четвртак, 12. јануар 2023.

Melem na ranu....Venera sekstil Kiron


Moto dana:
"Ljubav je ako se dozira kako treba lek za sve"

Zvezdani(n) zapis 3696
Četvrtak. Dan Jupitera.
Jupiter je u Ovnu na 2°43’

Jupiter je ovde, baš na ovom mestu već bio 25.maja (direktno) i 04.oktobra (retrogradno)...
U Maju bio je deo stelijuma u Ovnu u konjukciji sa Marsom, u oktobru bio je u opoziciji sa Venerom u Vagi...Sada "miruje", prvi sledeći aspekt Jupitera je sekstil sa Suncem u Vodoliji 25.januara!


Danas je glavna - udarna astro vest Marsovo direktno stacioniranje u 21:56 CET




Danas u 18:46 
Venera u Vodoliji u sekstilu sa Kironom u Ovnu!

Odlična energija da ispravite nešto u vašim bliskim odnosima, emotivnim, partnerskim...naravno tamo gde je to potrebno! Ova energija će generalno pomoći i kod stavova i odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti...

Ovakav odnos Venere i Kirona - sekstil svakako će ublažiti rane koje imate...a rane svi imamo...Ova energija nam može pomoći da se lakše nosimo sa svojim (nekada i tuđim) ranama...kroz nečiju pomoć ili kroz našu pomoć nekome!


Ljubav (Venera) sekstil lek (Kiron)... nešto kao melem na ranu.
Venera - Ljubav, harmonija, balans... i Kiron - traume, rane...u dobrom aspektu (sekstil) donose moć mogućnost (iz)lečenja... nekih rana i starih i onih svežih rana.

Kiron i Venera u dobrom aspektu (ovde sekstil) nude sposobnost iscelenja na emotivnom planu, na planu srca, najčešće pomoć drugima, kroz savet, diplomatiju, razgovor. Danas i sutra možete biti dobar učitelj raznih veština, zagrlite nekog, masirajte ga.. ili budute samo dobar učenik, nek vas maze i paze... jer ovo je aspekt ljubavnog iscelenja, energija koja leči.

Pronađite svoj ključ....
Budite hrabri (Kiron u Ovnu), potražite ili pružite pomoć. Pružite ruku nekome...emotivnu, prijateljsku....razgovarajte, razmenjujte misli, reči, informacije (Venera u Vodoliji).
Kroz Kirona možemo da učimo, i prihvatimo našu bol....i da kroz doživljaj sopstvenog bola, uvida u njega dobijemo želju da pomognemo drugima....ovde se ranjenik pretvara u iscelitelja ili učitelja!

Inače ovako u sekstilu Venere i Kirona imamo mogućnost da vidimo lepotu tamo gde je drugi ne vide...da pronađemo u sebi i ljudima lepotu i vrednost!

Ključ za (iz)lečenje je u izgradnji samopoštovanja u postizanju mira i ravnoteže u odnosima. 
Ključ bi mogao da bude i shvatanje i prihvatanje da neke veze i odnosi prosto ne mogu da se poprave!
Ključ možete pronaći i u kreativnosti i u uživanju u životu!

Ova energija nosi ključ i otključava: vaše samopoštovanje, prihvatanje izgleda, donosi sklad i mir pre svega sa vama samima a onda i u vezama, odnosima...Izlečenje dolazi kroz komunikaciju i razumevanje, kroz slušanje onog što vam bliski ljudi govore....tako se prave mostovi ljubavi!

"Ljubav počiva na planinskim vrhovima, iznad doline razuma. 
Ona je uzvišeno stanje postojanja, najviši vrh življenja"

Jack London (Venera u Vodoliji sekstil Kiron u Ovnu)

Jedan od najčitanijih pisaca u prvoj polovini 20. veka. Rođen je kao vanbračni sin astrologa V. H. Čenija, koji ga nikada nije priznao. Ja sam jedino pročitala odavno Zov divljine...

"Ljubav nikad ne umire prirodnom smrću. 
Umire jer joj ne znamo obnoviti izvor. Umire od slepoće, grešaka, izdaje. 
Umire od bolesti i rana, umire zbog dosade, gubitka svežine i sjaja."

Anaïs Nin (Venera u Ribama sekstil Kiron u Jarcu)

Bila je francuska spisateljica katalonskog, kubanskog i danskog porekla, najpoznatija po svojim dnevnicima koje je pisala skoro šezdeset godina, od dobi od 11 godina do neposredno pred smrt, kao i erotskoj književnosti.

"Ljubav nije samo niz osećanja nezavisnih jedno od drugog…
ljubav je postojana nežnost, blaženstvo i čežnja za nekim."

Françoise Sagan (Venera u Lavu sekstil Kiron u Blizancima)

Bila je francuska književnica i scenaristkinja, proslavila se jednim od njenih još uvek najpoznatijih romana „Dobar dan, tugo“ koji je napisala sa samo 18 godina.

Neka vam zvezde budu naklonjene...


Pesma dana:


Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com


Pročitajte:

AKTUELNO na zvezdanom nebu 2023


Нема коментара:

Постави коментар