петак, 25. август 2017.

Dođe konačno i taj dan....Saturn u Strelcu u direktnom hodu od danas...



Dođe konačno i taj dan....
Nedavno mi je jedna preslatka devojka napisala na FB: Kada ono Saturn kreće direktno...pitam za drugaricu :)). Ona je dupli Jarac (vladar Saturn) sa interesantnim smislom za humor :)). Njene objave na FB i instagramu odišu njenim duhom a uticaji planeta u Strelcu su očigledni (bar meni)....E, pa devojčice moja, možeš da kažeš drugarici da će od danas Saturn da krene napred :))).

Da li ste već zaboravili slučajno ili namerno kada je ⭐Saturn u Strelcu krenuo u retrogradni hod? Beše to 6.Aprila ove godine!!! Tada je Saturn bio na 27* Strelca...✨Danas u 14:08 CET Saturn kreće u direktan hod sa 21* Strelca!!!
Posle četiri ipo meseca retrogradnog ciklusa Saturn kreće direktno....Prešao je (unazad) 6 stepeni!!! Kreće novi ciklus i nova faza Saturnovog uticaja. Vreme je da proverimo šta smo naučili!!!


Резултат слика за Saturn Direct in Sagittarius

Saturn kreće direktno sa 21* Strelca, već je od ranije u ⭐trigonu sa Marsom u Lavu egzaktno 22.Avgusta! Uskoro će ⭐Saturn biti u egzaktnom sekstilu sa Jupiterom u Vagi 27.Avgusta!!! Sve su ovo lepe energije za početak direktnog Saturnovog ciklusa. Lepe u smislu da možete osetiti taj uticaj na pozitivan način. ⭐Danas je Saturn u sekstilu i sa Mesecom u Vagi tačnije biće egzaktno u 18:07 CET!!!
I ako trigon Saturna i Marsa više nije egzaktan osetićemo ovu snažnu energiju, ambicioznu energiju, energiju punu snage, izdržljivosti i upornosti da se uhvatite u koštac sa stvarima koje treba završiti (iz retrogradnog ciklusa Saturna), ali i da krenete u nove poslove i u ostvarivanje novih ciljeva. Još bolja energija nas čeka za dva dana, sekstil Saturna i Jupitera. Jupiter donosi širenje i ekspanziju, Saturn je ovde da ne bude euforije, već da polako i oprezno krenemo putem ostvarivanja planova. I Jupiter i Saturn posle ovog susreta energija (sekstil) idu dalje direktno ka drugim znacima. Jupiter ide ka Škorpiji (10.Oktobar 2017.), Saturn ide ka Jarcu (20.Decembar 2017.). Dakle, ovaj susret (sekstil) je jako bitan...Koliko je značajan ovaj sekstil shvatićete ako vam kažem da je predhodni sekstil bio 2004. godine a sledeći će biti 2023.godine!!! Iskoristite ovaj trenutak!!!
Današnji kratkotrajni aspekt Meseca u Vagi sekstil sa Saturnom u Strelcu je tu da zajedno sa porodicom (Mesec u Vagi) osetite energiju Saturnovog direktnog hoda. Neko sa porodicom, neko sa partnerom (Mesec u Vagi), prijateljima, u javnosti....Javnost će danas na prijatan način saznati o jednoj redovnoj pojavi, a to je Saturnov direktan hod. Do kraja ove godine Saturn više neće biti retrogradan!!! Zapravo krajem godine on će promeniti znak i iz Strelca preći u Jarca!!! U Novu Godinu ćemo ući sa Saturnom u Jarcu!!! Saturn će tek u Aprilu 2018. ponovo biti retrogradan!!!




Tokom retrogradnog ciklusa Saturna proteklih nekoliko meseci svi smo imali svoju priču. Svi smo bili "učenici" sa knjigama pravila, obaveza, ograničenja...Neko je vredno učio neko se baš namučio...Sve već prema horoskopu i položaju tranzitnog Saturna u Strelcu u vašem horoskopu...Svi smo se suočavali sa retrogradnim uticajem Saturna. Svi bez izuzetka. Način na koji smo se suočavali je različit. Zavisio je od položaja - kuće i aspekata!!! Sada je vreme da proverimo šta smo naučili i da li smo naučili nešto iz retrogradnog ciklusa.
Od danas pa nadalje konačno se možemo okrenutu dugoročnim ciljevima i planovima.Sve ono što nije išlo, gde ste imali utisak da vas nešto koči, zaustavlja, vraća unazad...sada može krenuti napred. 

Spomenula sam samo dobre aspekte i tranzite koji su aktuelni u vreme Saturnovog kretanja u direktan hod. Međutim imamo i neke aspekte koji ovu priču mogu da promene. Venera je danas (u vreme Saturnovog direktnog hoda) na 29* Raka od juče u kvadratu sa RxUranom u Ovnu. Juče nisam pisala o Veneri, pisala sam o Jupiteru...O kvadratu Venere i Urana imate sve OVDE!!!  Dakle niste bili neobavešteni :))). Sada spominjem ovaj kvadrat zbog činjenice da će mnogi od vas biti i danas emotivno napeti i nervozni....do te mere da vam informacija da Saturn kreće direktno neće biti posebno bitna. Tako će uglavnom biti kod onih koji imaju emotivnih, bračnih, ljubavnih problema, možda čak i finansijskih (Venera - novac, materijalno). 
Još jedan negativan uticaj planeta je prisutan i danas ( i ne samo danas). Od 4.Avgusta na snazi je kvadrat Jupitera u Vagi sa RxPlutonom u Jarcu!!! On se dešavao u vreme mog odmora ali potrudila sam se da budete obavešteni :))). 


Da bi vam bio još jasniji Saturnov uticaj u energiji Strelca u direktnom hodu možda bi bilo dobro da malo obnovite znanje: Sve o Saturnu u Strelcu imate na stranici Aktuelno na nebu 2017.
Tekstovi o Saturnu u Strelcu:



Život je ispunjen mogućnostima, predispozicijama...i nije loše imati dobar plan ili planove u životu. Saturn je tu često da nam pomogne ma koliko nekada mislili da on ništa drugo ne radi nego je tu da nas muči. Sada kada je Saturn zauzeo poziciju za direktan hod u Strelcu na 21* svi dobijamo šansu i mogućnost da krenemo dalje. To što je Saturn u Strelcu priču olakšava. Strelac je vatrena i vrlo pozitivna energja. Zamislite luk i strelu i odapnite svoju strelu....u neki centar (vaš cilj u životu). Ili samo odapnite strelu i pripazite gde će "sleteti"....tu je vaš cilj i vaša istina!!! Sve što se dešavalo unazad četiri ipo meseca u bliskoj prošlosti dakle, sada treba iskoristiti za budućnost. I kada sam već kod budućnosti treba spomenuti još jedan Saturnov dobar aspekt: 11.Novembra nas čeka trigon Saturna u Strelcu sa RxUranom u Ovnu na 25*!!! Imali smo već ovaj aspekt 19.Maja ove godine!!! Tako da možete imati predstavu šta nas još čeka do kraja godine sa Saturnom u Strelcu!!!


Резултат слика за Saturn Direct in Sagittarius



Ono što je nabitnije za Saturnov direktan hod je da dobro iskoristite smenu ciklusa iz retrogradnog u direktni. Morate (ili ništa se ne mora ali bi trebalo) da imate neki plan. I krenite bez zaustavljanja sve do kraja decembra...a posle, posle ćemo još dalje :)). Sledeće godine ćemo se susresti sa energijom Saturna u Jarcu, ali to je neka druga priča. Za sada treba iskoristi energiju Saturna u Strelcu na najbolji način i pripremiti se za boravak Saturna u Jarcu narednih dve ipo godine!


Kada kreneš....



Нема коментара:

Постави коментар