среда, 3. новембар 2021.

U susret Mladom Mesecu u Škorpiji na 12°39'


Moto dana:
"Ako padnete ponekad, to je život.
Ako ustanete i još jače se zaletite, to je karakter"

Zvezdani(n) zapis 3336

Sreda. Merkurov dan.
Merkur je u Vagi na 25°35’

Merkur je od juče u kvadratu sa Plutonom u Jarcu!
Sezona Škorpije je...Pluton je vladar Škorpije!

Susret Meseca i Sunca (Mlad Mesec) dogodiće se sutra egzaktno u 22:14 CET na 12°39' Škorpije!
Tu u njihovoj blizini u prilično širokoj konjukciji je Mars u Škorpiji na 3° (Mars je jedan od vladara Škorpije, drugi je Pluton a on je u kvadratu sa Merkurom)

Preko puta (opozicija) Marsa, Meseca i Sunca je RUran u Biku na 12° - Očekujte neočekivano ali i ne sasvim neočekivano jer je Uran retrogradan (nešto iz prošlosti)! Sve ono što je skriveno u energiji Škorpije, što je duboko potisnuto sada može izaći na površinu, mnogo toga može biti razotkriveno!

Saturn je u Vodoliji na 7° dakle u kvadratu sa Suncem, Mesecom i Marsom u Škorpiji i u kvadratu sa RUranom u Biku! Svi zajedno formiraju T-Kvadrat fiksnih znakova tri od četiri!
Četvrti fiksni znak je Lav gde trenutno nema planeta u tranzitu ali Lavovi sa planetama na oko 7/12° osetiće jak uticaj ovog Mladog Meseca!

T-kvadrat (ili T-krst) obuhvata tri planete...dve planete su u opoziciji i sa trećom u kvadratu!
Kada je i četvrta planeta u igri onda imamo Veliki krst ili Veliki kvadrat! 





Mesec je u padu u Škorpiji pa je uticaj još jači i nezgodniji! Emocije su pojačane, sve je nekako intezivnije, emocije pomašane...Mars u Škorpiji je svoj na svome pa je i izuzetno jak!
Sve ono što se sada dogodi ili što sada započnemo sada na ovaj Mlad Mesec u Škorpiji 04.novembra 2021. godine zaokružiće se ili će se završiti 16.maja 2022. na Pun Mesec u Škorpiji i totalno pomračenje Meseca na 25°16’, kada Uran i SMČ u Biku budu u konjukciji!

Sezona Škorpije 2021. je mnogo moćnija od nekih ranijih sezona Škorpija!!!
Zavirite duboko u svoju dušu - Mesec, pokušajte da vas ne uznemire energija opozicije sa RUranom, čuvajte se haosa, skandala i sličnih iznenađenja, neka vas kvadrati sa Saturnom ne izvedu iz takta, uznemire, iznerviraju...Pustite sve što hoće da ode, promenite što se promeniti mora...Fiksni znaci Škorpije, Bikovi, Vodolije i Lavovi budite najoprezniji!!!



Udarna vest od jutros je zemljotres u Kragujevcu koji se osetio i u Beogradu!
Kragujevčani su na društvenim mrežama u toku noći pisali da se udar osetio "kao eksplozija"
Zaprepašćuje podudarnost da se na isti datum i iste noći 2010. dogodio i razoran zemljotres kod Kraljeva 2010.
Zemljotres iz 2010. dogodio se tri dana pre Mladog Meseca u Škorpiji na 13°39’. 
Pluton je bio u konjukciji sa SMČ u Jarcu opozicija JMČ u Raku!


Mesec je u Vagi 
Danas će biti u trigonu sa Jupiterom u Vodoliji, u kvadratu sa Plutonom u Jarcu...da nije ovog kvadrata mogli bi da kažemo ugodno vreme u popodnevnim satima...ali sa primesama nervoze...
Kasnije večeras srešće se Mesec sa Merkurom...i eto razloga za komunikaciju, posebno jer će Mesec biti nešto kasnije i u sekstilu sa Venerom u Strelcu...
Od 23:32 do 01:52 (četvrtak) Mesec će biti u praznom hodu
Mesec ulazi u Škorpiju u 01:52 i priprema nas za njegov susret sa Suncem u 22:14!




1 коментар:

  1. Hvala na tekstovima redovno čitam, ja sam lav podznak djevica ova godina mi je jako teška što se tiče tranzita mlad mjesec mi se dešava u konjukciji sa natalnim uranom 12°21' sve u opoziciji sa Uranom tranzitnim,tranzitni Saturn u opoziciji sa natalnim Suncem,tranzitni Uran i Marsu u kvadratu sa Suncem natalnim(7°42') ne može teže biti,od juna mi je krenulo sve naopačke.
    Hvala puno i puno uspjeha vam želim u daljem radu.😘😘😘

    ОдговориИзбриши