петак, 30. август 2013.

Mesec u Raku...Jedan lep dan pred nama....

Dobro jutro :-)

Mesec danas još malo u Blizancima.... u 1:32pm CET prećiće u Raka!
Od jutros komunicirajte....iskoristite energiju Blizanaca.... jer kasnije sa energijom Raka osetićete potrebu za mirom i tišinom.... potrebu za DOMOM svojim... i mirom koji u njemu vlada (trebalo bi da je tako..).
Trebao bi da se javi i osećaj PRIPADNOSTI I BEZBEDNOSTI koji pruža svaki DOM!!! A Mesec je u Raku kod svoje KUĆE i tu se zaista lepo oseća....Osećanja DUBLJA... nežnija, osetljivija.... Odlično vreme za sve KUĆNE aktivnosti, za PORODIČNA okupljanja, za porodičnu atmosferu... za vaše LIČNE potrebe, za sve ono što nazivamo PRIVATNO!!!

***Mesec danas: Dok ovo pišem nema ni jedan aspekt...Kada uđe u zak Raka počeće da prima energiju Jupitera u Raku.... ta KONJUKCIJA je zaista lepa.... i učiniće (nadam se) da se dobro osećate....to je vreme sreće, ekspanzije, lepih emocija...neka vrsta olakšanja kada su emocije u pitanju... Mogućnost da na ravi način odgovorite na sve IZAZOVE i moguće STRESOVE...dan za "lečenje"... da se povučete u sigurnost doma svog i da se bavite porodicom i svojim NAJMILIJIMA... Iskreno ovaj aspekt ćemo danas osetiti samo u tragovima.... ON će SUTRA 31.avgusta biti najjači i to baš u vreme kada će DVOJE (meni dragih) MLADIH LJUDI ući u bračne vode...DIVNO <3 .....Ja im želim svu sreću ovog sveta :-D

***Mesec će danas imati i lep TRIGON sa Neptunom u Ribama...lepsanjalački aspekt.... odličan za beg iz stvarnosti (kome to bude trebalo...)... on će najjači biti oko 20h.

***Sunce u Devici će DANAS biti u egzaktnom SEKSTILU sa Saturnom u Škorpiji.... LEPO... on će doneti potrebnu STABILNOST u naša osećanja. Ovde je produktivnost spora ali stabilna....Bićemo usmereni na PRAKTIČNA pitanja i REŠENJA. Ego (Sunce) stabilnije i DISCIPLINOVANIJE (Saturn)... Sunce će danas polako biti sve bliže i TRIGONU sa RPlutonom u Jarcu...još stabilnosti i ODGOVORNOSTI na delu!!!
***Jupiter u Raku i Merkur u Devici su još uvek u prilično jakom SEKSTILU...što favorizuje POZITIVNO razmišljanje, nova saznanja i ideje....i dalje je vreme za učenje, PISANJE, filozofski pristup i razmišljanje.....a možda i za neki kraći put ili izlet....
***Sve u svemu jedan LEP DAN!
 
***Ok, Venera je i dalje u AKCIJI...malo opozicija sa RUranom, malo kvadrat sa Jupiterom i još samo u tragovima kvadrat sa RPlutonom...za nekog već sam rekla previše uzbuđenja....za nekog samo uzbuđenje...i emotivno iskušenje...ali ko preživi neka priča :-)
***ŽELIM VAM LEP PETAK 30.Avgust


Strangers in the night 

 

1 коментар:

  1. Draga Snežana,

    Kada smo već kod znaka Raka zanima me jedna stvar — Rak/Vaga sam, i u jednom godišnjem horoskopu za znak Raka sam pročitala da mi Saturn sada tranzitira petom kućom.

    Da li možemo da posmatramo natalnu kartu tako što uzmemo svoj znak (a ne podznak) kao prvu kuću, pa tako redom?

    Ili se u tom slučaju uzima ona kuća u kojoj je Sunce kao prva kuća?

    Veliki pozdrav,
    Sonja.

    ОдговориИзбриши