понедељак, 20. август 2018.

Nedeljni horoskop od 20.avgusta do 27.avgusta...




Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)



OVAN: 

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 6.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 6.kuća Sunce, 2.kuća RxUran i 10.kuća RxSaturn. Ovo je moćna energija za vas u oblasti rada, karijere, novca...Snažna je ovo i koncentrisana energija iskoristite je...Dobra je i za vaš svakodnevni život (ako ne radite), navike, zdravlje...Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta. Ostaju vam za kasnje Uran i Saturn da zaista rešite svoj materijalni i profesionalni status!!!
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 7.kuće i RxPluton u Jarcu iz 10.kuće u kvadratu, u sve što se dešava ove nedelje uvlači i emocije, ljubav, veze, odnose. Ovde je mogući problem oko emocija i karijere, nešto na toj relaciji.
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 12.kuća Mesec u Ribama i 6.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", nešto što skrivate, neke tajne, vaša podsvest sada će izaći na svetlost dana...RxSaturn i RxUran su tu da pomognu da sve rešite najbolje što možete. Kako se ove nedelje sve vrti oko vašeg posla, karijere, novca, budite svesni svega, i posebno obratite pažnju na ono što skrivate ili je skriveno od vas. Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija). Čuvajte zdravlje i psihičko i fizičko.



BIK:

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 5.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 5.kuća Sunce, 1.kuća RxUran i 9.kuća RxSaturn. Skoncentrisana snažna energija zemlje gde je vaš znak deo ove energije, vi lično imate mogućnost promene, pre svega u emotivnom smislu, a onda i u pogledu na život, životnu filozofiju i vidike. Možda je vreme da preuzmete sudbinu u svoje ruke, na što kreativniji načun možete. Ovo je dobra energija i za vašu decu ako ih imate ili ako planirate da imate decu, dobro je za sve što je u vezi daljina, inostranstva, učenja, putovanja, reklame i sl. Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta. Ostaju vam i dalje Uran i Saturn da regulišete vaš pogled na život i okolinu, životna filozofija i vidici...
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 6.kuće i RxPluton u Jarcu iz 9.kuće u kvadratu, ne tako dobre energije za posao, zdravlje, ljubav...Klonite se opsesija, posesivnosti, i u ljubavi i u poslu i u navikama. Posebno obratite pažnju na zdravlje, na nešto od ranije.
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 11.kuća Mesec u Ribama i 5.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", za sve u vezi vašeg društvenog života, prijateljskih odnosa, grupa kojim pripadate. RxSaturn i RxUran su tu da pomognu da sve rešite najbolje što možete. Uran u vašem znaku je tu da prihvatite promene i sve što je novo, Saturn je tu da se vratite nekim principima, stavovima, pogledima na svet i okolinu. Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija), iznenadne promene gde su u centru zbivanja vaše emocije, vaše emotivno stanje.




BLIZANCI:

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 4.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 4.kuća Sunce, 12.kuća RxUran i 8.kuća RxSaturn. Moćna, skoncentrisana energija zemlje, koja vam nudi energiju promena, energiju trasformacije i regeneracije, suštinskih promena, kroz vaš dom, porodicu, ali i zajedničkih resursa (finansije), emotivne i materijalne podrške. Nešto je i u vezi intime, strasti, privatnih stvari...u centru zbivanja su vaš dom i porodica. Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta. Ostaju vam Uran i Saturn da se regenerišete i napunite životne baterije.
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 5.kuće i RxPluton u Jarcu iz 8.kuće u kvadratu, ne najbolja energija za ljubav, partnerstvo...čuvajte se posesivnosti, ljubomore, kontrole, manipulacija, mogle bi da vam se obiju o glavu. 
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 10.kuća Mesec u Ribama i 4.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", za nešto na relaciji vaš dom - karijera.  RxSaturn i RxUran su tu da pomognu da sve rešite najbolje što možete. Ovo je prilika za suštinske promene gde su u centru zbivanja vaš dom i porodica. Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija), Uran će vam dati snage da se oslobodite nekih stega, Saturn je tu da vam pomogne da odlučite. Ove energije traže od vas da napravite balans između doma i karijere.




RAK:

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 3.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 3.kuća Sunce, 11.kuća RxUran i 7.kuća RxSaturn. Snažna i skoncentrisana energija zemlje kao pomoć da aktivirate sve na relaciji komunikacija, partnerski odnosi, vaš društveni sektor (prijatelji, iznenadna dešavanja...). Moćna energija da popravite komunikaciju generalno sa ljudima, ali i posebno sa partnerom ako ste u vezi. Ovo su i iznenadna dešavanja koja vas mogu pokrenuti na promene. Ovo je i pomoć od strane prijatelja. Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta. Ostaju vam Uran i Satun da napravite kvalitetne promene u vašem društvenom i partnerskom životu.
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 4.kuće i RxPluton u Jarcu iz 7.kuće u kvadratu,  ovo nije najbolja energija za porodične, partnerske odnose. Izbegavajte posesivnost, ljubomoru, manipulaciju sa bilo čije strane. 
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 9.kuća Mesec u Ribama i 3.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", na relaciji vaš "viši um" i "niži um". Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija). Ovde je potreban balans između onog uskog, bliskog razmišljanja, komunikacije i onog šireg, daljeg...Uran će ovde doneti iznenadne promene koje ćete svakako prihvatiti, možda je ovo baš energija pomoć prijatelja, Saturn je tu da doda disciplinu i odgovornost u partnerskim odnosima. U centru svih zbivanja su vaše misli, reči, komunikacija....



LAV:

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 2.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 2.kuća Sunce, 10.kuća RxUran i 6.kuća RxSaturn. Sa ovom moćnom i snažnom energijom možete očekivati promene na relaciji novac, posao, karijera...Promene su i u vezi vaših navika i zdravlja. Odličan period da sredite svoje poslove, karijeru i sve to kroz finansijsku satisfakciju, bilo da radite ili tek krećete na odmor :). Ovo se odnosi i na vašu emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost. Neke promene će vam omogućiti bolju budućnost u ovim oblastima života. Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta. Ostaju za kasnije Uran i Saturn da vas pokrenu poslovno i profesionalno.
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 3.kuće i RxPluton u Jarcu iz 6.kuće u kvadratu, ne baš najbolja energija u emotivnoj komunikaciji, onoj svakodnevnoj ali i poslovnoj. Neki višak energije, ljutnja, nervoza, posesivnost, manipulacije...Klonite se ovih dana ove negativne energije i vi lično i u odnosu na vas. Čuvajte i zdravlje, jer bi mogli da se preforsirate!
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 8.kuća Mesec u Ribama i 2.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", na relaciji tkz. tuđ novac i podrška i lične finanasije...Ovo je i dilema u vezi emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija). Kako je ove nedelje u centru zbivanja vaša 2.kuća i ta oblast života, Uran i Saturn će ovde pomoći, Uran da promenite svoj odnos prema karijeri, a Saturn će doneti stabilnost, odgovornost kada su vaše navike, zadravlje i posao u pitanju. Više nego očigledno je da vam je potreban regeneracija i transformacija koju će pokrenuti Pun Mesec, a u centru svih zbivanja je vaša emotivna sigurnost i bezbednost. Kada imate i emotivnu i materijalnu stabilnost imate i slobodu da uživate u svim čulima.



DEVICA:

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 1.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 1.kuća Sunce, 9.kuća RxUran i 5.kuća RxSaturn. Vi ste svakako povlašćeni u odnosu na druge znakove jer ovo će biti vladavina (sezona) Device. Ove nedelje snažan i moćan uticaj energije zemlje, na relaciji vi lično, odnos prema životu (životna filozofija i vidici) i vaše emocije...Ovo su energije koje vam mogu pomoći da se pokrenete možda će neko od vas na put, neko će krenuti sa pripremama za obrazovanje, neko će raditi na kvlaitetu svog emotivnog života. Ovo je energija koja vas svakako može pokrenuti ali sve ide od vas lično. Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta. Ostaju Uran i Saturn da u vaš život unesu lepe i optimistične promene, posebno u emotivnom životu.
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 2.kuće i RxPluton u Jarcu iz 5.kuće u kvadratu, ne baš dobra energija za vašu materijalnu sigurnost i bezbednost. To je svakako za vas teška priča. Imati novac i emociju je idal, kada jedno fali nije dobro. Ovde je energija opsesije, ljubomore, manipulacije vrlo moguća, pa samim tim i problem. Pokušajte da ne mešate neko vreme novac i ljubav. 
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 7.kuća Mesec u Ribama i 1.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", na relaciji oni preko puta vas i vi...Odnosi jedan na jedan su ovde vrlo bitni. Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija). Zbog energije Device vi ste ovde u prvom planu. Uran će ovde pomoći da proširite vidike, da budete optimističniji, Saturn će da unese energiju stabilnosti i odgovornosti u vaše emotivni život. Ovaj Pun Mesec u znaku preko puta vašeg staviće vas u prvi plan.



VAGA:

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 12.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 12.kuća Sunce, 8.kuća RxUran i 4.kuća RxSaturn. Ovo su zaista moćne energije ako se usmere kako treba, a ovde je sve na relaciji vaša podsvest, tajne...intima, zajednički resursi i vaš dom, porodica...Ovo su energije koje vam mogu pomoći da uredite svoj porodični život, ali sve ono što krijete od sebe i drugih. Ovo su i dobre energije za zajednički novac (porodični, partnerski...). Ako vam je potrebno neko povlačenje, punjenje baterija, regeneracija ovo je dobar period za tako nešto. Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta. Ostaju Uran i Saturn da izvršite neku suštinsku promenu u vezi vašeg doma i porodičnih odnosa.
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 1.kuće i RxPluton u Jarcu iz 4.kućeu kvadratu, ovo ne spada baš u najpoželjnije aspekte, posebno je ovde problem što je Venera u vašem znaku i ovu energiju osećate jače od drugih. Energiju ljubomore, opsesije, manipulacije....Bilo da ste vi takvi ili trpite sa neke druge strane, pokušajte da izbegnete sve ovo mirom i suzdržavanjem. Upotrebite energiju Vage, budite diplomata, pronađite balans.
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 6.kuća Mesec u Ribama i 12.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", na relaciji vaš poslovni i vaš tajni život. Ovde su suprostavljene svakodnevne navike, posao, zdravlje i vaša podsvest, tajne...Pronađite ravnotežu i pre svega obratite pažnju na vaše psihofizičko zdravlje i ravnotežu. Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija), vam svakako sledi, vi pokušajte da nađete meru i ravnotežu. Ove nedelje je u centru zbivanja vaša podsvest i ono što krijete i od sebe i drugih, pripazite!!!



ŠKORPIJA:

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 11.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 11.kuća Sunce, 7.kuća RxUran i 3.kuća RxSaturn. Ova energija sa centrom u 11.kući svakako sprema neka pozitivna iznenađenja. Snažne su ovo energije koje će vas pokrenuti na promene na relaciji vaš društveni život - partnerski - komunikacija. Možete da očekujete neke promene koje će doneti kasnije stabilnost, kada Veliki trigon prođe, ostaju Uran i Saturn da dovrše promene na relaciji partnerstvo (bilo koje) i komunikacija. Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta, onda Uran i Saturn nastavljaju svoje.
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 12.kuće i RxPluton u Jarcu iz 3.kuće u kvadratu, ovo nije energija koju želimo, ali ovde kod vas ona bi mogla da pokrene neke probleme posebno ako nešto krijete, ako imate neku tajnu ili obrnuto neko nešto krije od vas. Ovo je energija posesivnosti, kontrole, ljubomore, manipulacije ovde sve kroz komunikaciju. Izbegnite ovu energiju bilo da je vi osećate ili je usmerena ka vama.
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 5.kuća Mesec u Ribama i 11.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", na relaciji vaše emocije, davanje i vaš društveni život, primanje...Neki disbalans u davanju i primanju emocija, u ljubavnom i društvenom životu...Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija). Ovde će Uran pomoći da do nekih promena dođe, posebno u vašim vezama i odnosima sa ljudima, a tu je i Saturn da učvrsti komunikaciju, i da vam pomogne da donesete dobre odluke na duže staze. Ove nedelje je u centru zbivanja vaš društveni život i javnost.



STRELAC:

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 10.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 10.kuća Sunce, 6.kuća RxUran i 2.kuća RxSaturn. Ovo je moćna i skoncentrisana energija zemlje koja će vam pomoći da napravite neke promene na relaciji vaša karijera, svakodnevni život, navike, posao, zdravlje i lična primanja, materijalni status. Može vam pomoći da se osetite sigurnije i u emotivnom i u materijalnom smislu. Ovo je i energija koja će vam pomoći da sredite i svoje navike i odnos prema zdravlju. Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta. Ostaju Uran i Saturn da unesu promene u vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, ali i da dovrše neku priču oko brige za zdravlje.
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 11.kuće i RxPluton u Jarcu iz 2.kuće u kvadratu, ovo ne spada u najbolje energije, jer one donose opsesije, kontrolu, nametanje moći, manipulaciju...Ovde je u pitanju neki iznenadni problem sa novcem, nešto što bi moglo da naruši vašu emotivnu i materijalnu sigurnost i bezebednost. Ne svađajte se oko novca, ove energije će brzo proći.
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 4.kuća Mesec u Ribama i 10.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", na relaciji vaš dom, porodica - vaša karijera...Neki disbalans...Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija). Ovde će pomoći Uran koji će vam ponuditi energiju promena kada su vaš svakodnevni život i navike u pitanju, ali i vaš posao (ako radite) i vaš odnos prema zdravlju. Pomoći će i Saturn koji će doneti više stabilnosti u vaš materijalni i finansijski život. Ove nedelje u centru pažnje je vaš status i položaj u društvu, kao i vaša karijera ali i način na koji vas drugi vide.



JARAC:

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 9.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 9.kuća Sunce, 5.kuća RxUran i 1.kuća RxSaturn. Ovo su zaista snažne energije, a jedna od njih je energija Jarca (vaš znak). Ovaj trigon samim tim ima i jači uticaj na vas. Imate snažnu i skoncentrisanu energiju koja vas stavlja u prvi plan u odnosu na vaš ljubavni i emotivni život, kao i vaš pogled na svet, filozofiju života, moral, zakon, pravdu...Ovo je jaka energija podrške da promenite neke stvari u vašem životu. Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta. Ostaju Uran i Saturn da pre svega promene i srede vaše emocije i vaš emotivni život i status.
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 10.kuće i RxPluton u Jarcu iz 1.kuće u kvadratu, ne baš najbolja energija na relaciji vi i vaša karijera, ali i vaš ljubavni život i status. Ovo je višak energije, opsesivnost, ljubomora, manipulacije...Ako je vaš ljubavni život povezan sa karijerom onda je sve ovo još intezivnije. Pripazite, ovaj aspekt ne traje dugo ali je vrlo nezgodan. Suzdržite se najviše što možete.
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 3.kuća Mesec u Ribama i 9.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", na relaciji vaš "niži um" i vaš "viši um", ono usko svakodnevno razmišljanje, komunikacija nasuprot mnogo šireg razmišljanjai komunikacije. Morate pronaći meru i balans. Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija). Ovde će svakako pomoći Uran pre svega oko promene u emotivnom životu, a onda i Saturn koji vama lično donosi više odgovornosti, discipline i potrebu da uzmete sudbinu u svoje ruke. Ove nedelje u centru zbivanja je vaš pogled na sve, vidici, životna filozofija, daljine....kao i potraga za nekom istinom (istina je negde tamo)!



VODOLIJA:

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 8.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 8.kuća Sunce, 4.kuća RxUran i 12.kuća RxSaturn. Ovo su snažne energije koje vas mogu uvesti u promene na relaciji vaša intima, zajednički resursi, neki tuđ novac, vaš dom, porodica i ono što krijete i od vas (podesvest) i od drugih. Možda je vreme za regeneraciju i trasformaciju, za izlazak iz neke krize, a da vam utočište na neki način pružaju vaš dom i neka vrsta povlačenja (punjenje baterija). Možda je vreme da sredite sve ono što ste skrivali ili da otkrijete šta je skriveno od vas. Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta. Ostaju Uran i Saturn da vam donesu preko potrebnu energiju koja dolazi iz vašeg doma ali i iz nekog samo vašeg skrivenog mesta. 
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 9.kuće i RxPluton u Jarcu iz 12.kuće u kvadratu, sve samo ne najbolja energija za one koji imaju neku tajnu, emotivnu tajnu. Možda i neke tajne neće više da ostanu tajne. Pripazite ovo je energija opsesivnosti, ljubomore, manipulacije...Budite oprezni neko vreme.
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 2.kuća Mesec u Ribama i 8.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", na relaciji vaš zarađen novac, lična primanja i tkz. tuđi novac i podrška. Neki disbalans koji vas može uznemiriti. Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija). Ovde može pomoći Uran kroz neku porodičnu priču, neka promena u okviru doma i porodice vam ovde ide na ruku. Pomoći će i Saturn što će vam pružiti priliku da se saberete i skupite preko potrebnu energiju. Ove nedelje u centru zbivanja su vaš odnos prema krizama, prema suštinskim promenama, i da li ste spremni za regeneraciju i transformaciju.



RIBE:

Ulaskom Sunca u Devicu počinje vladavina Device, u vašoj 7.kući Sunce će tranzitirati narednih mesec dana kroz ovu oblast života, tu ćete želeti da zasijate, tu će Sunce i najjači uticaj vršiti. Ova kuća biće povezana u energiji Velikog zemljanog trigona ove nedelje, na relaciji 7.kuća Sunce, 3.kuća RxUran i 11.kuća RxSaturn. Ovu su snažne i skoncentrisane energije zemlje koje vam pružaju mogućnost da budete praktičniji, kao i da krenete u neke promene na relaciji vaš partnerski život, veze, odnosi sa ljudima, vaše misli, razmišljanje, komunikacija i vaš društveni život. Imate veliku mogućnost da popravite i promenite vašu komunikaciju sa partnerom ali i sa svim ljudima sa kojima ste u nekom bitnom odnosu. Moguća su neka iznenadna dešavanja, nešto što će vam pokazati u kom pravcu ide vaš partnerski život. Ove energije će biti najjače između 23. i 26.avgusta. Ostaju Uran i Saturn da dovrše neke za vas bitne promene, pre svega u načinu razmišljanja a onda i komunikaciji, kao i u vašem društvenom i prijateljskom životu.
26.avgust, kraj nedelje i nedelja vrlo intezivan datum...Venera u Vagi iz 8.kuće i RxPluton u Jarcu iz 11.kuće u kvadratu, ovo je vrlo napeta energija, energija ljubomore, intezivne strasti, kontrole, opsesije, manipulacije. Budite oprezni jer ovo je energija koja može da završi neki odnos, i emotivni i prijateljski. Suzdržite se, ali i pokušajte da izbegnete ovu negativnu energiju.
Istog dana Pun Mesec u Ribama i konfiguracija Zmaj. I ovo je moćna energija za promene, sada na relaciji 1.kuća Mesec u Ribama i 7.kuća Sunce u Devici. Ovo je "okidač", na relaciji vi lično i oni preko puta vas. Ovaj Pun Mesec u vašem znaku nešto više će naravno uticati na vas rođene u ovom znaku. Neki završetak i novi početak vam sleduje (Pun Mesec - kulminacija). Neke pre svega lične promene. Ovde će vam pomoći Uran da pre svega promenite vaše misli i način na koji komunicirate sa ljudima ali pre svega sa partnerom ako ste u vezi. Pomoći će i Saturn svojim ranijim iskustvima, gde ćete možda pre svega dobiti neku iznenadnu pomoć od strane prijatelja.


Нема коментара:

Постави коментар