субота, 2. новембар 2013.

ZVEZDE U NOVEMBRU

Pred nama je Novembar, duboko zalazimo u jesen, a zvezde nude i nameću PROMENE....
Ono što će sigurno obeležiti ovaj mesec je ČETVRTI KVADRAT Urana i Plutona i Pomračenje Meseca. Ovo je mesec koji nudi mogućnost NOVIH POČETAKA... ***Pustite sve što ne valja, to vam ne treba, što vas opterećuje i napravite PROSTOR za novu energiju, za NOVE STVARI u vašim životima.
Neke stvari će se dešavati na GLOBALNOM NIVOU, neke na duboko LIČNOM NIVOU.
***Svi koji imate planete na oko 9* Ovna, Vage, Raka i Jarca...mogli bi više od drugih da osetite ove zvezdane promene, ali i svi ostali u onim oblastima kojima ovi znakovi vladaju...

U roku od nekolio dana nekoliko većih zvezdanih dešavanja:

***Prvi u nizu promena je - Četvrti kvadrat (retrogradnog) Urana u Ovnu i Plutona u Jarcu
Već prvog dana Novembra sve kreće KVADRATOM četvrtim po redu između retrogradnog Urana u Ovnu i Plutona u Jarcu. Mnogo toga u našim životima će izgubiti smisao. Nešto mora da se menja.... Uran planeta pobune i Pluton planeta ponovnog rađanja zajedno u KVADRATU!!! Ni jedan ni drugi nisu ovde loši momci... samo svako traži svoje. Na vama je da dokučite šta to....i da ih "pomirite"!!! Svako od njih želi i ima svoj vlastiti put...Uran svoj, Pluton svoj...i to je ono što je nezgodno. Ali to je i ono što podstiče na AKCIJU - KVADRAT!!! Uran smo mi svi zajedno, Ovan je energija - pojedinca. Jarac su centri moći, korporacije, Pluton je taj koji deluje masovno. Ovaj tranzit je pre svega ***OPŠTI I GENERALNI....ALI i te kako deluje i ***POJEDINAČNO. Ono što je izvesno je da dolazi vreme neočekivanih stvari i događaja - Uran i promena - Pluton... samim tim i neki drugačiji - nov život. Vreme socijalne pravde, vreme kolektivnih pobuna....ali svaki kolektiv čine pojedinci, od negde se mora početi - Zajednička stvaronst kreirana pojedinačnim naporima!!! 
Cela priča i energija oko ovog kvadrata krenula je pre dve godine. Život od tada mnogima nije isti, i mnogi se pitaju dokle više? Ili kada će se zvezde smiriti? Neko se preselio, neko promenio posao, neko okončao neku vezu... Promene se nastavljaju... promene će trajati...sada smo na sredini...
I nije ovde kraj....

***Druga važna promena je - Mlad Mesec u Škorpiji i Pomračenje Sunca...
3.Novembra biće Mlad Mesec u Škorpiji i Pomračenje Sunca!!! Sunce i Mesec će se sastati na 11* Škorpije - Mlad Mesec. Škorpija je vodeni fiksni znak, dakle duboke promene. Pomračenje Sunca donosi jednu posebnu energiju i naboj. Jaka i skoncentrisana energija Škorpije na delu. Dva pomračenja u paru....jedno Pomračenje Meseca koje je bilo 19.Oktobra i sada jedno Pomračenje Sunca. Jedno novo poglavlje u našim životima je pred vratima... Otvara se put novim energijama. Poslednje Pomračenje u Škorpiji dogodilo se 3.Novembra 1994. Da li ga pamtite? Ja na žalost pamtim do detalja. Mada kada bolje razmislim nešto što se tada završilo značilo je jedan sasvim novi početak i sasvim novi život....ono PRE I POSLE!!! 
Očekujte malo (ili više kako kome) drame u životima... Ne dozvolite strastima da vas ponesu i da donosite ishitrene odluke... Ovaj Mlad Mesec i Pomračenje zatvaraju jedan ciklus...a počinje novi. Oslobodite se dugogodišnjih loših energija i navika.... pustite novu energiju u vaš život.

***Još jedna promena - JOD
Pisala sam o ovoj konfiguraciji krajem Oktobra...tada da bi bili spremni za tu energiju. Da vas podsetim JOD čine: Mars u Devici SEKSTIL Sunce/RMerkur u Škorpiji i RUran u Ovnu INKONJUKCIJA Sunce/RMerkur, INKONJUKCIJA Mars u Devici... U "glavnoj ulozi" retrogradni Uran...




***Energija Škorpije na delu....
U blizini Pomračenja su: retrogradni Merkur, retrogradni SMČ i Saturn u ŠKORPIJI... RMerkur ovde "kopa" istražuje po prošlosti...Saturn je tu da nas podseti na neke naše izbore... i da nagradi ili kazni već prema IZBORIMA koje smo napravili!!!! Konjukcija Saturna i Sunca... govori ili o nagradi (uspon) ili o kazni (pad)...
***U Novembar ulazimo sa planetama u nizu u Škorpiji: RSMČ, RMerkur, Sunce, Saturn... i tako će biti neko vreme. 3.Novembra ovoj maloj ali jakoj grupi pridružiće se Mesec - Mlad Mesec/Pomračenje!!! Vladar Škorpije Pluton u Jarcu u aktivnom kvadratu sa RUranom u Ovnu... INTEZIVNA je ovo energija... Škorpija je i moćna energija. Ili ruši ili podiže.

Kretanje planeta....
***Venera će 5.Novembra promeniti znak, ućiće u JARCA i tu će ostati neobično dugo...skoro četiri meseca, a sve jer će biti u nekom trenutku RETROGRADNA!!! Biće to vreme da PROVERITE gde ste kada su EMOCIJE u pitanju i vaš ljubavni i kreativni život!!!
***Mars će nastaviti da putuje znakom Device... i tako zajedno sa Venerom biće u znacima ZEMLJE. Da li će to značiti i da ćemo biti čvrsto na zemlji, zavisiće i od aspekata...
***Merkur će ovog meseca krenuti NAPRED - 10.Novembra!!!
***I Neptun će krenuti NAPRED - 13.Novembra!!!
***Jupiter će krenuti u RETROGRADNI HOD - 7.Novembra!!!
***Uran nastavlja svoj retrogradni hod u Novembru, on će napred krenuti u Decembru!!!





Mesečeve aktivnosti
***Osim Mladog Meseca sa početka ovog meseca imaćemo i Pun Mesec u BIKU - 17.Novembra!!!

Za Novembar izdvajam sledeće:


U istom danu, jedan egzaktan kvadrat, jedan JOD...
1.Novembar: Retrogradni Uran u Ovnu na 9* KVADRAT Pluton u Jarcu na 9*!
1.Novembar: Retrogradni Merkur u Škorpiji na 10* SEKSTIL Mars u Devici na 10*
1.Novembar: Sunce u Škorpiji na 9* SEKSTIL Pluton u Jarcu na 9*
1.Novembar: Retrogradni Merkur u Škorpiji na 9* SEKSTIL Pluton u Jarcu na 9*

***I krećemo (krenuli smo)....
1.Novembar:
***Ovde je u centru zbivanja kvadrat Urana i Plutona. Njega već poprilično osećamo negde od 17.Oktobra, sada je kulminacija ili najjači intezitet. Uran - otkrivanje, pobuna, revolucija... negde šok, protiv Plutona - koji nosi potrebu za transformacijom. Hoće li boleti? Sve zavisi gde se nalazi u natalnoj karti. Koje kuće su u Ovnu (tu je RUran) i Jarcu (tu je Pluton)...Tu su priče, TO su oblasti života u kojima će vam se "sudariti" STARO I NOVO!!! Ponoviću još jednom nešto što često ponavljam kada pišem o ovom kvadratu.... "SVAKI KRAJ JE SAMO NEKI NOVI POČETAK"!!! Da bi lakše pratili uticaj ovog kvadrata vratite se u prošlost (pomoćiće i retrogradni Merkur :-) u vreme kada je sve počelo...Jun 2012. (prvi kvadrat), Septembar 2012. (drugi kvadrat) i Maj 2013. (treći kvadrat)... tu je TO NEŠTO!!! Dalje ćete ipak morati sami!!!

***Nastavljamo....
1.Novembar:
***I kao da nije dovoljno komplikovano...tu je i JOD!
*Sunce i RMerkur u konjukciji u SEKSTILU sa Marsom U Devici.
*I RUran u Ovnu u INKONJUKCIJI sa Suncem/RMerkurom i Marsom. SVI ZAJEDNO FORMIRAJU - JOD!!! Jod je i moćna i problematična energija. Uran je ovde u fokusu i u ne tako dobrom odnosu sa Suncem i RMerkurom i Marsom! Tu je tenzija. Dok se energije Škorpije i Device slažu (sekstil), energija Ovna  se ne slaže sa njima (inkonjukcija). Šta će se dogoditi? Teško je predvideti.... posebno jer je tu nepredvidljivi RUran. Vi pokušajte da saznate tako što ćete: videti kojim kućama (oblasti života) vladaju Škorpija, Devica i Ovan... TU su dešavanja ovog JOD-a ove energije. Ovde je Uran "zvezda" programa i on će doneti iznenadne promene! Tamo ge je RUran u Ovnu tu je VRUĆE!!! Tu će zazvoniti ALARM!

 ***Svi aspekti zajedno....
Ovde pomaže i TRIGON iz kraja Oktobra Marsa u Devici i Plutona u Jarcu. Pomoćiće i SEKSTIL Sunca u Škorpiji i Plutona u Jarcu. Svi ovi sekstili i trigon čine jednu jaku i moćnu energiju...i sve bi bilo dobro da nije RUrana inkonjukcija i onog  čuvenog kvadrata. On će najverovatnije delovati potpuno neočeivano... i iznenađujuće, ma koliko se spremali za sva moguća iznenađenja... IZNENAĐENJE JE IPAK IZNENAĐENJE. Jer da nije tako ne bi se tako ni zvalo :-). Ipak NE PANIČITE, jer za paniku mesta nema. Tu je da pomogne i RKiron u Ribama. On će biti u TRIGONU sa Suncem/RMerkurom u Škorpiji, ali i u SEKSTILU sa Plutonom u Jarcu... ENERGIJA LEČENJA...starih rana. I novih ako ih bude. I tako kao što vidite ovaj prvi dan Novembra je samo uvod i početak NEKIH ZBIVANJA... kakvih saznaćemo uskoro!!!
***Ovnovi, Jarčevi, Škorpije, Device i Ribe...vi ste nešto više od drugih u "igri", međutim ni mi ostali nikako netreba da se opuštamo. Oprez, mir i suzdržavanje to je u "ponudi"... :-)).

2.Novembar: Mesec u Škorpiji u 6:34pm CET


***Otvorena vrata....
3.Novembar:
Sunce u Škorpiji na 11* SEKSTIL Mars u Devici na 11* -  Otvorena vrata - za jaku energiju, VITALNOST, hrabrost, volju...Energija za nove priče, za nove poslove, AMBICIJE, kreativnu snagu, borbu za vlast, šanse za USPEH... Lako do cilja... pomoć u onome što ste naumili ili kuda ste krenuli. Izbori koje napravite biće dobri za vas!!! Fizička aktivnost tamo gde je neophodna...u smislu da vas malo prodrma ali i ojača...


***Energija novog početka
3.Novembar: 
Mlad Mesec u Škorpiji - Pomračenje Sunca!!! U 1:49pm CET...
Sunce i Mesec u KONJUKCIJI - Mlad Mesec i POMRAČENJE SUNCA. Sve se dešava na 11* 16' Škorpije. Efekte ovog pomračenja možemo osetiti u narednih šest meseci. Energija Škorpije uneće u priču: INTIMNOST, KONTROLU, MOĆ, NOVAC... Niko neće biti zadovoljan statusom quo... kopaće se po tajnama duboko. Konjukcija Sunca i Meseca nudi ENERGIJU NOVOG POČETKA - energija Škorpije će nas pokrenuti da vidimo šta nedostaje u našim životima, zatim ima li nešto od čega smo zavisni, ima li dugovanja, i ima li emotivnih opterećenja... Ovo je period u kome se možemo OSLOBODITI svakog "đubreta" koje se taložilo vremenom, period u kome se možemo osloboditi svega onog što ne valja, što nas pritiska, guši...i na materijalnom i na duhovnom nivou... Sa energijom Mladog Meseca možemo uraditi značajne PROMENE u našim životima. Pomračenje Sunca je takođe prilika za NOVE POČETKE!!!
***Ova faza Meseca i pomračenje nešto više utiče na: Škorpije, Bikove, Lavove i Vodolije, ali i na sve ostale već prema položaju ovih znakova i planeta u njima!!!

4.Novembar: Mesec u Strelcu u 9:14pm CET


***Vreme trajnosti, vernosti...?
5.Novembar: 
***Venera prelazi u Jarca! U ovom znaku Venera će boraviti do 6.Marta 2014.  
Retrogradna će biti od 21.Decembra do 31.Januara 2014.
Sa energijom Jarca dolazi vreme ozbiljnijeg izražavanja emocija, vreme trajnosti, vernosti, pouzdanosti... Emocije će biti trezvenije, realnije, sa više samokontrole, odgovornosti. Međutim za neke ovo vreme može biti i vreme ohlađenja emocija! Prva asocijacija za ovu Veneru je ČEKANJE... uz čekanje ide samoća, čežnja, strepnja... Jer radije će ova Venera biti sama i čekati svog princa iz bajke nego biti u vezi koja ne nudi SIGURNOST, posvećenost, vernost, dugotrajnost....Jer Jarac je zemljani znak i njemu je više od svega stalo do sigurnosti... Ne mora to da bude materijalna sigurnost kao imperativ, već sigurnost u osećanjima, sigurnost u partnerova osećanja... to je nekako prioritet ove Venere. Planeta Ljubavi u ozbiljnom znaku, nema ovde mesta igrama, Jarac želi POSVEĆENOST...on je u potrazi za opipljivim jasnim obećanjima... Ko god oseti da vreme, energija i srce koje je uložio u neku vezu nemaju odgovora možda će u ovom periodu rešiti da proceni vezu u kojoj se nalazi..., možda se veza okonča ako rešenja nema....Oni srećniji možda još više učvste postojeću vezu, podignu je na viši nivo ili samo obnove svoje zavete obećanja... Još ćemo se mi baviti ovom Venerom...jer njen boravak u Jarcu će mnogima obeležiti (zbog dužine boravka) emotivni i ljubavni život!!!

***Ili napred ili nazad...
6.Novembar: 
Sunce KONJUKCIJA Saturn u Škorpiji na 14*
Ili odluka da se krene napred ili suprotno strah od kretanja napred!!! Kod nekih će to biti NAMETNUTA skromnost, rezervisanost, zastoj... Kod nekih sklonost pesimizmu, razna ograničenja i teškoće. Ipak upornost i naporan rad mogu da donesu određeni uspeh. Neki događaj sa roditeljima ili starijim ljudima iz bliske okoline.


6.Novembar: Mesec u Jarcu u 10:43pm CET


***Koliko ste iskreni prema sebi
7.Novembar: 
Jupiter u Raku kreće u retrogradni hod sa 20* 
Retrogradan će biti sve do 6.Marta 2014.
Ovo je period i vreme u kome treba da shvatite koliko ste iskreni prema sebi. Ovo će biti i svojevrsni put u prošlost. Naglasak je na unutrašnji svet i svest. Vreme je da vidite kako napreduje ono što ste "zasejali" u prošlosti... Kada krene unazad Jupiter je više duhovan, filozofski nastrojen... On bi mogao da vas vrati u vreme kada ste mislili da ste bili jako srećni, kada je po vašem mišljenju i vaš život bio bolji... Vratiće vas i u neke priče koje treba da završite, koje ste nekada započeli i za koje je sada vreme da ih dovršite na najbolji mogući način. Dobro je i za obnavljanje svega što ste mislili da je završeno. Dakle neće ovo biti vreme za nove stvari i nove poslove, mnogo je bolje da sada završavate započeto, nego da počinjete novo!!! Bez obzira gde se nalazi retrogradni Jupiter za sve nas ova energija zači da se preispitamo gde smo sa finansijama. Onda je bitno i gde se u kojoj kući nalazi retrogradni Jupiter tu je priča kojom ćete se baviti nekih četiri meseca. Svakome već prema natalnoj karti: neko će se baviti odnosima, neko poslovima, neko porodičnom situacijom, neko ljubavnim životom, neko učenjem... i tako, rekoh već prema natalnoj karti i položaju retrogradnog Jupitera u Raku. Bavićemo se mi još ovom temom, za sada ovoliko :-).

***San o idealnoj ljubavi....
8.Novembar: 
***Venera u Jarcu u SEKSTILU sa RNeptunom u Ribama 
Venera sekstil Neptun - san (Neptun) o idealnoj Ljubavi (Venera).... koji je ostvariv ovde na zemlji - Jarac!!! Sa ovim aspektom bićete osetljivi na lepotu, i bićete željni lepote, harmonije i dobrote... želećete da se okružite lepotom, harmonijom....Ovaj vrlo kratak ali prijatan aspekt doneće u vaš život KREATIVNOST I MAŠTU... a mašta može svašta :-). Ima li bilo koga ko će reći da nam nije potreban makar jedan takav dan (ili više takvih dana)? Opustite se i uživajte.... biće vremena i za brige!!! Vaše čulo vida biće izoštreno... slikajte mislima.... Ono što ste nekada sanjali sada može (uz malo napora) da postane stvarnost... Muzika i umetnost će vam doneti potrebnu inspiraciju...UŽIVAJTE!!! Zadovoljstvo vam je na raspolaganju na mnogo načina... na vama je da ovu energiju prepoznate, "zgrabite je", opustite se i uronite u ono što vas čini srećnima... :-). Ako već imate svoju srodnu dušu.... ovo je idealan period da provedete vreme sa njom... Ako srodne duše nema, eto šanse i mogućnosti da je "pronađete", eto prilike za susret duša.... Možda na poslu, ili negde preko posla.... ili bilo gde ali to je neko uspešan, neko ostvaren, neko uporan.., neretko stariji...(Venera u Jarcu), možda malo tajanstven, skriven....ali kreativan, maštovit, duhovan... (Neptun u Ribama)...

***Pričaj mi o ljubavi.....
8.Novembar: 
RMerkur u Škorpiji u SEKSTILU sa Venerom u Jarcu
Razum (Merkur) i osećanja (Venera) u skladu (sekstil)...I vreme za PRIČAJ (MERKUR) MI O LJUBAVI (VENERA)....Pričaj, pevaj, piši, nacrtaj.....Vreme za smeh, druženje, razgovor... Sve što će ublažiti stres i stresne aspekte iz perioda sa početka meseca. Ovo je i vreme za: "Lepa reč i gvozdena vrata otvara"... Vreme za razgovor sa voljenom osobom, o nekim prošlim dešavanjima (retrogradni Merkur)...

9.Novembar: Mesec u Vodoliji u 12:29am CET


***Suočavanje sa problemima....
9.Novembar: 
***Mars u Devici u SEKSTILU sa Saturnom u Škorpiji
Odličan mada kratkotrajan aspekt za suočavanje sa problemima. Da utvrdite cilj i da do njega dođete na najbolji mogući način. Vreme da budete vođa, i da preuzmete vođstvo nad nekom situacijom. Neće vam faliti ni hrabrosti ni samopuzdanja, jaka je ovo energija. Tamo gde zatreba imaćete snagu, izdržljivost, koordinaciju!


***Kad mašta može svašta....
9.Novembar: 
***RMerkur u Škorpiji TRIGON RNeptun u Ribama
Mašta ovde zaista može svašta :-). Vreme za maštu, fantaziju... Dobar aspekt za film, fotografiju, muziku,kreativno  pisanje. Neko će da predoseti neke događaje, neko će dobiti inspiraciju, pojačanu intuiciju... Svi ćemo imati prilike da sanjarimo, maštamo, pobegnemo u neki svoj svet mašte... onaj lepši od realnog!!!

***Sada mogu na put....:-))
10.Novembar: 
Konačno!!! Merkur kreće DIREKTNO!
Neki od nas su nestrpljivo očekivali ovaj datum. Neke stvari koje "kontroliše" Merkur od tog datuma bi mogle da krenu nabolje. Ipak ne radujte se previše. I posle ovog datuma biće još nekih nesporazuma i još ćemo osećati posledice ovog kretanja unazad. Oni koji su nešto odlagali sada bi mogli da preduzmu neke korake...

 ***I budna sanjam....
11.Novembar: 
***Merkur u Škorpiji TRIGON Neptun u Ribama
Nisam pogrešila....sve je isto samo Merkur više nije retrogradan...nastavite da sanjate, maštate...i sve ono što vam može pomoći u stvarnom svetu oko vas...:-)



 11.Novembar: Mesec u Ribama u 3:36am CET


***Kosmički blagoslov....
12.Novembar: 
***Sunce u Škorpiji TRIGON Jupiter u Raku - kosmički blagoslov!!!
Nešto lepo na zvezdanom nebu. Radost, dobro zdravlje, uspeh, prizanja, uspeh u razgovorima sa onima na vlasti, ali i predpostavljenima na poslu, društvenost, zadovoljstvo, manji pokloni... Vitalnost je tu, mogućnost nekog širenja i proširenja... Vreme za optimizam, entuzijazam, pozitivan stav...i prema životu i prema ljudima... Dame koje su same, mogle bi da upoznaju nekog sa vrlo sličnim filozofskim stavom i pogledom na život i svet....

***Realizacija snova....
13.Novembar: 
***Neptun kreće DIREKTNO!
Nadam se da ste razotkrili sve misterije života i da ste dobro iskoristili ovaj višemesečni beg od stvarnosti.Da ste poslušali svoj unutrašnji glas, da ste došli do nekih informacija, otkrili šta je trebalo da otkrijete... Da li ste dobro iskoristili retrogradan period, nadam se da jeste, kao i da ste spremni da krenete u realizaciju svojih snova, da svoje snove pretvorite u stvarnost. Neptun je tu da ojača naš duhovni potencijal, on je tu da nas podseti da je došlo vreme da našu ENERGIJU uložimo u ostvarivanje snova... Retrogradan je od 7.Juna 2013.

13.Novembar: Mesec u Ovnu u 8:39am CET

15.Novembar: Mesec u Biku u 3:49pm CET


***Sve ili ništa.....
15.Novembar: 
***Venera u Jarcu  KONJUKCIJA Pluton u Jarcu...
Energija - Sve ili ništa energija na delu!!! Ovo je strast, ovo je intezitet, ovo je ono što mnogi priželjkuju :-). Koga u ovo vreme "pogodi" amorova strela...biće pogođen duboko :-))). Ovo je i ljubavna (Venera) trasformacija, regeneracija (Pluton)....Dok će neki od vas možda biti opsednuti (Pluton) izgledom (Venera), drugi će obnoviti strast...., biti opsenuti zavođenjem. Pomoćiće im gotovo magnetska privlačnost koju nudi ova energija. Mnogi će iskoristiti ovu energiju da dobiju ono što žele :-))).

***Moj Meseče....
17.Novembar: 
Pun Mesec u Biku....
Sunce u Škorpiji u opoziciji sa Mesecom u Biku na 25*!!! Ovde su suprostavljeni Mesec u zemljanom, praktičnom, miroljubivom Biku i Sunce u strastvenoj, emotivnoj i transformaciji orjentisanoj Škorpiji. Mesec u Biku ima želju da emotivno ispunjenje ostvari kroz jednostavne i opipljive stvari, a Sunce u Škorpiji vuče na složenost i misterije. Pun Mesec OBASJAVA ovaj konflikt između FORME - BIK I TRANSFORMACIJE - ŠKORPIJA.  Sa jedne strane Bik, koji prikuplja i sa druge Škorpija koja bi da deli...***Ovaj Pun Mesec nešto više utiče na: Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije...


18.Novembar: Mesec u Blizancima u 1:06am CET


***Akcija....
19.Novembar: 
***Mars u Devici  SEKSTIL RJupiter u Raku...
Radost življenja, preduzetnički duh, spremnost za neku AKCIJU, dobro za organizaciju, kreativnost, rad sa inostranstvom, ili u inostranstvu, priznanja, poslovni uspesi, pokloni, rešavanje sudskih pitanja, ili nekih pravnih poslova, dobra energija za ljubav, brak.. Hrabrost i optimizam zajedno...

20.Novembar: Mesec u Raku u 12:22pm CET


***Moć ubeđivanja....
21.Novembar:
***Merkur u Škorpiji  SEKSTIL Pluton u Jarcu
Moć ubeđivanja drugih, borba za priznanja, moć uticanja na druge...Reči i misli ovde imaju pozitivan efekat. Komunikacija (Merkur) sa dozom strasti (Pluton). Moć ubeđivanja!!! Ovde se NE nepriznaje kao mogućnost!!! Oni koji inače ne znaju da kažu NE sada mogu da vežbaju uz malu pomoć ove velike energije... Ovde je i intuicija jako izražena, probajte da je poslušate....


***Strelčevi sretan vam rođendan!!!
22.Novembar: 
***Sunce u STRELCU...u zdravom telu, zdrav duh...
Sunce u 4:48am CET prelazi u STRELCA... I tako mnogi će uzjahati zamišljenog konja i krenuti u potragu za svojom istinom... a to je avantura za svakog drugačija i njemu primerena već prema karakteru (natalni horoskop)... Oči su uperene u horizont koji se širi kao i naši vidici... Strela je odapeta... u kom pravcu, zavisiće od mnogo toga... Meta može biti istina, filozofija života, duhovnost, religija, vera, moral, logika,  obrazovanje, zakon... Sa energijom Strelca mnogi će biti samopuzdaniji, temperamentniji, spremni za izazove... Spremni za velike ciljeve i ostvarenje istih... Neće nas "držati mesto", što dalje otići to je bolje...kuća nam može postati tesna i četiri zida neće biti biti opcija za mnoge...Ulaskom Sunca u ovaj znak sve može da bude lepše, optimističnije, šire, istinitije...  Veme je za ideale....vreme je za ono "ko reskira taj dobija". Sa energijom Strelca možete da se bavite obrazovanjem, naukom, možete da krenete na put oko sveta, ali možete i da istražujete svoj unutrašnji svet i sve što je u vezi višeg uma.... Za Strelca je sve putovanje..... na vama je da IZABERETE PRAVI PUT.....

22.Novembar: Mesec u Lavu u 12:56am CET


***Ko će ljubav sačuvati.....
23.Novembar: 
***Venera u Jarcu  SEKSTIL Saturn u Škorpiji...energija koja čuva ljubav 
Ovaj aspekt donosi energiju smirenja, želje da se skrasimo i budemo što realniji kada su emocije ili ljubav u pitanju... Pruža nam se prilika da sa jednom drugačijom energijom na konsturktivan način priđemo svom pre svega emotivnom životu a onda i svemu drugom što bi ova kombinacija planeta mogla da znači...(novac, posao, karijera).

***Ništa nije kako izgleda.....
24.Novembar:
Sunce u Strelcu KVADRAT Neptun u Ribama...ili ništa nije kako izgleda!
Podložnost raznoraznim uticajima (obično negativnim), planovi koji se neostvaruju jer su nerealni (Neptun), samozavaravanja, obmane, razočarenja, pojačana sklonost ka alkoholu, duvanu...Nešto slabija energija...kao da je nešto crpi....
***Ja se odlično sećam poslednjeg ...25.Maja ove godine. Hvala Bogu pa se dva puta ne mžemo spotaći o isti kamen :-), ali samo zato jer kamena više NEMA :-).

25.Novembar: Mesec u Devici u 1:10pm CET


***Ili duboki um ili melanholija...
26.Novembar: 
Merkur u Škorpiji KONJUKCIJA Saturn u Škorpiji....ovo smo već imali dva puta :-)))
Ovu konjukciju smo valjda do sada apsolvirali :-). Bila nam je već u gostima. Sada je ovo još jedan test. Šta sve može da donese ova konjukcija....podsetite se sami OVDE.




27.Novembar: Mesec u Vagi u 10:59pm CET


***I opet mi pričaj o ljubavi....
28.Novembar: 
***Merkur u Škorpiji SEKSTIL Venera u Jarcu...i ovo smo već imali...8.Novembra samo što je tada Merkur bio retrogradan!!!





***Optimizam....
28.Novembar: 
Merkur u Škorpiji TRIGON RJupiter u Raku
Misli (Merkur) su ovde bogate (Jupiter)...bogastvo misli, optimizam, povoljne poslovne transakcije, uspešni konatakti sa onima na vlasti, sa predpostvaljenima, povoljna poznanstva, uspešni pregovori, ugovori...



***Bolje šoping nego rastanak....
28.Novembar: 
***Venera u Jarcu OPOZICIJA RJupiter u Raku
Neko preterivanje u vazduhu...Želja za uživanjem... Može vas privući lepota u svim oblicima... Neka vrsta lenjosti je deo ovog tranzita. Moguće je da se negde i precenite... posebno ako dajete neka obećanja, zato budite oprezni! Sa ovom energijom bi mogli i da previše potrošite, da uživate ali izvan svojih mogućnosti. Dakle u ove dane najverovatnije je da ćete poželeti: previše slatkiša, previše pića... svega previše. Držite se dalje novčanika, da vam kasnije ne bi bilo žao. I još nešto, čuvajte se euforije i previše optimizma...

30.Novembar: Mesec u Škorpiji u 5:02am CET


***Nešto originalno.....
30.Novembar:
***Sunce  u Strelcu TRIGON Uran u Ovnu..
Ovo je originalan pristup životu. Nešto originalno i neobično je izvesno u onim oblastima gde se ove planete nalaze. To su i neke originalne i kreativne promene, nove ideje i mogućnosti. Dinamičan i uzbudljiv period, ma koliko kratko trajao ovaj tranzit... U svakom slučaju može vas pokrenuti....




  November Rain

 

1 коментар:

  1. Znači opet alarmantna zbivanja na polju ljubavi (Venera+Mars u Ovnu u 5. kući) starih i novih...
    Veselim se ulasku Venere u Jarca... ;)

    ОдговориИзбриши