среда, 9. јануар 2013.

Venera sekstil Neptun...Unesite boje u svoj život

"U snove utonimo do dna..."

Ozbiljna i odgovorna Venera u Jarcu koliko već iza ponoći 10. Januara biće tačno na 60* (sekstil) od Neptuna u Ribama... Maštoviti i romantični dani su pred nama... Neće ni ova na izgled hladna i daleka Venera odoleti energiji Neptuna iz Riba.... natopiće zemlju (Jarac) ova voda, omekšaće je i raznežiti... Zemlja je praktična, stabilna, ekonomična, rezervisana, uzdržana.... voda je tu da doda tajanstvenost, prilagodljivost, plodnost... tu je da oživi, obnovi, sva čula... da doda dozu bliskosti, senzualnoati... 
Venera boginja ljubavi, lepote, uživanja... Venera vladarka vašeg srca, spremna za davanje i primanje, takozvana mala sreća u lepom aspektu sa Neptunom koji nam donosi univerzalnu ljubav, duhovnost, ljubav i lepotu koja nije materijalna, inspiraciju, svet mašte i snova, boje, muziku, ružičaste naočare, beg od stvarnosti (taman kada je to potrebno), meditaciju.... Sve ovo jer je i aspekt takav pozitivan...Venera u Jarcu donosi potrebu za trajnom ljubavlju, važni su joj pouzdanost, sigurnost i vernost, bliskim odnosima pristupa na ozbiljan način.... u odnosu (aspektu) sa Neptunom to su snovi koji se mogu realizovati, koji se mogu pretvoriti u stvarnost.... na dan, dva ili tri koliko traje ovaj aspekt.... ali poklonu se u zube ne gleda, uzmite ga.... uradite nešto sa njim!!



Ako već imate svoju srodnu dušu.... ovo je idealan period da provedete vreme sa njom... Ako srodne duše nema, eto šanse i mogućnosti da je "pronađete", eto prilike za susret duša.... Možda na poslu, ili negde preko posla.... ili bilo gde ali to je neko uspešan, neko ostvaren, neko uporan.., neretko stariji...(Venera u Jarcu), možda malo tajanstven, skriven....ali kreativan, maštovit, duhovan... (Neptun u Ribama)... 
Venera sekstil Neptun - san (Neptun) o idealnoj Ljubavi (Venera).... koji je ostvariv ovde na zemlji - Jarac!!! Sa ovim aspektom bićete osetljivi na lepotu, i bićete željni lepote, harmonije i dobrote... želećete da se okružite lepotom, harmonijom....Ovaj vrlo kratak ali prijatan aspekt doneće u vaš život KREATIVNOST I MAŠTU... a mašta može svašta :-). Ima li bilo koga ko će reći da nam nije potreban makar jedan takav dan (ili više takvih dana)? Opustite se i uživajte.... biće vremena i za brige!!! Vaše čulo vida biće izoštreno... slikajte mislima.... Ono što ste nekada sanjali sada može (uz malo napora) da postane stvarnost... Muzika i umetnost će vam doneti potrebnu inspiraciju...UŽIVAJTE!!! Zadovoljstvo vam je na raspolaganju na mnogo načina... na vama je da ovu energiju prepoznate, "zgrabite je", opustite se i uronite u ono što vas čini srećnima... :-). 

Zaplešite... što u mislima, što stvarno... jer ovakva Venera voli ples...Osvrnite se, možda je nekome potrebna vaša podrška, možda je to vaš partner, možda samo prijatelj... pružite mu ruku i zaplešite zajedno.. Ako ste vi taj neko kome treba podrška i pomoć... osvrnite se možda sada bolje vidite ispružene ruke ka vama.... I ne zaboravite da unesete boje u vaš život.... možda malo crvene... ili bilo koje druge... Možda karmin, lak za nokte, šal ili rukavice, kravata ili šta god... nek zrači... Umetnici.... ovo je vaše vreme - stvarajte. Šarm cveta, suptilnost, senzualnost i zavodljivost su na sceni :-))). Idealne ljubavi na snazi....Opustite se i uživajte... dan, dva ili tri ali UŽIVAJTE!!!



Zana i Bebek - Jabuke i vino 

 

***Karta neba za 10.Januar: Venera u Jarcu sekstil Neptun u Ribama

  

3 коментара:

  1. Vodolija, asc Škorpija10. јануар 2013. 12:27

    Je li ovaj sekstil imao utjecaja i na jučerašnji dan? (9.1.)
    Jako me veseli ovaj tekst, jer su se baš jučer dogodile velike promjene na ljubavnom planu. :)
    LP

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vodolija, asc Škorpija,

      Divno....
      Da taj aspekt deluje i dan ranije....on je samo najjači kada je egzaktan - tačan...ali njegov uticaj je i dan pre i dan posle...kod nekih i još koji dan....
      Ne deluje kod svih na ljubavnom planu...ali je u svakom slučaju vrlo ugodan i na neki način ga svako od nas oseti... u kreativnom smislu, materijalnom... mada je emotivni uticaj najčešći..:-)

      Inače SEKSTIL je aspekt ŠANSI I MOGUĆNOSTI....i da bi se on ostvario potreban je i NAŠ MALI NAPOR...što i nije tako loše zar ne?
      Za svaki aspekt postoji dozvoljeni orbis odstupanja od egzaktnog aspekta...za sekstil od 4 do 6*...u tranzitima je nešto kraći...

      Ali da ne dužim...ti si primer da aspekt "radi"...i da radi i dan ranije...i to je najvažnije..
      Ja ti želim sve najbolje i UŽIVAJ!!!

      Избриши
    2. Vodolija, asc Škorpija10. јануар 2013. 13:57

      Da, izgleda da sam primjer upravo onoga što ste nedavno pisali, ovo je vrijeme kada se želje (energija Neptuna) provode u djelo (energija Jarca) no ne muke i truda. Moja borba trajala je protekle dvije godine, jučer smo obnovili vezu, i znam da tu našoj bitki nije kraj, dapače, predstoji jedan novi početak.
      A jutros sam dobila poziv za posao na koji već mjesecima čekam. Izgleda kada čovjeka krene, onda ga stvarno krene.
      Sve najbolje i vama, draga Snežana... tipkamo se i dalje! ;)

      Избриши