понедељак, 20. јануар 2020.

Nedeljni horoskop za period od 20.januara do 27.januara...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
20.januar 15:55 Sunce ulazi u Vodoliju
23.januar 07:54: Sunce kvadrat Uran
23.januar14:07: Venera sekstil Jupiter
24.januar 22:41 Mlad Mesec u Vodoliji na 4°
25.januar14:09: Merkur sekstil Mars


Ovo je nedelja u kojoj Sunce menja znak, Uran nam donosi nervozu kroz njegovu potrebu da razbije rutinu, navike......Ljubav i finansije se šire jer će Venera i Jupiter biti u sekstilu, srešće se Mesec i Sunce u svom redovnom ciklusu - Mlad Mesec i novi početak sve sa nervoznim Uranom....i na kraju Merkur i Mars u sekstilu obećavaju brz i aktivan um....

Nedelja počinje Mesecom u Strelcu....ali....ovaj treći ponedeljak u januaru proglašen je najdepresivnijim danom godine, na osnovu istraživanja Klifa Arnala, bivšeg psihologa Univerziteta u Kardifu.

★Juče je najpoznatija baba na svetu svom unuku oduzela titulu: "Bakingemska palata saopštila je danas da princ Hari i njegova supruga Megan više neće koristiti titule "kraljevsko visočanstvo", niti će primati javna finansijska sredstva nakon postignutog dogovora da se povuku kao viši članovi kraljevske porodice."  I tako je završena jedna priča ili je zapravo počela nova...Dogodio se rasplet Megzita....Hari je kažu tužan jer nije želeo ovakav kraj....
★Nastavlja se rat kriminalaca i ako nas je iznenadilo ubistvo pred decom pre neki dan, sada slična priča, ubistvo u restoranu: "Bilo je kao u filmu! Ubice su pucale nemilice, a deca su vrištala" I ovog puta ubistva pred ženama i decom žrtava!


Rade svoje Saturn i Pluton....kontrola moći i uticaja...naravno na različite načine....
★Danas u žiži javnosti jedan skup: U švajcarskom zimskom centru Davosu danas počinje godišnji Svetski ekonomski forum! Glavne teme ovogodišenjeg skupa su klimatske promene i akcije, a jedna od najvažnijih sesija je "Sprečavanje klimatske apokalipse". I tako...okupljaju se vodeći poslovni ljudi, političari, intelektualci i novinari kako bi raspravljali o trenutnim svetskim problemima. Ono kada vam najbogatiji "rade o glavi"!!!
★U Senatu bi 21. januara trebalo da počne suđenje o opozivu američkog predsednika Donalda Trampa, najavili su njegove stranačke kolege iz redova republikanaca.
★Kineska nova godina počinje u subotu, 25. januara (godina pacova)
★Ova nedelja donosi i rasplet na Evropskom prvenstvu u vaterpolu koje se održava u Budimpešti.

Da nije sve onako kako izgleda nagoveštava jedan aspekt koji je tek u začetku aplikacioni (dolazeći) a on je kvadrat Marsa u Strelcu sa Neptunom u Ribama - egzaktan 28.januara!!!

Od danas Vodolije slave svoje rođendane...prodrmaće nas ostale ova energija u narednih mesec dana...Javiće se veća potreba za slobodom i oslobađanjem....Original i originalni ljudi biće na ceni....mada mislim da kopije nikada ne odustaju....Većina će biti u interesantnim, čudnim situacijama i okolnostima...
Uran vladar Vodolije će nas dodatno prodrmati...čuvajte živce zapravo pripazite psihofizičko zdravlje....
Ljubav i romantika (Venera) će se "vratiti" na velika vrata (Jupiter će da pomogne)....biće i para...
Dogodiće se Mlad Mesec u Vodoliji i još jedan Novi početak....malo nervozniji zbog Urana....
Naš um (Merkur) će raditi 100 na sat...Mars je u Strelcu pa je u najavi intezivnost i strastvenost...Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)


O svim aspektima više:
Zvezde u januaru 2020.OVAN: 
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 11.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 2.kuće, u narednih mesec dana ćete u 11.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu zbog vaših ličnih finanasija. Problemi sa prijateljima, iznenadne vesti i dešavanja u vezi novca, problemi sa emotivnom i materijalnom sigurnošću...
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 11.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u sekstilu sa vašim znakom, pa su moguća i razna rešenja!
Venera u Ribama 12.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 10.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, ali ovde je moguća i neka tajna, tajna ljubavna veza, tajne finansije, tajni izvori...
Merkur u Vodoliji 11.kuća sekstil Mars u Strelcu 9.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...moguće je i iznenadno putovanje, neka grupna dešavanja (istomišljenici)...BIK:
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 10.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 1.kuće, u narednih mesec dana ćete u 10.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu u vašu profesiju, karijeru...u vaš odnos sa autoritetima (pobuna protiv autoriteta). Problemi sa ličnim poduhvatima, nervoza i stres koji se vide koji će biti očigledni i drugima...
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 10.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u kvadratu sa vašim znakom, pa je nervoza još jača a stres skoro pa neizbežan!
Venera u Ribama 11.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 9.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, šire se i vaša društvenost, grupna dešavanja, vidici, ideali...prijateljske veze. Moguća su iznenadna putovanja, iznenadni susreti, iznenadne ljubavne veze...
Merkur u Vodoliji 10.kuća sekstil Mars u Strelcu 8.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...odlična energija za vašu karijeru, odluke, suštinske promene kroz brze akcije!

BLIZANCI:
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 9.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 12.kuće, u narednih mesec dana ćete u 9.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu u vašu životnu filozofiju, ideale, istinu, obrazovanje, putovanje, zakon, pravdu....Neke tajne će biti ugrožene, mogući su skandali, kazne...odlaganje putovanja, problemi na putu...Problemi sa učenjem...posebno ako ste na fakultetu...
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 9.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u trigonu sa vašim znakom, pa su moguća razna iznenadna rešenja!
Venera u Ribama 10.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 8.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, šire se i vaše mogućnosti u okviru karijere, šire se mogućnosti za neke finansije posebno one zajedničke ali i sa tkz tuđim novcem. Promene statusa. Ovo su i ljubavi iz strasti. 
Merkur u Vodoliji 9.kuća sekstil Mars u Strelcu 7.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...odlična energija za putovanja, obrazovanje, partnerske odnose, odnose sa javnošću, ugovore, pregovore....Krenite u akciju. Mogućnost putovanja i poslovnog ali i sa partnerom...

RAK:
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 8.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 11.kuće, u narednih mesec dana ćete u 8.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu u vašu intimu, zajedničke resurse, tkz tuđ novac...Iznenadne promene koje donose krizu...Problemi sa prijateljima, grupama kojima pripadate...Iznenadni prekidi....
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 8.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u inkonjukciji sa vašim znakom, potrebno vam je prilagođavanje...za neke bolje stvari koje će doći ulaskom Sunca u Ribe (trigon sa vašim znakom)!
Venera u Ribama 9.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 7.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, šire se i vaše mogućnosti za putovanja, šire vam se vidici, potreba za znanjem...Možda dođete i do neke istine...Mogućnost nove ljubavne veze...ili putovanje sa već postojećim partnerom!
Merkur u Vodoliji 8.kuća sekstil Mars u Strelcu 6.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...odlična energija za svakodnevni život, navike, posao, zdravlje. Odlična energija za odluke i suštinske promene!

LAV:
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 7.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 10.kuće, u narednih mesec dana ćete u 7.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu u vaše partnerske odnose, odnose i veze sa ljudima oko vas, ali i u vaš status i karijeru i odnos sa autoritetima (pobuna protiv autoriteta)!
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 7.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u opoziciji sa vašim znakom, pa nervoza i stres izvesniji!
Venera u Ribama 8.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 6.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, šire se i vaše mogućnosti u vezi navika, rutine, posla, zdravlja. Bolje prilike u vezi posla.Više strasti u postojećim vezama. Nove veze kroz strast, možda preko posla...
Merkur u Vodoliji 7.kuća sekstil Mars u Strelcu 5.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...odlična energija za ljubav, partnerske odnose...odnose sa decom...

DEVICA:
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 6.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 9.kuće, u narednih mesec dana ćete u 6.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu u vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje...Mogući su problemi sa moralom, istinom, zakonom, pravdom....sa obrazovanjem, putovanjima!
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 6.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u inkonjukciji sa vašim znakom, pa vam je potrebno prilagođavanje za ono što dolazi a to je ulazak Sunca u Ribe (opozicija)!
Venera u Ribama 7.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 5.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, šire se i vaše mogućnosti u vašim vezama, odnosima, partnerstvima...Ljubav svakako cveta...u postojećim vezama pre svega...Ovo je i mogućnost novih ljubavnih veza.
Merkur u Vodoliji 6.kuća sekstil Mars u Strelcu 4.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...odlična energija za svakodnevni život, navike, posao, zdravlje...porodične odnose i posbno za privatne poslove...

VAGA:
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 5.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 8.kuće, u narednih mesec dana ćete u 5.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu u vaš emotivni, ljubavni život, kreativnost, uživanje, zabavu, odmor, odnos sa decom ili prema deci...Iznenadne (neprijatne) promene, završeci, mogućnost kraja neke veze (naravno ako se slaže sa ličnim horoskopom). Ipak nešto burniji period!
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 5.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u trigonu sa vašim znakom, pa su moguća razna iznenadna (povoljna) rešenja!
Venera u Ribama 6.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 4.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, šire se i vaše mogućnosti u vašem svakodnevnom životu, navikama, poslu, zdravlju...pozitivna energija i za dom, porodicu, privatne stvari....
Merkur u Vodoliji 5.kuća sekstil Mars u Strelcu 3.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...odlična energija za ljubavnu komunikaciju i razgovore...Možda je vreme za iskren razgovor!

ŠKORPIJA:
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 4.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 7.kuće, u narednih mesec dana ćete u 4.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu u vaš dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari...Problemi u bračnim odnosima. Burni porodični odnosi, svađe, pobuna protiv autoriteta, potreba za samostalnošću i slobodom...Selidbe, odlazak od kuće i sl.
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 4.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u kvadratu sa vašim znakom, pa je nervoza još jača a stres skoro pa neizbežan!
Venera u Ribama 5.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 3.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, šire se i vaše mogućnosti u vašim ljubavnim pričama, kreativnost veća, veće mogućnosti za zabavu, uživanje, odmor...Odlična energija za ljubavnu komunikaciju i razgovore. Mogućnost nove veze.
Merkur u Vodoliji 4.kuća sekstil Mars u Strelcu 2.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...odlična energija za lične finansije, zaradu pre svega kroz privatne poslove ili poslove koje obavljate od kuće...Dobra energija za porodične odnose i akcije u vezi finanasija!

STRELAC:
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 3.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 6.kuće, u narednih mesec dana ćete u 3.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu u vaše misli, komunikaciju, pregovore, ugovore...Problemi u svakodnevnom životu, sa navikama, u poslu, sa zdravljem. Pre svega obratite pažnju na psihofizičko zdrvalje! Ne morate baš sve da kažete što vam je na umu!
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 3.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u sekstilu sa vašim znakom, pa su moguća razna iznenadna (povoljna) rešenja!
Venera u Ribama 4.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 2.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, šire se i vaše mogućnosti u vašem domu, porodičnim odnosima...Ovo je dobro za finasje, i lične i porodične. Neko će možda da kupi neku nekretninu ili da uloži u postojeću!
Merkur u Vodoliji 3.kuća sekstil Mars u Strelcu 1.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...odlična energija za komunikaciju, ugovore, pregovore...za donošenje nekih odluka....za neku ličnu akciju...

JARAC:
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 2.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 5.kuće, u narednih mesec dana ćete u 2.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu u vaše finasije, ličnu zaradu...Problemi sa vašim samopouzdanjem i vašim odnosom prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Problemi na relaciji novac - ljubav!
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 2.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u polusekstilu sa vašim znakom, pa su moguća razna iznenadna (povoljna) rešenja! Mada će se stvari sasvim rešiti kada Sunce pređe u Ribe (sekstil)
Venera u Ribama 3.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 1.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, šire se i vaše mogućnosti u vezi vaših misli (optimizam), komunikacije generalno ali i ljubavne komunikacije. Mogući su novi poduhvati, promena izgleda, putovanje neko....ali i nove ljubavne veze. U postojećim vezama bitan je iskren razgovor!
Merkur u Vodoliji 2.kuća sekstil Mars u Strelcu 12.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...odlična energija za komunikaciju, ugovore, pregovore...za donošenje nekih odluka....za neku ličnu akciju...

VODOLIJA:
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 1.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 4.kuće, u narednih mesec dana ćete u 1.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu u vaš lični život i u vaše poduhvate. Problemi i sa domom, porodicom, porodičnim odnosima. Pobuna protiv autoriteta!
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 1.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u konjukciji sa vašim znakom, pa su je sve intezivnije...Jak uticaj ovog Mladog Meseca jer se nalazi u vašem znaku! Promene su izvesne ali i stres i nervoza! Možda će biti i neočekivanih promena!!!
Venera u Ribama 2.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 12.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, šire se i vaše mogućnosti u vezi vaših ličnih finansija, zarade...neki tajni izvori novca i zarade! Mogućnost tajnih ljubavnih veza!
Merkur u Vodoliji 1.kuća sekstil Mars u Strelcu 10.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...odlična energija za lične poduhvate, akcije....poslove...Odlična energija za karijeru i status i položaj...Veća odlučnost!

RIBE:
Nedelja počinje ulaskom Sunca u Vodoliju u vašu 12.kuću i kvadratom Urana u Biku iz 3.kuće, u narednih mesec dana ćete u 12.kući želeti da zasijate, ta kuća će biti u prvom planu posebno ove nedelje jer će Uran (vladar Vodolije) pokušati da unese stres i nervozu u vašu podsvest, vaše skrivene stvari, tajne....Problemi sa tajnama i kako ih sačuvati...
Mlad Mesec u Vodoliji - Novi početak u 12.kući...novi početak sa problemima zbog Urana!!! Mlad Mesec je u polusekstilu  sa vašim znakom, pa su moguća razna iznenadna (povoljna) rešenja! Mada će se stvari sasvim rešiti kada Sunce pređe u vaš znak (konjukcija)!
Venera u Ribama 1.kuća sekstil Jupiter u Jarcu 11.kuća, ljubav, romantika, finansije se šire, šire se i vaše mogućnosti u vezi vaših ličnih poduhvata, promena izgleda, promena nekih vama bitnih stvari i sl. Ovo su i iznenadna druženja, prijateljska, emotivna...Nove iznenadne ljubavi!
Merkur u Vodoliji 12.kuća sekstil Mars u Strelcu 9.kuća, radiće vaše misli, reči, komunikacija brzo i odlučno...odlična energija za tajne poduhvate, za daleka putovanja, za obrazovanje, zakon, pravdu...

1 коментар:

  1. Ovaj tekst sto pisete za svaki znak svake nedelje nema veze s vezom. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши