среда, 19. октобар 2016.

We Don't Need Another Hero....Danas na zvezdanom nebu

Zvezdice,  
Osvanuo je i taj dan D... Najvažniji današnji zvezdani događaj je svakako konjukcija Marsa i Plutona na 15* Jarca...Mada ova konjukcija očigledno radi, dovoljno je samo pogledati crnu hroniku i našu i svetsku...Prethodni susret ovih planeta bio je 10.Novembra 2014. na 11* Jarca, sledeći susret ovih planeta biće 26.Aprila 2018. na 21* Jarca!!! Sve na ovu temu imate ovde:
 
 
 
 
Za one koji ne barataju baš najbolje sa astrološkim terminima pokušaću da dočaram ovaj nebeski događaj ovako...Letos na Kritu na obali često je bila istaknuta crvena zastavica...što je bila poruka ne ulazite u vodu...zelena je naravno kupajte se slobodno, narandžasta kupajte se na svoju odgovornost...Ovde bi mogle da se istaknu sve tri zastavice...jer svi smo različiti i na svakog od nas ova konjukcija će delovati različito. Oni sa dobrim aspektima ove konjukcije sa njihovim planetama imaju zelenu zastavicu, oni sa lošim aspektima imaju crvenu....Istina je negde na sredini i mislim da narandžasta zastavica ima najviše smisla :-)!!!
 
Šta nam nebo danas poručuje?


DANAS NA NEBU:
Mesec je u Blizancima
Mesec trigon Jupiter 06:10
Mesec kvadrat Neptun 07:46
Mesec opozicija Saturn 13:40
 
Mars konjukcija Pluton 13:22 


Mesec je i dalje u Blizancima, od jutros na 11*
Od jutros imamo dva Mesečeva aspekta jedan je trigon sa Juiterom u Vagi...lepo, optimistično raspoloženje... imamo i kvadrat sa RxNeptunom u Ribama....sanjalice, maštari, umetnici se ovom aspektu raduju...ostale ovaj aspekt zbunjuje....šalje pogrešne impulse...
 
Ipak ono što nas tek očekuje posle podneva su Mars konjukcija Pluton i Mesec opozicija Saturn....Jedna jaka konjukcija i jaka opozicija....U isto vreme neko će imati razlog za bes, ljutnju, nervozu...višak energije (Mars konjukcija Pluton) i mogućnost strahova, tuge, neraspoloženja, melanholije....manjak energije (Mesec opozicija Saturn)...
Dakle, današnja konjukcija je u vrlo napetom okruženju:
Mesec opozicija Saturn u Strelcu
Merkur u Vagi opozicija RxUran u Ovnu (sutra egzaktna)
Mars i Pluton u kvadratu sa Merkurom u Vagi (ranije egzaktno)
Mars i Pluton u kvadratu sa RxUranom u Ovnu (od skoro aktiviran ponovo Pluton kvadrat Uran, Mars kvadrat Uran egzaktan 29.Oktobra)
I ako neki od ovih aspekata nisu egzaktni ipak na nebu imamo formirani T-Kvadrat!!!
Zbog svega ovog i priča na početku teksta...priča o crvenoj zastavici...
 
 
 
Kada su ovakvi aspekti aktuelni jedini savet je da budete oprezni, da vežbate mir i suzdržavanje... U kojim oblastima? U onim oblastima života gde su raspoređene tranziten planete u vašim horoskopima... Globalno ovi aspekti mogu doneti krize i napetosti samo tako...i već sam spomenula pune rubrike crne hronike!!!
Nema razloga za strah...više za oprez i pametno kanalisanje ovih energija!!!



Žena Strelac/Lav sa Venerom u Strelcu (Venera je sada u tranzitu kroz Strelca)
 

Нема коментара:

Постави коментар