понедељак, 2. март 2015.

Nedeljni horoskop za period od 2.Marta do 8.Marta....

Ova nedelja, prva u Martu probudiće mnoge od nas iz zimskog sna. Kao da je ona uvod u proleće koje neizvesno dolazi. Već u utorak probudiće se nada i vera (Jupiter) da će nam biti bolje, da nam dolaze bolji i srećniji (Jupiter) dani. Sve u vidu nekog iznenađenja (Jupiter trigon Uran). Venera će se utorak pridružiti lepim i srećnim vestima. I ona u saradnji sa Jupiterom (Venera trigon Jupiter). Vreme je za uživanje. Faktor iznenađenja (Uran) biće prisutan cele nedelje... nove ljubavi, razna emotivna ali materijalana iznenađenja. Da li će kvadrat Venere i Plutona pokvariti ovu priču? Ne mora, posebno ako se ta energija pametno usmeri na kreativnost i umetnost.
Pun Mesec u Devici u četvrtak takođe je događaj nedelje. Sledi nam neka vrsta kulminacije... neki kraj i neki novi početak. već prema položaju Meseca i Sunca u horoskopima. Vikend počinje sa šansom da nešto suštinski promenimo, ali i da se regenerišemo i transformišemo, sve zahvaljujući Plutonu u Jarcu i Suncu u Ribama.
Tokom cele nedelje biće aktuelni i Mesečevi Čvorovi: Južni Mesečev Čvor u Ovnu i Severni Mesečev Čvor u Vagi. Oni će biti deo energija i aspekata aktuelnih ove nedelje. Priča o odnosima, vezama u prvom planu. Priča o tome da li i šta treba pustiti ili napustiti i u kom pravcu treba krenuti i ići dalje i razvijati se je jedna od najvažnijih zvezdanih priča ove nedelje....

 

Ovan nedeljni horoskop
Ovnovi vreme je za buđenje! Vrlo uzbudljiva nedelja je pred vama. Posebno kada je ljubav u pitanju. U vašem znaku se nalaze planete koje ove nedelje rade po tom pitanju (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars). Ostati ili otići? Nove ljubavi? Sve je u opticaju. Preko puta u vama suprotnom znaku u Vagi nalazi se Severni Mesečev Čvor i donosi energiju izlaza nešto kao putokaz u kom pravcu treba da krenete. Pre toga vi lično sa svim ovim planetama u vašem znaku treba da raskrstite sa nečim, da nešto pustite ili napustite. Da li će pomoći Jupiter u Lavu u vašoj zoni ljubavi? Ako imate veru i nadu onda hoće. Ali nije samo ljubav ono što će biti u prvom planu, tu negde su i pitanja posla, zdravlja, zdravstvenih navika (Pun Mesec u Devici). Ali i vaša karijera i društveni status (Pluton u Jarcu). Ovo je nedelja koja nagoveštava buran emotivni ali poslovni život.


Bik nedeljni horoskop
Žurka planeta u vašoj zoni tajni, podsvesti, skrivenih i pod "tepih" gurnutih stvari (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars) doneće vam neka ljubavna uzbuđenja u ovoj nedelji. Zapravo nekima ljubavna (Venera) nekima finansijska (Venera) ali svima nešto. Nekim odnosima i vezama došlo je vreme za rešavanje. Neke tajne možda neće želeti da budu tajne. Nešto ranije potisnuto sada traži rešenje. Sa Severnim Mesečevim Čvorom u Vagi iz zone svakodnevnog života, posla, zdravlja i zdravstvenih navika vreme je da i tu rešite sve odnose, zapravo izlaz za vas je tu negde. Da li će Jupiter u Lavu iz zone doma, porodice i porodičnih odnosa pomoći? Hoće ako imate nadu i veru (Jupiter) u bolje sutra i bolju budućnost. Lepe stvari i dešavanja su povezana i sa radom na sebi, sa duhovnošću i nekih tajnama. Sa Punim Mesecom u Devici u vašoj zoni ljubavi, uživanja, dece donosi i neku vrstu kulminacije. Negde su u pitanju i društveni i prijateljski odnosi. Mnogi od vas će biti u prilici i da suštinski promene neki pogled na svet i okolinu, na životnu filozofiju i vidike (Pluton u Jarcu).

Blizanci nedeljni horoskop
Ove nedelje društveni i prijateljski odnosi u prvom planu, ali i neka iznenadna dešavanja jer tu u Ovnu je žurka planeta (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars). Vreme je za sređivanje emotivnih, ljubavnih i prijateljskih veza. Ovde je faktor iznenađenja jako bitan, i neki događaji koji ne zavise od vas na koje zapravo i ne možete puno da utičete. Sa Severnim Mesečevim Čvorom u Vagi  u vašoj zoni ljubavi, uživanja, dece vreme je i da se neki takvi odnosi srede. Da li će pomoći Jupiter u Lavu iz zone misli, reči, komunikacije? Hoće ako su vam misli takve, optimistične i sa verom i nadom (Jupiter) da mora biti bolje i sutra i u budućnosti. Možda je i vreme za neke razgovore, za istinu! . Pun Mesec u Devici u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa nagoveštava kulminaciju i neki završetak. U priči je i vaša karijera ali društveni status. Negde je to i bračni status. Da li će Pluton u Jarcu pomoći sa svojom energijom regeneracije i transformacije? Hoće ako ste spremni za suštinske promene.

Rak nedeljni horoskop
Žurka planeta u Ovnu ove nedelje u vašoj zoni karijere i društvenog statusa (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars). Vreme je za rešavanje nekih odnosa, emotivnih ali i poslovnih. Kod nekih od vas to je poslovni status, kod drugih bračni ili neki ljubavni status. Sa Severnim Mesečevim Čvorom u Vagi u zoni porodice i porodičnih odnosa vreme je za rešavanje istih. Da li će pomoći Jupiter u Lavu iz zone vaših vrednosti, odnosa prema vrednostima, zona sigurnosti i emotivne i finansijske? Možda je vreme da vidite šta je u vašem životu vredno a šta više nije i šta treba pustiti i u kom pravcu ići dalje. Sa Punim Mesecom u Devici u vašoj zoni misli, reči, komunikacije dolazite u fazu neke kulminacije. Negde je potreban ozbiljan razgovor, negde razmatranje pogleda na svet i oklinu i vašu životnu filozofiju, kao i neka pitanja vezana za inostranstvo. Sa Plutonom u Jarcu iz zone partnerstva, odnosa i veza, vreme je za regeneraciju, transformaciju i suštinske promene, pre svega promene pogleda na svet i život oko vas.

Lav nedeljni horoskop
Velika žurka planeta je ove nedelje u vašoj zoni daljina, pogleda na svet i život, životne filozofije u Ovnu (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars). Vreme je za sređivanje nekih veza i odnosa: emotivnih, ljubavnih, porodičnih, prijateljskih, poslovnih... Vreme je za istinu! Sa Severnim Mesečevim Čvorom u Vagi u vašoj zoni misli, reči, komunikacije vreme je i za ozbiljne razgovore. Vreme je da se vidi šta treba pustiti i u kom pravcu krenuti dalje. Da li će pomoći Jupiter u vašem znaku? Može i hoće, ako imate veru i nadu (Jupiter) u bolje sutra i bolju budućnost. Nekima od vas se možda smeši i neki duži put, poseta nekog iz inostranstva ili je to nešto u vezi vašeg obrazovanja, pravde, zakona. Sa Punim Mesecom u Devici u vašoj zoni vrednosti, odnosa prema vrednostima moguća je i neka vrsta kulminacije! Vreme je da shvatite šta je vrdeno a šta više nije u vašim životima. Vreme je i da sredite finansijske prilike i neprilike. Sa Plutonom u Jarcu u vašoj zoni svakodnevnog života, posla, zdravlja i zdravstvenih navika vreme je za regeneraciju i transformaciju kao i za suštinske promene. Koje su to promene? Nešto u vezi posla, zdravlja, ali i materijalnih prilika, mada i svega onog što vas na neki način opterećuje.

Devica nedeljni horoskop
Ove nedelje sa žurkom planeta u vašoj zoni kriza, promena, strasti i intime u Ovnu (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars), vreme je za rešavanje odnosa koji vas opterećuju. Bilo da su to emotivni, ljubavni, porodični, prijateljski ili poslovni odnosi, tek vreme je da ih rešavate. Sa Severnim Mesečevim Čvorom u Vagi iz zone vrednosti, emotivne i finansijske sigurnosti vreme je i da shvatite šta je vredno a šta više nije u vašim životima. Vreme je i za sređivanje finansijskog stanja. Da li će Jupiter u Lavu iz vaše zone tajni, podsvesti i skrivenih stvari pomoći? Hoće ako imate veru i nadu (Jupiter) u bolje sutra. Hoće ako radite na sebi posebno na duhovnim vrednostima. Sa Punim Mesecom u vašem znaku vi ćete biti u nekoj vrsti kulminacije, ličnoj ali i što se tiče partnerskih odnosa. U saradnji sa ostalim planetam i aspektima vi ćete biti u prilici da rešavate neke bitne odnose i veze. Sa Plutonom u Jarcu u zoni emocija, ljubavi, uživanja, dece imaćete i šansu za regeneraciju, trasformaciju i neke suštinske promene baš po pitanjima odnosa: emotivnih, ljubavnih, intimnih, porodičnih, prijateljskih, poslovnih.

Vage nedeljni horoskop
Vage vama je žurka planeta tačno preko puta vas u vama suprotnom znaku Ovnu (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars), i izgeda da je vreme za rešavanje nekih važnih odnosa i veza. Sa Severnim Mesečevim Čvorom u vašem znaku vreme je i za rešavanje nekih ličnih stvari posebno vašeg ličnog odnosa sa onima preko puta vas (odnosi jedan na jedan). Vreme ja da vidite šta je potrebno da se pusti ili napusti kao i gde i u kom pravcu treba da nastavite dalje. Sa Jupiterom u Lavu iz zone društvenosti, prijateljstva i iznenadnih dešavanja stići će pomoć. Posebno ako imate veru i nadu (Jupiter) da pomoći ima ali i da je vreme za bolje sutra i bolju srećniju budućnost. Vama se smeše i neke iznanadne sreće i dešavanja. Nekima od vas i nove ljubavi. Sa Punim Mesecom u Devici u zoni skrivenog, podsvesti, tajni bićete i u nekoj vrsti kulminacije. Vreme je da "počistite" sve ono "ispod tepiha" ranije gurnuto. Vreme je i za kulminaciju kada je vaš svakodnevni život u pitanju, posao, zdravlje i zdravstvene navike. Sa Plutonom u Jarcu izvor vaše regeneracije i transformacije je u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa. Tu je i potreba da nešto suštinski promenite.

Škorpija nedeljni horoskop
Ove nedelje u zoni svakodnevnog života, posla, zdravlja i zdravstvenih navika žurka planeta u Ovnu (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars). Izgleda da je vreme da rešavate neke odnose i veze. Posebno poslovne, ali i emotivne, prijateljske, porodične ako su u nekoj vezi sa poslomvima kojim se inače bavite. Sa Severnim Mesečevim Čvorom u Vagi iz zone tajni, skrivenog, podsvesti vreme je i za rešavanje svih odnosa koji su tajna. Vreme je da "počistite" neke stare energije da bi nove imale mesta. Sa Jupiterom u Lavu iz zone karijere i društvenih odnosa stiže pomoć. Posebno kroz neke poslove, tu su i neki novi iznenadni poslovi i poslovni odnosi. Nove finanasijske prilike i priliv novca. Negde je ovo promena emotivnog statusa. Veridba, venčanje, zajednički život i posao. Sa Punim Mesecom u Devici u zoni društvenosti, prijateljstva i iznenadnih dešavanja ulazite u neku vrstu kulminacije. Kulminacija i u vašoj zoni ljubav i dece. Sa Plutonom u Jarcu u vašoj zoni misli, reči, komunikacije vreme je za regeneraciju i transformaciju, posebno kada su vaše misli u pitanju. Vreme je i za neke suštinske promene, donošenje nekih suštinskih odluka koje mogu biti i u vezi emocija, ljubavi, uživanja, dece. Vreme je za promene.

Strelac nedeljni horoskop
Ove nedelje velika žurka planeta u Ovnu (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars) u vašoj zoni emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece. Vreme je da rešavate neke odnose posebno one emotivne prirode. Sa Severnim Mesečevim Čvorom u Vagi iz zone društvenosti, prijateljstva i iznenadnih dešavanja možete doći do izlaza i do putokaza u kom pravcu treba ići dalje. Tu negde su i neka iznenadna dešavanja i sreća. Nekima od vas iznenadne ljubavi. Da li će Jupiter u Lavu pomoći? Hoće ako imate veru i nadu (Jupiter) u bolje sutra i u bolju budućnost. Jupiter u zoni daljina, životne filozofije i vidika, istine, zakona, pravde donosi mogućnost iznenadnih lepih promena. Pun Mesec u Devici u zoni karijere i statusa doneće neku vrstu kulminacije. Kulminacija i u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa. Sa Plutonom u Jarcu u vašoj zoni vrednosti, odnosa prema vrednostima, finansija imaćete mogućnost suštinskih promena. Potreba za promenama ide i iz zone doma, porodice i porodičnih odnosa. Tu negde je i vaša energija regeneracije i transformacije.

Jarac nedeljni horoskop
Ove nedelje vas očekuje velika žurka planeta u Ovnu (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars) u vašoj zoni doma, porodice i porodičnih odnosa. Tu negde je i potreba da se neki odnosi reše, posebno odnosi emotivne prirode ali i svi porodični odnosi. Tu negde je potreba da se nešto pusti ili napusti. Sa Severnim Mesečevim Čvorom u Vagi iz zone karijere i društvenog statusa ali i svakog drugog imaćete priliku da pronađete putokaz koji će vam ukazati kojim putem treba da krenete dalje. Možda je za vas rešenje neki posao, neka nova pozicija i status. Možda je vreme za promenu emotivnog statusa: za veridbu, venčanje, zajednički život. Da li će Jupiter u Lavu u vašoj zoni kriza, promena, intime, strasti i tkz. tuđeg novca i podrške pomoći. Hoće ako ste spremni za promene, suštinske promene energija. Nešto treba "počistiti" da bi napravili prostora za nove energije. Sa Plutonom u vašem znaku još i veće šanse su za definitivne i suštinske promene, koje najpre moraju da budu lične, ali i one koje idu iz "glave" iz vaših misli. Pun Mesec u Devici u zoni daljina, životne filozofije, vidika, pravde, zakona, obrazovanja doneće neku vrstu kulminacije. Kulminaciju možete očekivati i u zoni misli, reči i komunikacije.

Vodolije nedeljni horoskop
Ove nedelje burna dešavanja u zoni misli, reči, komunikacija sve zbog žurke planeta u Ovnu (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars). Vreme je da krenete u sređivanje nekih odnosa. I emotivnih, ljubavnih i svih drugih: porodičnih, poslovnih, prijateljskih. Vreme je da shvatite šta treba pustiti ili napustiti. Sa Severnim Mesečevim Čvorom u Vagiu zoni daljina, životne filozofije, vidika, pravde, zakona, istine, obrazovanja imate priliku da pronađete putokaz i u kom pravcu treba da krenete. Sve je u glavi u vašim mislima. Setite se: Kakve su vam misli takav vam je i život. Sa Jupiterom u Lavu preko puta vašeg znaka u zoni partnerstva, veza i odnosa dolazi neka pomoć i neka iznenadna sreća. Sa malo vere i nade (Jupiter) u bolje sutra i u bolju budućnost. Nekima od vas smeši se neka nova ljubav i neki novi odnos ili veza. Pun Mesec u Devici u zoni kriza, promena, intime, strasti i tkz. tuđeg novca i podrške doneće neku vrstu kulminacije. Neke promene su neophodne. Kulminacija je vezana i za vrednosti, odnos prema vrednostima, novcu. Sa Plutonom u Jarcu u vašoj zoni skrivenog, podsvesti, tajni dobićete priliku za regeneraciju i transformaciju. Ovo je pre svega rad na sebi. Možda je vreme za punjenje baterija u nekoj vrsti osame i povlačenja (pozitivno povlačenje). Vreme je za suštinske promene posebno nečega što ste gurnuli "pod tepih", ali i promene vezane za vrednosti i finansijske prilike.

Ribe nedeljni horoskop
Od skoro "vladavina" vašeg znaka izlaskom Venere i Marsa nije toliko jaka i intezivna. Planete su promenile znak ali i zonu oblasti dešavanja. Sada je velika žurka planeta u Ovnu (Venera, Uran, Južni Mesečev Čvor i Mars)  u vašoj zoni vrednosti, odnosa prema vrednostima, finanasijama. Došlo je vreme da sredite neke odnose, veze, partnerstva, nešto što može imate vezu sa vrednostima, emotivnom i finanasijskom sigurnošću. Vreme je da shvatite šta treba pustiti ili napustiti. Sa Severnim Mesečevim Čvorom u Vagi u zoni kriza, promena, intime, strasti i tkz. tuđeg novca i podrške možete da pronađete putokaz u kom pravcu treba da idete i da se razvijate. Jupiter u Lavu u zoni posla, zdravlja i zdravstvenih navika, kao i svakodnevnog života nudi iznandna dešavanja, posebno ako imate veru i nadu (Jupiter) u bolje sutra. Sa Punim Mesecom u Devici preko puta vašeg znaka u zoni partnerstva, veza, odnosa dolazi i do neke vrste kulminacije, kulminacija se odnosi i na vas lično. Pluton u Jarcu u zoni društvenosti, prijateljstva i iznenadnih dešavanja doneće vam mogućnost transformacije i regeneracije, kao i potrebu da nešto suštinski promenite. Promene se možda odnose na vaš društveni život ali i na vaše želje i nadanja. Promene se ipak najpre odnose na vas lično.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 2.Marta do 8.Marta
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.


Poljubi me dok sam još tu...

 



Нема коментара:

Постави коментар