понедељак, 6. фебруар 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 6.Februara do 13.Februara


Prošle godine na Kritu...

★★★
Još jedna nedelja je pred nama...Jupiter u Vagi je jutros krenuo na svoj retrogradni put od četiri meseca, to je njegov redovni retrogradni hod kada boravi u nekom znaku! I sve bi bilo "redovno" i kako treba da Jupiter svojim povratkom na neke pozicije neće vratiti i neke aspekte od prošle godine: Jupiter opozicija Uran 3.Marta; Jupiter kvadrat Pluton 30.Marta!!! Oživeće i T-Kvadrat iz Decembra! Sve ovo se dešava u nedelji Punog Meseca i Pomračenja Meseca!!! Ovo i jesu dva najvažnija događaja u ovoj nedelji ali i u mesecu!!!
I zaista, nije retrogradnost Jupitera ono što bi trebalo da vas muči....ja sam rođena sa RxJupiterom u Ribama i to mogu da potvrdim....ono što ovde može da zabrinjava su napeti aspekti koje će Jupiter praviti sa Uranom i Plutonom!!!


Ove nedelje na zvezdanom nebu:


6.Februara 07:52: Jupiter u Vagi kreće u retrogradni hod sa 23*
7.Februara 10:35: Merkur ulazi u Vodoliju
09.Februar 22:16: Sunce sekstil Uran
10.Februar .22:18: Merkur sekstil Venera
11.Februara 01:33: Pun Mesec u Lavu na 22* (Polusenka Pomračenje Meseca)
11.Februar 16:25: Sunce trigon Jupiter


Ponedeljak, Mesec u Blizancima u 11:39 u trigonu sa Suncem u Vodoliji na 17*; u 17:19 sekstil Uran u Ovnu na 21*; u 19:39 kvadrat sa Kironom u Ribama na 22*; u 20:32 trigon sa Jupiterom u Vagi na 23*; u pet minuta do ponoći Mesec opozicija Saturn u Strelcu na 25*....Na spavanje idemo sa Mesecom u praznom hodu od 23:53 do 08:02 (Utorak)!!! 
Ponedeljak sa energijom Meseca u Blizancima najavljuje jedan aktivan dan...trigon sa Suncem unosi ravnotežu između Duše i Volje....; sekstil sa Uranom doneće razna (pozitivna) iznenađenja, nove informacije, ideje, želju za još više kretanja, druženja...originalnih ideja i postupaka!!! Onda negde popodne kada mnogi završavaju sa radnim danom, kvadrat sa Kironom bi mogao da vas "ubedači"...podseti na neku staru ranu ili nedaj Bože doda neku novu! Sve ovo će popraviti trigon sa Jupiterom, mada Jupiter nekada može i da proširi postojeće osećanje...ne dajte se jer ovaj trigon provocira lepo raspoloženje i sreću....U to vreme Jupiter će već biti u retrogradnom hodu!!! Pred samo spavanje mogao bi da vas stigne umor, neraspoloženje - opozicija Meseca i Saturna....a vi lepo na spavanje!!!

Jupiter u Vagi kreće u retrogradni hod sa 23*
Ponedeljak,  Jupiter u Vagi kreće u retrogradni hod sa 23*
Ova energija je značajna za sve nas, sledi nam neka vrsta usporavanja, zastoja kašnjenja....Ovo je vreme u kome ćemo revidirati neke stavove, poglede na život i okolinu, uverenja, ideale....Jupiter je u energiji Vage i sve ovo posebno se odnosi na naše odnose, veze... U energiji Vage su svi oni preko puta nas partneri, emotivni, poslovni, prijateljski....U energiji Vage je i javnost i odnos prema javnošću....Budite iskreni prema sebi, vidite gde je zapelo...dovršite nedovršeno, razmislite gde preterujete i kada Jupiter ponovo krene napred 9.Juna sa 13* Vage...prigrlite vašu sreću (Jupiter)!
Više o retrogradnom Jupiteru u Vagi OVDE!!!

Aspekti retrogradnog Jupitera:
Sunce trigon RxJupiter 11.Februara, Merkur trigon RxJupiter 21.Februar; Mars opozicija RxJupiter 27.Februara; RxJupiter opozicija Uran 3.Marta; Merkur opozicija RxJupiter 24.Marta; RxJupiter kvadrat Pluton 30.Marta; Sunce opozicija RxJupiter 7.Aprila; Mars trigon RxJupiter 12.Maja; Venera opozicija RxJupiter 19.Maja; Sunce trigon RxJupiter 3.Juna;

Merkur ulazi u Vodoliju
Utorak, Merkur nebeski glasnik ulazi u Vodoliju....u energiju koja oslobađa naše misli, reči, komunikaciju...sve ide nekako brže...Dok je Merkur boravio u Jarcu sve je bilo sporije i ne tako opušteno...Na mnoge od nas ta energija je delovala kao blokada, nedostatak ideja, usporenost, uglavnom pričam u svoje ime :)). Kada Merkur uđe u vazdušnu Vodoliju....za mnoge od nas dolazi oslobađanje...
Više o Merkur u Vodoliji  OVDE!!!

Sunce sekstil Uran

Četvrtak, Sunce i Uran u sekstilu će nas osloboditi dodatno...pružiti mogućnost da budemo originalni, kreativni...I ako kratkotrajan ovaj aspekt nudi mogućnost za promene tamo gde su one potrebne ili se priželjkuju...
Više o ovom aspektu  OVDE!!!

Merkur sekstil Venera

Petak, Merkur u sekstilu sa Venerom, Venerin prvi aspekt od kako je ušla u Ovna...samo par sati pre Punog Meseca i Pomračenja... Aspekt kratkog trajanja, ali taman kada treba....:-)). Lepe misli, reči i komunikacija u vreme dramatičnih najava Punog Meseca u Lavu i Pomračenja Meseca u petak na subotu!!!
Više o ovom aspektu  OVDE!!!



Subota počinje energijom Punog Meseca u Lavu i Pomračenjem Meseca....Redovan Pun Mesec, redovno Pomračenje Meseca....Mnogo je najava, dramatičnih najava....Sam Mesec u Lavu je drama, Pun Mesec u Lavu je drama....i na sve ovo Pomračenje Meseca...ni prvo ni poslednje u našim životima! Svake godine imamo pomračenja....Dva pomračenja Meseca i dva pomračenja Sunca....U Februaru osim Pomračenja Meseca imamo i Pomračenje Sunca, u Avgustu još dva!!! Istina je da Pomračenja donose neke promene i globalno i lično, uglavnom ne odmah i u te datume u kojima se događaju....već u narednom periodu i svakako je moguće da te promene prepoznate ili kada dođu ili kada one prođu!!! Da li su ove promene očekivane ili neočekivane uverićete se i same, ali sigurno je da su moćne!!!
Da bi imali uvid u ono što bi vama moglo da se dešava, pogledajte u kojim kućama se nalazi energija Punog Meseca i u kojoj kući energija Pomračenja! Da li će ta energija doneti neku krizu možete saznati iz aspekata sa vašim planetama!!! Imajte na umu da kriza ne mora da bude loša energija, prosto došlo je vreme da nešto manjamo...Nešto mora da se završi da bi mogli nešto da započnemo!!!
Ovaj Pun Mesec u Lavu i Pomračenje dešavaju se u vreme retrogradnog kretanja Jupitera (6.Februar), ulaska Merkura u Vodoliju (7.Februar), u vreme sekstila Sunca i Urana (9.Februar), sekstila Merkura i Venere (10.Februar) i trigona Sunca i RxJupitera istog dana!!! Ok, tu je T-Kvadrat koji u svakom momentu može da proradi, ali svi ostali aspekti ulivaju nadu da bi mogli ove energije da posmatramo iz pozitivnog ugla!!! Pogledajte i sami!!!


Što se tiče aspekata vezanih za taj dan, videćete da Mesec u Lavu pravi Veliki Vatreni trigon sa Uranom u Ovnu 21*, Saturnom u Strelcu na 25*!!! Sunce u sekstilu sa Uranom i Saturnom Saturn i Uran u trigonu!!! Saturn u sve ovo unosi stabilnost, dugotrajnost, odgovornost, mogućnost preuzimanja sudbine u svoje ruke, Uran je tu da izazove promene možda i intezivnije jer je Uran vladar Vodolije u kome se Sunce nalazi!!! Uran pokreće, Saturn drži sve pod kontrolom!!!
Pogledajte i ovu kartu!!!


Još nešto je zanimljivo osim Velikog trigona planete će formirati i pravougaonik: Mesec sekstil Jupiter, Mesec trigon Uran, Sunce trigon Jupiter, Sunce sekstil Uran. I Mesec i Sunce primaju pozitivne energije Jupitera i Urana...Jupiter jeste u ovoj priči retrogradan i jeste u opoziciji sa Uranom ali kada su ovako različite energije pred nama imamo mogućnost da biramo. Mada mnogo zavisi i od samog karaktera svakog od nas (natalni horoskop)!!! Jupiter bi mogao da vrati neku prošlost, neke neraščišćene račune, odnose...u vidu iznenađenja opozicija sa Uranom...ali to je u isto vreme i prilika da se reši to što ove energije vraćaju!!! U saradnji sa ostalim pozitivnim aspektima sekstilima i trigonima problem kakav god da je ima rešenje i izlaz!!!

To što se ovaj Pun Mesec nalazi u Lavu nagoveštava neku vrstu drame...takva je energija Lava generalno...Pun Mesec simbolično osvetljava neku priču....sa Mesecom u Lavu tu su negde i "reflektori" :)). Svi ostali aspekti govore u prilog da ova drama može imati sretan kraj, naravno uz uvažavanje opozicije RxJupitera u Vagi i Urana u Ovnu!!!
Više o Punom Mesecu u Lavu i Pomračenju Meseca OVDE!!!

Sunce trigon Jupiter

Poslednji egzaktni aspekt za ovu nedelju je u Subotu popodne posle energije Punog Meseca i Pomračenja... je trigon Sunca u Vodoliji i RxJupitera u Vagi....jedan od najlepših aspekata u astrologiji!!! Lepo raspoloženje u najavi....energija koja jača samopouzdanje....to što je Jupiter retrogradan samo je znak da nas prošlost čini onakvim kakvi jesmo, da je prošlost deo nas i da ona ne mora da bude negativna!!!


NA VRH SVETA


Нема коментара:

Постави коментар