четвртак, 27. октобар 2011.

Zvezde na kraju Oktobra...

Kraj Oktobra bar sto se zvezda tice bice u velikom stilu....Nekoliko ovih poslednjih dana Oktobra donece samopuzdanje, uspeh ali i malo srece....savrsen kraj jednog meseca...Pozitivne vibracije su najpre stigle 27.Oktobra od veselog Jupitera u aspektu sa snaznim i mocnim Plutonom...Jupiter je taj koji daje dozu optimizma i radosti a Pluton je tu da nas sve motivise na neka velika i pozitivna desavanja!!! Ipak sve se svodi na to koliko ste spremni da i vi nesto preduzmete...Da ce akcije biti - bice :-)) 

Da sve ne bude lako pobrinuo se Merkur iz Skorpije koji ce biti u kvadratu sa Marsom iz Lava...28.Oktobra. Probajte da ostanete cool...i da neke komentare drugih ljudi ne uzimate previse k srcu jer ovaj kvadrat donosi rasprave, svadje, nemir, brzopletost.....pa probajte da ne bude sve "sto na umu to na drumu", razmislite pre nego sto nesto kazete....Ovo je aspekt koji donosi ostre reci, sarkazam....Ne brinite ovaj asp. ce brzo proci :-))

29.Oktobra Sunce ce praviti sekstil sa Plutonom i pridruzice se pozitivnoj energiji koju vec daje trigon Jupitera i Plutona. Pod uticajem ovog aspekta bicete snazniji i jaci, superiorniji od drugih..:-), neko od vas ce to iskoristiti da ojaca svoj polozaj, a neko da istakne svoju moc, u svakom slucaju ojacace vam volju!!! Zenski svet posebno one koje su same mogu upoznati nekog "fatalnog" muskarca :-)) Ali....uvek je tu neko ali :-), Sunce istog dana pravi i opoziciju sa Jupiterom...a to ce doneti ekstravagantna ponasanja, nemar, neki sukob sa moralom....Ovaj aspekt u osnovi nosi neiskoriscene prilike. Zatim donosi nepotrebne troskove....

I na karaju 31.Oktobra malo da vas zbuni pobrinuce se Venera iz Skorpije...(a taman ste mislili da ste dobro prosli posle kvadrata sa Marsom) u kvadratu sa Neptunom iz Vodolije...i moguca su razocarenja, iluzije, obmane i samoobmane, ljubomora...a gde je Neptun tu su i alkohol i cigarete, sedativi...Ipak ne brinite ni ovaj aspekt ne traje dugo a mnogi od vas ga nece ni osetiti...

I tako ce se ovaj jesenji mesec zavrsiti u velikom stilu, vi samo pratite sta vam zvezde porucuju i zivite ovaj zivot koji reprizu nema!!!


I ako je Oktobar skoro prosao


Zdravko Colic - Oktobar je pocinje sezona kisa




Нема коментара:

Постави коментар