петак, 27. јануар 2023.

"Ti si žena koja tajnu zna"....Venera od danas u Ribama...




Moto dana:
"Samo retki nađu retke"

Zvezdani(n) dnevnik 3707
Petak. Dan Venere.
Venera je u Ribama na 0°16’

I stigla je Venera do kraja svog puta kroz Zodijak...
Ona nije kod svoje kuće....ali lepo joj je u kući Neptuna i Jupitera....Ushićena je...

Za sada pliva sama....iza nje su ostali Saturn i Sunce ....ispred nje je Neptun....
Daleko je sada 24°04’ a kada stigne tu zaplivaće zajedno sa Neptunom jedan predivan ples i to dan posle Dana Zaljubljenih :).






Pliva Venera....i uživa....sva je u zanosu....i razmišlja o svom princu na belom konju....razmišlja i koliko će još žaba poljubiti :) da bi se princ pojavio....

Razmišlja da li će upoznati svoj ideal kompatibilnosti koji svi zovu srodna duša....ona duboko veruje u priču o srodnim dušama i za nju srodne duše nisu mit...

"Samo retki nađu retke"
Venera u Ribama veruje da su srodne duše poput blizanaca da komuniciraju mislma, očima, telepatijom...Ona veruje u Susret....Ona veruje da su slučajni susreti unapred zakazani...ona veruje ako nešto čvrsto želiš da će se kosmos potruditi da se to i dogodi....i ona veruje onog trenutka kada ona krene ka ljubavi i ljubav kreće ka njoj.....Ona veruje u susret koji se zasniva na određenom prepoznavanju, kao da su se srele dve zvezde koje pripadaju istoj konstelaciji.

Stepen egzaltacije...
Kada stigne na 27° -  17.februara dostići će maksimum egzaltacije - Ljubav (Venera) egzaltira.
Magično mesto za Veneru

Venera na 27° Riba kod poznatih
☆Hans Christian Andersen ima Veneru u Ribama na ovom stepenu (3.kuća) - Bajke:
Princeza na zrnu graška, Mala sirena, Palčica, Snežna kraljica, Leteći kovčeg, Carevo novo odelo...
☆Felix Mendelssohn: "San ljetne noći", "Svadbeni marš"


☆Vanessa Redgrave, glumica....meni njen najdraži film je "Pisma Juliji" gde glumi sa suprugom Frankom Nerom...Ona mi zaista izgleda prilično uzvišeno....(Vodolija/Lav, sa Venerom u Ribama na 27° 8.kuća, u konjukciji sa Saturnom)...Inače njena životna ljubavna priča je vrlo zanimljiva.

☆Madame de staël (francuska književnica)
☆Donald Duck lik iz crtanog filma stvoren u vreme Venere u Ribama na 27°
☆Emmanuelle Riva glumica (Hirošima, ljubavi moja)

(P.S. Venera u Devici na 27° je prilično oslabljena)

☆☆☆



Energija Riba...
Umete li da plivate ili kako plivate vodama Riba

Duboke su to vode (emocije), fascinantna je ovo energija...
Njihove tajne nas privlače, bude želju da ih ispitamo, istražimo. Neko samo pliva, oni hrabriji će i da zarone...u potrazi za biserom. Nepredvidljiv je ovo svet lep, zanosan, pun boja i neobičnih nijansi.
Neko će se zatvoriti u svoj svet tišine, drugi samo zažmure i bolje vide, neko će da sluša srce svoje....ALI SVI istražujemo, svako na svoj način....i kako najbolje ume.

Najhrabriji će doplivati do svog srca....a tamo su svi odgovori...ili većina odgovora.
Senzualne, očaravajuće, šarmantne, intuitivne su vode Riba...imaju duboku tajnu u sebi.Energija je toiko jaka da (uglavnom) imate potrebu da se osećate zaštićeno, da imate nekog pored sebe, ali istovremeno kada zatreba budete u svom svetu tišine sami. Imajte na umu da se tako osećaju i oni pored vas...a ljubav je to - razumevanje. Ipak sa ovom energijom jaka je želja da se na nekog oslonite.

Ovo je energija romantike, sveća, mirišljavih sveća, prigušene svetlosti, lagane muzike....meke postelje...ljubav i intimno ovde idu zajedno...ili nema intime bez ljubavi i obrnuto nema ljubavi bez intime...ovde su dvoje jedno. U simbolu ovog znaka su Ribe dve ribe koje plove u suprotnom pravcu ali jedna bez druge ne mogu.

Ova energija volivernost, posvećenost, duboko prožimanje dve duše. Duše koje se razumeju i bez reči, ono sve je u pogledu...spajaju ih iste vrednosti ista shvatanja, jer suprotnosti se privlače ali slično sličnome se raduje. Traže duše sigurnost, nekog ko će da ih čeka na kraju dana. Velika je ovde potreba za povezivanjem....emotivnim povezivanjem... to su dve ribe koje se traže (emotivna dvojnost Riba).....potreba da se povežete sa tom jednom osobom koja će da razume trenutnu promenljivost (vode Riba) osećanja. Nekoga ko će razumeti kako se osećate.....a ponekad ni vi sami ne znate kako se osećate....Zapravo postoji dilema ploviti sami ili u društvu.


Venera je od danas u vodama Riba, tu je i Neptun...preplaviće vas emocije...
U vodama Riba generalno dobro se snalaze Ribe, Rakovi i Škorpije...kako drugačije kada su iz iste grupe. Dobro se snalaze i Bikovi i Jarčevi....naravno i svi vi koji imate neke planete u ovim znakovima.
Komplikovano je Devicama (opozicija), Blizancima i Strelčevima (kvadrat), Lavovima i Vagama (inkonjukcija)....naravno i svima vama koji imate neke planete u ovim znakovima.

Ali....nije sve tako jednostavno....astrologija ne trpi uopštavanja!
Ja sam Lav i meni je energija Riba u inkonjukciji...ali ja imam Jupitera u Ribama i znam dobro da plivam vodama Riba! Ipak je sve u karakteru - natalnom horoskopu, imajte to na umu!

Sunce će ući u Ribe 18.februara, Merkur 02.marta, Saturn 07.marta...i tada ćemo plivati...




Aspekti Venere u Ribama
Prvi aspekt Venere u Ribama biće njen sekstil sa SMČ u Biku 02.februara (Venera na raskrsnici), onda će se 05.februara posvađati (kvadrat) sa Marsom u Blizancima (Ko je kriv?), 08.februara biće u sekstilu sa Uranom u Biku (Originalna ljubav...)...Tamo gde postoji ljubav postoji i sloboda! 15.februara srešće se sa Neptunom ("I do believe in magic"...) i 19.februara biće u sekstilu sa Plutonim u Jarcu ( I Put A Spell On You)....


Od danas u 03:33 pa do 20.februara u 08:56 rađaće se mali ljudi sa Venerom u Ribama :)


Plivaj...Roni...Voli...
Uživajte u boravku Venere u Ribama....plovite širokim prostranstvima okeana ljubavi, plivajte, ronite....volite....Ko zna možda izronite svoj biser...




♪𝆕♩𝅘𝅥𝅮


Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com








Нема коментара:

Постави коментар