петак, 27. мај 2011.

Danas na nebu 27.Maj 2011.

Mesec od jutros u Ovnu i mi cemo biti motivisani jakom zeljom za novim pocetkom, za necim novim u nasim zivotima. Vrlo moguce je da cemo pod ovim uticajem biti energicni, spontani i puni entuzijazma....Mada neki mogu biti i pomalo netakticni i impulsivni....Visak energije koji je ovde prisutan najbolje je kanalisati i usmeriti na fizicku aktivnost :-))
Mislim da ce vecina biti za akciju ali onu koja donosi trenutne rezultate...U svakom slucaju bicete spremni na razne izazove, samopotvrdjivanja, i za zapocinjanje kratkorocnih projekata.

A Mesec naoruzan energijom, najpre prolazi pored Urana...sto ce doneti razna preterivanja, ekstravaganciju u ponasanju, iznenadna desavanja.....moguca i nervoza i nemir....Mesec ce praviti sekstil (dobar aspekt) sa Suncem...sto nam daje sklad izmedju volje (Sunce) i duse (Mesec)....a nesto kasnije pravice i kvadrat (izazov) sa Plutonom...sto ce doneti izlive osecanja, jaku uzbudjenost....Sa ovakvim aspektima tesko je prognozirati sta cete osecati ili jos bolje kako cete se osecati, kakav ce vam biti ovaj dan. Sve zavisi gde se ovi aspekti nalaze u kojim kucama i kakve apekte Mesec pravi sa vasim natalnim horoskopom. A onda na kraju dana u vecernjim casovima Mesec ce praviti opoziciju sa Saturnom....donece uzdrzanost, inhibicije, otudjenje, umor...Zanimljiv dan, kako za koga naravno :-))


"Don't say a word, here comes the break of the day
And wide clouds of sand raised by the wind of the end of May"





Нема коментара:

Постави коментар