kvadrat Saturn, Neptun kvadrat Saturn!!!  Ova konfiguracija neće biti egzaktna ali biće prisutna tokom Aprila....Nebo nam poručuje da se ne opuštamo.
RxJupiter u Devici opozicija Neptun u Ribama, aspekt iz septembra prošle godine, ovog puta nešto kao završnica. Sve zbog Jupiterovog kretanja unazad. Jupiter će sa 13* krenuti napred, Neptun će biti na 11* i tu se razdvajaju. Jupiter će ići ka Vagi, Neptun će krenuti u retrogradni hod (13.Juna). Dakle, i ako ova opozicija neće biti egzaktna biće prisutna zbog dozvoljenog orbisa delovanja. U ovom T-Kvadratu bitnu ulogu igra Saturn u Strelcu. Saturn u Strelcu kvadrat RxJupiter u Devici nedavno egzaktan (23.Mart); Saturn u Strelcu kvadrat Neptun u Ribama (egzaktan 26.Novembra 2016. i 17.Juna 2015.)
O globalnom uticaju radije ne bih, pisala sam ranije. O ličnom uticaju takođe sam pisala u okviru svakog aspekta. Ovde je bitno da znate gde se nalaze Tran Jupiter, Tran Neptun i Tran Saturn u vašim horoskopima. Imate stepene svake od ovih planeta i uklopite ih u vaš horoskop. Te kuće u kojima se ovaj T-kvadrat nalazi su oblasti života u kojima će se nešto događati psihološki uticaj ili stvarni događaj. 

♥ Nekako s' proljeća









Нема коментара:

Постави коментар