среда, 8. децембар 2021.

Jedan stresan dan...i umerenost kao ključ i rešenje (ni previše ni premalo)...

 
The Temperance from 
the collection of Erica Berkowitz

Moto dana:
"Umerenost ti omogućava da uživaš 
a da ne upropastiš sebi uživanje."

Zvezdani(n) zapis 3364

Sreda. Dan Merkura.
Merkur je u Strelcu na 21°30’


Čudni neki dani...
Iza kulisa se događa mnogo toga...
Merkur nebeski glasnik je u sukobu sa Neptunom bogom mora i okeana...
I ništa nije jasno...
Teško je proceniti šta je istina šta je laž, šta je stvarnost a šta varka...drugim rečima ništa nije kako izgleda ili previše dobro izgelda da bi bilo istina!!!
Ponoviću - Ovaj aspekt u mnogome podseća na retrograadnog Merkura pa upustva kako preživeti RMerkura mogu da se primene i na ovaj aspekt! Sreća pa ovaj tranzit sada kratko traje...ali traje :)

Danas je Mars zvezda nebeskog programa
Kao da ubrzava... ulazi u poslednje stepene Škorpije (sada je na 26°25’) ,  za pet dana prelazi u Strelca!
Od jutros Mars je u kvadratu sa Jupiterom...
Još jedna nebeska svađa...boga rata i vrhovnog boga...
Pročitajte sve o ovom aspektu:
Ova svađa najviše utiče na Škorpije, Vodolije, Bikove i Lavove...
Naravno i na sve vas koji imate oko 26° ovih fiksnih znakova.

Ova energija podstiče na akciju...ALI...ovo je akcija koja izaziva koja traži više...koja preteruje...
Ovo je impulsivnost, velika želja i potreba da se pobedi (u nečemu) ili da se neko pobedi...
Ovo je preterano samopouzdanje bez da za njega ima osnove!
Ovo je velika frustracija, napetost, nervoza...
Imajte na umu da ako preterujemo i najveća zadovoljstva prestaju da budu prijatna...

Savet: Vežbajte umerenost!!! Pokušajte da se opustite...pametno kanališite ovu energiju...nađite sredinu ni previše ni premalo...Ako osetite nalet nervoze i neizdrža...izbrojte do_____! Makar promenite ritam disanja!

Mesec je u Vodoliji

“Nije važno šta vam se događa, već kako reagujete na to.”

Pre svitanja je bio u zagrljaju sa Saturnom...ako ste jutros prilikom buđenja osetili nalet tuge, strahova...brige onda je ova energija uticala na vas...Pogledajte i kuću u kojoj se ova konjukcija u Vodoliji nalazi i biće vam još jasnije...Ovo je melanholija...ovo je onaj čuveni D-mol...Ovo je emotivna slabost...Kada se Mesec i Saturn sretnu jednom mesečno to obično bude najteži dan...Ovo je potreba za izolacijom, povlačenjem (mnogi su ostali u krevetu bez želje da ustanu)...ovde se podiže nevidljivi zid...ovo je veliki teret na duši...

Ako ste ovo prespavali...ili niste svejedno je...jer od 08:00 CET Mesec je  u kvadratu sa RUranom u Biku...neprijatno buđenje...neprijaten vesti, događaji...RUran kao da želi da razbije ovu tugu i melanholiju od jutros...ALI...ovaj kvadrat donosi nervozu, nemir, nedostatak strpljenja...kada se "pomeša" sa današnjim kvadratom Marsa i Jupitera....teško nama...Ovde se emocije menjaju iz minuta u minut...Budite oprezni...posebno sa porodicom, prijateljima....jer neke svađe mogu ostaviti posledice. Mesec je ovde i okidač za kvadrat Saturna i Urana koji uskoro sledi (njegov egzaktni uticaj)

Kasnije popodne 16:56 Mesec će biti u sekstilu sa Suncem u Vodoliji -  Mesec (duša) i Sunce (volja) u skladu...sarađuju. Lepa energija za muško - ženske odnose, za porodične odnose...Harmonija u dušu, harmonija u odnosima...Vole se vazduh (Vodolija) i vatra (Strelac)...energija društvenosti i energija slobode i istine.... Jako dobra energija za društvene kontakte.....makar na vreme da ublaži današnje neharmonične aspekte...

Xristos Kyriazis - Epimeno




Нема коментара:

Постави коментар