понедељак, 6. децембар 2021.

Šta rade zvezde u periodu od 06.decembra do 13.decembra:

 

Moto nedelje:
Kako zračiš tako privlačiš.

Ove nedelje na zvezdanom nebu:
06.decembar 12:41: Mars sekstil Pluton
07.decembar 16:15: Merkur kvadrat Neptun
08.decembar 07:21: Mars kvadrat Jupiter
11.decembar 17:28 Venera konjukcija Pluton
11.decembar 20:24: Merkur sekstil Jupiter
12.decembar 07:20: Sunce kvadrat Neptun


Još jedna intezivna nedelja je pred nama...
Intezivna i naporna jer se prepliću razne i harmonične i neharmonične energije pa mogu stvoriti konflikt u nama...
Iza nas je poslednje pomračenje za ovu godinu...još uvek smo u sezoni Strelca...
Pogled nam je uperen u budućnost i ako je kraj godine...
Međutim do kraja godine zvezde nam mnogo toga spremaju.

Iza nas je....Neptunovo kretanje napred...nedavno sam pisala o nepoznatim bolestima, virusima...među kojima je i nova pretnja zvana Omicron - pročitajte Ažuriranje!
Malo istraživanja i videćemo da je Omicron binarna zvezda u sazvežđu Riba. Omikron, grčki Όμικρον je petnaesto slovo grčkog alfabeta. SZO varijante Covida 19 naziva grčkim slovima. 
Slučajno ili ne ali i Neptun je u Ribama...
(Neptun će sledeće godine imati važnu ulogu i to moramo na vreme prihvatiti.)
P.S.  (pročitajte ovaj tekst i sami izvedite zaključak)

Iza nas je....poslednje pomračenje u godini, poslednje pomračenje na osi Blizanci/Strelac...Kada je nešto poslednje...nagoveštava kraj i novi početak...nova pomračenja na osi Bik/Škorpija...

Iza nas je...Venerin prelazak na 22°Jarca.  
(Venera će se još jednom vratiti na ovaj  22° 03.januara 2022.)

Ovo su sve priče iz prošle nedelje...u vreme početka decembra 2021.
Sada ulazimo u drugu nedelju decembra u kojoj Neptun ima drugačiju ulogu od one u novembru (priča o Neptunovskim čudima iz novembra). Neptun ove nedelje donosi zablude, obmane, konfuzije, razočarenje....i manjak energije. (kvadrat Merkur, kvadrat Sunce).
Venera ove nedelje iz pre retrogradne senke prelazi svoje pre retrogradne stepene...i pravi prvu od tri konjukcije sa Plutonom...i uvodi nas u intezivan ljubavni život, intezivne odnose (Venera odnosi) i u intezivan finansijski život (Venera novac)...
Dva vladara Škorpije se udružuju Mars sekstil Pluton i dodaju nam energiju strasti u život i fizičku i životnu strast - vreme je za akciju! Ova energija vam može pomoći i da počistite i "počistite" neki nered u životu!
Ove nedelje očekujemo i pozitivne vesti...zahvaljujući Jupiteru, tu je i priča o optimizmu, sreći (Merkur sekstil Jupiter).  U sve će se "umešati" i Galaktički centar...i vesti još optimističnije!
Međutim Jupiter u kvadratu sa Marsom mogao bi da nas uvuče u velika preterivanja, ali i nemir, nervozu, frustracije...

Pogledajte ovu nedelju detaljno...


PONEDELJAK:
06.decembar 12:41: Mars sekstil Pluton

Fokusirate se na svoje ciljeve!
Mars će se udružiti u energiji sekstila sa svojim kovaldarom Škorpije Plutonom i sve će prštati od strasti...Kada kažemo strast uglavnom se misli na sex...ali...Ovde je u pitanju svaki oblik strasti...i fizička i životna strast. Odlična energija da vas pokrene u emotivnom smislu ali i u poslovnom...ili u bilo kojoj oblasti života gde će ova strast biti pokretačka energija. Odlična energija ako imate cilj, ako imate ambiciju...
Kada su Mars i Pluton u nekom odnosu tu je intezitet i moć. Ako osetite nalet ove energije ne časite ni časa...već krenite u akciju. Ako morate ili ako imate potrebu da nešto započnete ili završite ova energija će vam svakako pomoći, jer taj uticaj ćete osetiti tokom cele nedelje...
Ako vam je iz bilo kog razloga potrebna energija transformacije i regeneracije ovo je ta energija!
Ako vam je potrebno osveženje u vezi ovo je ta energija....energija seksualnog magnetizma.
Sve ovo će pojačati i susret Venere i Plutona kao i sekstil Marsa i Venere koji je prisutan već neko vreme. Energije su na vašoj strani...isprobajte svoje zavodničke moći :).
Pročitajte - Vreme je za strast...


UTORAK:
07.decembar 16:15: Merkur kvadrat Neptun

Pazite šta pričate...jer izgovorena reč ne može da se vrati
Magla, magla...svuda oko nas...Veliki izazov za jasne i razumljive misli i komunikaciju. Misli, razmišljanje, komunikacija zamagljeni, nejasni...Istina pod velikim znakom pitanja! Istina sakrivena negde iza nekog vela...neke maske! Mogućnost prevare, laži, obmane...mogli bi da budete prevareni ali i da vi nekog prevarite...Ovde je razočarenje jedan od efekata ovog tranzita! Primirite se ovih dana...odložite neke odluke, komunikaciju za neke bolje dane...kada se magla rasčisti...i kada padnu maske...Sačekajte kraj ove nedelje i Merkurov sekstil sa Jupiterom!
Savet: pokušajte da razdvojite fikciju, iluziju, laž od stvarnosti, istine...izbegavajte nesporazume i tkz gluve telefone...


SREDA:
08.decembar 07:21: Mars kvadrat Jupiter

Ne preuzimajte više nego što možete da podnesete...izbegavajte rizične situacije
Energija sa kojom možete pomisliti da možete sve...da ste veći i brži od života! Energija koja je kao "mač sa dve oštrice"...jer će mnogi imati osećanje da mogu sve...Ovo je luda i nerazumna hrabrost, ogromno samopouzdanje koje prelazi u aroganciju i drskost. Ovo je euforija koja vas može odvesti tamo gde nećete želeti da budete kada euforija prođe! Moralnost pod znakom pitanja! Problemi sa zakonom, pravdom izvesni. Zbog preteranog osećanja hrabrosti moguće su povrede, nezgode i sl. a moguće je i da će vam ponos stradati...
Naravno da ću vam reći ovde da vežbate umerenost!!!


SUBOTA:
11.decembar 17:28 Venera konjukcija Pluton
11.decembar 20:24: Merkur sekstil Jupiter


Venera konjukcija Pluton
Ili ćete biti magnet ili ćete biti magnetski privučeni...
I stigli smo do više puta najavljene konjukcije Venere i Plutona!
Ovo je njihov prvi susret od tri (ne računam onaj iz januara ove godine)!
Ovo je njihova direktna konjukcija. Retrogradna će se dogoditi 25.decembra!

I ako je Venera već prilično usporila i ako je već neko vreme u pre retrogradnoj senci ovaj susret je direktan jer ona je još uvek u direktnoj fazi! 
Već zante...da pakuje kofere...ali vrlo rado će se sresti sa Plutonom, posebno jer zna da će se oni još sretati. Nema Venera ništa protiv da bude magnetski privučena od strane Plutona...zbog toga je i naslov ove konjukcije Zavedi me...
Intezitet ove energije već osećamo ali nešto jače osetićemo od 08.decembra kada između njih bude rastojanje od 1°
Obratite pažnju - ovo rastojanje od 1° između Venere i Plutona će biti sve do 29.decembra!
(primedba: Venera je od 19.decembra retrogradna)
Rastojanje od 1° je jako i moćno...zbog toga pažljivo pročitajte sve što sam napisala o ovoj konjukciji i ranije i sada...

Uticaj konjukcije Venere i Plutona....na zdrave i jake veze ova konjukcija može samo dobro da deluje da se intezitet pojača....ALI...nezdrave i destruktivne veze bi mogle da budu još destruktivnije. 
Najjači uticaj ove konjukcije je njen magnetizam.
Ovde imajte na umu - Kako zračiš tako privlačiš.

Pre nego što nastavim sa pričom o konjukciji Venere i Plutona....da vas podsetim da je Venera u sekstilu sa Marsom i da to već neko vreme traje...Ovo je važan podatak za ljubavne priče. 


Sledi jedna interesantna priča...
Konjukcija Venere i Plutona na kraju ove godine nije obična priča....njihov strastveni ples će trajati prilično dugo....Ova konjukcija je intezivna i kada traje samo tri dana...a kamoli sada...kada će trajati skoro pa tri meseca! Znam "bode oči" ali morala sam :)).
Pogledajte Venerin i Plutonov odnos od 08.decembra 2021. do 03.marta 2022. Venerino druženje sa Plutonom i u direktnom i u retrogradnom hodu...ali i njeno druženje sa Suncem i Marsom tokom ovog perioda. Veneri neće biti dosadno...ali neće ni nama!!!








Budite i obavešteni i spremni....
Obratite pažnju na datume...ili ih zapišite ili ih zapamtite:
29.decembra će se između njih (Venere i Plutona) postaviti Merkur...razmak između Venere i Plutona je tada ....i dalje jaka energija i jak intezitet! Merkur već 30.decembra više ih neće razdvajati jer on je brži od njih :). 31.decembra na doček Venera i Pluton će biti na razmaka...dakle i dalje će plesati svoj zavodljivi ples...Merkur će se na kratko umešati u ovu priču...razgovaraće i sa Venerom i sa Plutonom...biće to interesantan period jer Venera i Pluton neće biti toliko obuzeti jedan drugim :).

U priču Venere i Plutona umešaće se Sunce...kasnije i Mars...
Od 02.januara Venera i Pluton će se sve više razdvajati...Venera na svom retrogradnom putu treba da se sretne sa Suncem pa "okreće leđa" sve više Plutonu i hrli u zagrljaj (konjukcija) Suncu 09.januara 2022. Tog 09.januara Sunce će se naći između Venere i Plutona...to je tek priča za sebe...16.januara Sunce i Pluton će se gledati "oči u oči" (konjukcija), Venera je iza njih i kao da ide ka Marsu koji je u to vreme pri kraju boravka u Strelcu...
17.januara Sunce će biti ispred Plutona...između Venere i Plutona 13°....sve su dalje jedan od drugog....ono tako blizu a opet tako daleko...Venera će stići na 11°- 23.januara i tada će sasvim usporiti...jer će 29.januara krenuti direktno...tada 15° između Venere i Plutona...ali ponovo Venera ide ka Plutonu...obećala mu je još jedan susret...Međutim...pre tog susreta konačno će se sresti sa Marsom 16.februara i tada će Mars biti između njih :). Jedno duže vreme (do 02.marta) će Mars i Venera biti jedan pored drugog...a ta priča je "udario tuk na luk" (imate negde na mom blogu)...
02.marta Mars će biti ispred Venere i Plutona a 03.marta će se sresti po treći put...Dug put su prešli od 08.decembra do 03.marta i jako blizu jedan drugog i udaljeni a opet blizu! 
04.marta Venera će biti ispred Plutona i kao da će juriti ponovo u zagrljaj Marsu...ma šta kao...srešće se Venera i Mars 06.marta...ali taj susret neće biti u Jarcu...06.marta će skoro u isto vreme i Venera i Mars preći u Vodoliju i taj susret je u Vodoliji!!!

Interesantna priča, zar ne?! Venera u Jarcu i direktna i retrogradna očijukaće sa Plutonom (najduže) i sa Suncem (nešto kraće) i sa Marsom (isto duže u Jarcu)...Ko bi rekao za Ledenu princezu...ali to je samo varka...kao što je uvek i bila to zna Venera u Jarcu ali to znaju i svi oni koji imaju Veneru u Jarcu.
Da li vam pada na pamet još neki susret:)? 
Veneru i Marsa u Vodoliji će sačekati Saturn...Venera će se sa Saturnom sresti 28.marta ali to je neka druga priča...daleko je (ali i nije) mart 2022. Mars će se sresti sa Saturnom 05.aprila to nije prijatan susret ali kako već rekoh...daleko je...


Kako zračiš tako privlačiš.


Merkur sekstil Jupiter
Sagledajte širu sliku svega...
Istog dana u vreme konjukcije Venere i Plutona...Merkur će biti u sekstilu sa Jupiterom...
Lepa priča....pravi aspekt u pravo vreme...
Misli, reči....informacije, ideje roje se ko pčele...
Sa ovom energijom ispred vas je mnogo šira slika...veća i bolja nego do sada!
Potreba za pričom velika...za pisanjem, učenjem...putovanjem makar neko kraće putovanje...
Ideje (Merkur) koje vam sada padnu na pamet zapišite ih...kada prestanu da "zuje" krenite u realizaciju!
Možda ćete dobiti neku radosnu vest...neku lepu poruku ili pismo.
Pregovarajte, ugovarajte....tražite povećanje plate...mada možda i dobijete ako i ne tražite :)
Upišite neki kurs...
Ako ne možete da putujete isplanirajte neko putovanje.
Ovo je period kada su Zvezde na vašoj strani!

P.S. U zvezdama u decembru pisala sam o Galatičkom centru - Konjukcija sa Galaktičkim centrom!!!Ova konjukcija je povezana sa Punim Mesecom u Strelcu (konjukcija Sunce GC) - 19.decembar. Pre ove konjukcije a sada ove nedelje Merkur će biti u konjukciji sa GC sekstil Jupiter (Jupiter trigon GC).  - dobre vesti mogu biti još bolje :), još veći optimizam, radost


NEDELJA:
12.decembar 07:20: Sunce kvadrat Neptun

"Napunite baterije..."
Posle Merkura naravno i Sunce u kvadratu sa Neptunom...
Moguće je da ćete osetiti manjak energije, nešto kao da se ispraznio rezervoar ili baterija...
Možda je najbolje to što je u nedelju u vreme vikenda...pa imate "izgovor" da ne radite ništa...možda samo da meditirate. Nije laka ova energija...nije jer može da oslabi volju ali i da ugrozi vitalnost...nešto kao "prazna baterija"...Vrlo nizak nivo energije...pa odmarajte...i iskreno već mi je muka od izlizane reči Meditirajte...ma slušajte svoj organizam...ako se osećate bezvoljno, zbunjeno, smušeno...uradite ono što vama odgovara....Ono što treba da znate je da je potrebno da nekako usmerite ovu energiju u pravcu odmora i mira...i "napunite baterije" onako kako vi volite ili kako inače radite...Saveti su dobrodošli...ali svi smo različiti...
Pročitajte - I am a daydreamer...




Нема коментара:

Постави коментар