субота, 13. август 2011.

Pun Mesec u Vodoliji

Full Moon
Danas u 8:57pm Mesec u Vodoliji na 20* pravi opoziciju sa Suncem u Lavu na 20* - Pun Mesec

Pun Mesec vreme kulminacije i obecanje ispunjenja onog sto smo zapoceli na Mlad Mesec. Ovde su suprostavljene dve energije, dve strane dusa i osecanja (Mesec) i volja (Sunce).  Dok Mesec u Vodoliji tezi grupnim aktivnostima i drustvenosti, Sunce u Lavu je vise za individualni pristup, ponosno Sunce je manje za timski rad...Sa jedne strane je grupa i teznja ka neobicnim i iznenadnim desavanjima, sa druge strane je pojedinac i njegov ego...sta ce prevagnuti...Ovde je Vodolija ta koja izbegava staus quo, seje buntovnistvo i razdor, a Lav je taj koji je ponosan i koji tezi za velicinom i sjajem ali na idividualnom nivou, dok se Vodolija brine i ima zelju da pomogne drustvu i svim ljudima,  Lav se brine za pojedinca i za svoje najmilije...nije mu do poboljsavanja i ulepsavanja sveta oko sebe.
Oba znaka su fiksna i tvrdoglava i ni jedna strana u ovom sukobu ne zeli kompromis, a vi kao da cete morati da izaberete stranu...drustvo ili pojedinac. Najbolje je ne izabrati stranu sto i jeste najteze...otuda valjda i nervoza koju stvara Pun Mesec. Najbolje bi bilo da uspostavite ravnotezu...ne prikloniti se ni jednoj strani. Ni jedna strana ovde ne treba da bude pobednik. Mozete li to?

Gde se nalazi ova opozicija u vasim horoskopima? Ako to znate znacete i gde su moguci sukobi...Ovde su planete (Mesec i Sunce) "glumci", znaci (Vodolija i Lav) predstavljaju "uloge", a kuce (to morate otkriti sami) su "film" ili pozornica...

 

 

Tears From The Moon 

 



Нема коментара:

Постави коментар