недеља, 19. фебруар 2017.

Šta rade planete u periodu od 20.Februara do 27.Februar

Džon Sevidž i Film “Povratak”

★★★
Jutros sam na TV videla i nešto pozitivno....gost na jednoj tv bio je glumac Džon Sevidž glumac u legendarnim filmovima "Lovac na jelene" i "Kosa"... I ako mu prezime asocira na divljak mislim da je on sve samo to ne....mada je on sam promenio prezime iz Jang u Sevidž :)). 21.Februara je premijera filma "Povratak" u kome je on jedan od glumaca!!! 

Ove nedelje na zvezdanom nebu:

21.Februar 05:01: Merkur sekstil Uran
21.Februar 19:27: Merkur trigon Jupiter
22.Februar 10:02: Mars kvadrat Pluton
23.Februar 22:44: Merkur sekstil Saturn
26.Februara 00:07 Merkur ulazi u Ribe
26.Februara Mlad Mesec u Ribama na 8* (Prstenasto Pomračenje Sunca)

Merkur u Vodoliji

Ove nedelje zvezda programa Merkur... od početka do kraja nedelje smenjivaće se aspekti Merkura, srećom pa svi dobri :)), negde u sredini u sredu nešto kao "začin" rekla bih ljuti začin Mars kvadrat Pluton...i na samom kraju Mlad Mesec i Pomračenje Sunca!!!
Eureka...Merkur sekstil Uran

Sve kreće u Utorak....najpre Merkur u Vodoliji pravi sekstil sa Uranom u Ovnu...EUreka!!! Vesti, ideje, iznenađenja...Blesak ideja, intuicije... Društvene aktivnosti, društvene mreže u centru pažnje...U Utorak još jedan pozitivan aspekt Merkura trigon sa RxJupiterom u Vagi...prizivanje pozitivnih misli i pozitivnih događaja....Kratkotrajni aspekti ali vrlo pozitivni...i još nešto je ovde dobro....Merkur je u aspektima sa Jupiterom i Uranom a oni su u opoziciji....dve jake energije suprostavljene a Merkur tu dođe nešto kao "mirovna snaga"...To što je u Vodoliji ima snagu i potrebu slobode, oslobađanja, potrebu da nešto bude originalno, drugačije....misli i komunikacija okrenuti ka budućnosti....Koliko je Merkur u mogućnosti jer brzo ide dalje....da nešto značajno uradi? Sve zavisi od nas samih...i koliko slušamo glas razuma...a Merkur u Vodoliji je vrlo razuman, objektivan, logičan, mentalno vrlo brz i aktivan....Možda se "rodi" neka ideja kako pomiriti dve strane opoziciju RxJupitera i Urana!!! 

Merkur trigon Jupiter

Istog dana Sunce u Ribama u konjukciji sa RxJMČ u Ribama na 3*, naravno i u opoziciji sa RxSMČ u Devici...i ovo je prvi nagoveštaj Pomračenja Sunca!!! I pre samog Pomračenja nagoveštaj nekih dešavanja!!! Čvorovi su naravno u opoziciji i ono što je ovde bitno su kuće u kojima se čvorovi nalaze, posebno je bitna kuća u kojoj su RxJMČ i Sunce na 3* Riba"!!! Kako Mlad Mesec u Ribama 26.Februara u Nedelju donosi energiju Novog Početka, naravno da je bitno u kom pravcu će ići ove energije....Mesec i Sunce će biti u konjukciji sa RxJMČ ☋ u Ribama i to je to...Da bi krenuli u nove početke u nove stvari, događaje, psihološke uticaje moramo da spoznamo šta je to čega treba da se "rešimo", šta ili koga treba da ostavimo, napustimo ili da purtimo da samo ode....Pomračenje Sunca je moćna energija....ne treba se plašiti te energije već biti spreman!!!

Sunce konjukcija JMČ opozicija SMČ
U Sredu jedna neprijatna energija...Mars u Ovnu u kvadratu sa Plutonom u Jarcu....Mars ovde aktivira kvadrate Plutona sa RxJupiterom i Uranom!!! Aktiviraće se sada na drugačiji način i opozicija RxJupitera i Urana ili "onaj" T-Kvadrat iz Decembra i Januara!!! I priprema nas na egzaktni T-kvadrat u Martu!!! I ako i ovaj aspekt Mars kvadrat Pluton kratko traje ima na žalost jaku energiju i moć da nešto "eksplodira"....neko nezadovoljstvo...i da donese sukobe, tenzije, nemir, nervozu...Negde na žalost veliki bes i nasilje!!! Pripazite u svakom slučaju i kada su obični prolaznici u pitanju, poznanici, prijatelji, bliski ljudi sa kojima ste u nekom (bilo kom) odnosu!!! Ovde se oslobađa snažna negativna energija pa pokušajte da tu energiju kontrolišete i kanališete na pravi način....Ovih dana je politika (ovde kod nas posebno) u prvom planu...Biće svega!!!

Mars kvadrat Pluton

Srećom u Četvrtak još jedan Merkurov pozitivan aspekt sekstil sa Saturnom u Strelcu!!! Saturn je tu da smiri, uozbilji, ograniči, postavi zapravo neke granice...da smiri pre svega misli i komunikaciju (Merkur)...Ova energija donosi mudrost pre svega...mogućnost da se ohlade neke usijane glave...i on kratko traje ali "poklonu se u zube ne gleda" pa nemojte ni vi :))
***Mada ovaj aspekt su imali i Kaligula, Benito Musolini i Himler a znate po čemu su u istoriji bili poznati, tu nije bilo ni zrno od mudrosti!!! Međutim imali su ga i Henri Ford, Frederik Šopen, Džordž Vašington (prvi američki predsednik)....I kao što vidite ni jedan aspekt ne može sam da učini čuda ili nemoguće...ali na nama je da prepoznamo pozitivne energije i da ih iskoristimo!!!

Znanje govori, ali mudrost sluša
Merkur sekstil Saturn
I za sam kraj u Nedelju Merkur ulazi u Ribe....I na nebu ćemo imati stelijum u Ribama: Merkur, RxJMČ, Sunce, Mesec, Neptun i Kiron!!! Jaka energija Riba!!! O toj energiji imate sve u tekstu Mesec u Ribama i Sunce u Ribama.....Merkur će u Ribama biti obojen ovom energijom...Ne prija Merkuru baš puno ova energija tu je u padu - u egzilu...Misli, komunikacija i sve ono što Merkur predstavlja biće obojeni ovom energijom....osećanja će ovde biti u prvom planu, preosetljivost pre svega...Ono što je ovde dobro je da će maštovitost, kreativnost, fantazija, umetnost biti kao dobra strana ove energije....
Merkur će u Ribama boraviti do 13.Marta!

Merkur u Ribama od 26.Februara do 13.Marta!!!

U Nedelju još jedno Pomračenje posle onog od 11.Februara!!! Mesec konjukcija Sunce u Ribama na 8* - Mlad Mesec u Ribama i prstenasto Pomračenje Sunca...U ZVEZDAMA U FEBRUARU napisala sam već gotovo sve....ono što mogu da dodam je to da se ovaj Mlad Mesec i Pomračenje nalaze u zanimljivom okruženju...posebno ću izdvojiti konjukciju Marsa i Urana na 21* Ovna (egzaktno 27.Februara)....oni zajedno u opoziciji sa RxJupiterom u Vagi (odnosi, veze...). Moguća su razna iznenađenja (Uran), burna, silovita...(Mars)...Tu je i konjukcija RxJMČ sa Mesecom i Suncem (egzaktno na početku nedelje) i to je to...naš susret sa prošlošću i budućnošću....pa ko se snađe....Sa jedne strane RxJMČ 3* u "sredini" Mesec konjukcija Sunce na 8* i sa druge strane Neptun na 9*... Ovde Neptun može da zavede, oboji ružičasto sve ovo ali može i da vam otvori intuiciju, maštu, čaroliju....opet je sve do vas....

Mlad Mesec u Ribama na 8* (Prstenasto Pomračenje Sunca)


26.Februar 15:58 CETO svim apektima VIŠE OVDE:


Нема коментара:

Постави коментар