субота, 4. јануар 2020.

"Neka se ljubi sever i jug".....Mesečevi Čvorovi....



Zvezdani(n) zapis 2765
Subota. Saturnov dan.

Saturn je u Jarcu na 21°

Saturn je baš tamo gde voli da bude i gde je svoj na svome! U društvu je Sunca (13°) sa jedne strane i Plutona sa druge strane (22°)...Prvo će Saturn biti u konjukciji sa Merkurom i Plutonom - 12.januar, a onda i sa Suncem - 13.januar!!! Uvod u ove susrete se dešava dva dana ranije 10.januara -  konjukcijom Sunca i Merkura - nešto kao nebeska objava...Merkur nebeski glasnik najaviće neke bitne događaje. Istog dana imaćemo i Pun Mesec u Raku 20° (Rak je nasuprot Jarcu) i pomračenje Meseca!!! Rak - oknjište, dom, domovina, narod....Dan posle 11.januar Uran u Biku kreće direktno!
Dakle, za nešto manje od nedelju dana imamo niz zvezdanih događaja...
Zakuvava se svuda...i ovde i tamo....Neću navoditi ni jedan događaj posebno, svi imate priliku da čujete ili pogledate vesti...


Aspekti sa Mesečevim Čvorovima:
I kada smo kod vesti, Merkur je u Jarcu u konjukciji sa RJMČ / opozicija RSMČ u Raku 03.januar
Sledeća konjukcija Merkura i JMČ opozicija sa SMČ dogodiće se na kraju godine na osi Blizanci - Strelac!

06.januara Jupiter konjukcija RJMČ / opozicija RSMČ u Raku....
Saturn i Pluton su već ranije bili u ovim pozicijama kao Merkur i Jupiter sada!!! U tim pozicijama bili su prošle godine....i tada su već najavljivali neke događaje!
Na Blogu ima više tekstova na tu temu ali evo jednog: 

"Neka se ljubi sever i jug".....priča o mesečevim čvorovima i nekim aktuelnim konjukcijama....


Mesečevi Čvorovi: Od 06.novembara 2018. u 19:09: SMČ u Raku/JMČ u Jarcu do 04.juna 2020.
Mesečevi Čvorovi će 04.juna 16:03 prelaze RSMČ u Blizance / RJMČ u Strelca
Još pet meseci će MČ boraviti u Rak/Jarac energiji!!!
Upravo sada u januaru Mesečevi Čvorovi su najaktuelniji....dolazi neka vrsta završnice. Zbog toga je i ovaj tekst od ranije da sve povežete i globalno i lično!!!
Za 8 dana očekuje nas konjukcije Sunca, Saturna, Plutona i Jupitera sa jedne strane i konjukcija Jupitera i RJMČ/opozicija RSMČ!!!



Prošle godine sam puno pisala o Mesečevim Čvorovima (RSMČ Rak - RJMČ Jarac)
Rak → Jarac - Porodica vs Karijera:
Tako je i sada...tu se ništa nije promenilo...

Kada Mesečevi Čvorovi pređu u Blizance/Strelca....imaćemo sasvim drugačiju sliku...
RSMČ prelazi u Blizance - RJMČ prelazi u Strelca, gde nam SMČ nudi nove izbore, ideje, informacije, komunikaciju i put kojim treba ići, JMČ otkriva stare probleme, već poznate ali probleme koje treba rešiti ili napustiti - put koji treba ostaviti ili kojim ne treba ići ili ga promeniti!!!
Izlaz su nova rešenja, nove mogućnosti, nove informacije, činjenice -  Blizanci. Na ceni će biti radoznalost, učenje...U isto vreme treba preispitati verovanja, ideale, životnu filozofiju!!!
Blizancima vlada Merkur, od kada SMČ bude u Blizancima jako je bitan položaj Merkura (znak i aspekti). Strelcem vlada Jupiter, on će biti bitan zbog JMČ takođe njegov položaj i aspekti. Jupiter će biti u Jarcu do 19.decembra 2020. i sada baš u ovo vreme (početak godine) Jupiter u Jarcu je jako aktuelan i povezan sa pričom o Mesečevim Čvorovima!!!

I sam kraj godine biće generalno jako aktuelan....ali ovde posmatramo kraj godine u odnosu na Mesečeve Čvorove! Vladar JMČ Jupiter na kraju godine biće u velikoj konjukciji sa Saturnom u Vodoliji!!! Još nešto je bitno...Krajem 2020. imamo dva pomračenja: Pun Mesec u Blizancima (RSMČ u Blizancima) i pomračenje Meseca, kao i Mlad Mesec u Strelcu (RJMČ u Strelcu) i pomračenje Sunca...
Na kraju godine i početkom 2021. neke sadašnje situacije dobiće sasvim drugačiji oblik!!!



Mesec je od jutros u Ovnu...
Još uvek je u praznom hodu....poslednji aspekti Meseca u Ovnu su kvadrati sa Saturnom i Plutonom u Jarcu! I opet Saturn i Pluton...Mesec je ovde "okidač"  i opet vesti....Zemlje kojima vlada Jarac su ovih dana u prvom planu...I neke druge zemlje naravno....Razmislite: jedna zemlja je u znaku Lava, sa ovom energijom Jarca je u inkonjukciji (prilagođavanje), kada planete pređu u Vodoliju a pre svega Jupiter i Saturn dolazi do opozicije?!?
Posle tih teških energija Mesec kvadrat Saturn/Pluton i teških osećanja, vesti....itd. Mesec je ušao u prazan hod....Iz njega izlazi u 17:15 CET!!! Tada prelazi u Bika!!!

Prvi i jedini aspekt Meseca u Biku danas je konjukcija sa RxUranom i imam utisak da nije kraj iznenađujućim možda i skandaloznim vestima:
Mesec konjukcija Uran: Ovo je vrlo buntovna energija, često bez kontrole...Kada su u pitanju negativni uticaji nekog aspekta uvek se setim Mileta Dupora (jedan od naših najuspešnijih astrologa) i njegovih tumačenja...koja često zvuče vrlo zlokobno i uznemirujuće. Ovu konjukciju je nazvao PREPAD!!! On je za konjukciju Meseca i Urana između ostalog napisao ovo: "opasno i tragično naročito u vatrenim znacima"....Ova konjukcija se dešava u Biku - zemlja i možda će biti manje eksplozivna...Bikom vlada Venera, Venera je u Vodoliji - grupe, istomišljenici, prijatelji....
Lično moguće su iznenadne emotivne vesti, vesti ili događaji u vezi vaših ljubavi, veza, prijateljskih i emotivnih.....Hoće li danas odnos sa majkama biti u prvom planu? Majke, tetke, udate sestre, supruge...danas bi mogle da urade nešto neobično, drugačije...Mesec je generalno porodica, tako da osim žena i ostali članovi porodice mogu danas da budu predmet nekog uzbuđenja, iznenadnog dešavanja...Pored svega ovog postoji mogućnost da vi uradite nešto, nešto ekscentrično, drugačije, originalno....Danas će najverovatnije mnogi otići iz kuće, neko besno zalupivši vratima, neko tek tako jer osećaju potrebu da budu van kuće....

Нема коментара:

Постави коментар