среда, 12. октобар 2016.

"We are our choices"....Danas na zvezdanom nebu...

Zvezdice,
 
Sreda je....Merkurov dan...Merkur je u Vagi od jutros na 8* i još uvek je u konjukciji sa Jupiterom u Vagi na 7*.... U ovo kišno sivo jutro potrebna nam je sva moguća pozitivna energija a ova konjukcija je baš to...(o nekim manje pozitivnim energijama koje slede pisaću nešto kasnije). Mesec je i dalje u Vodoliji od jutros na 26*... Mesec je noćas dokle smo spavali (ne svi :-) neki smo bili budni :-) bio vrlo aktivan: Mesec kvadrat Venera, Mesec sekstil Uran....Za one koji nemaju Facebook evo šta sam ja noćas radila:
 


Još uvek smo i pod uticajem sekstila Marsa u Jarcu sada na 10* i RxNeptuna na 9* Riba...još uvek neki od nas sanjaju otvorenih očiju...oni srećniji i žive neki svoj san, ostvaruju neku svoju želju...Čuda su moguća, znam to pouzdano :-)....I Venera u Škorpiji (22*) je još uvek u sekstilu sa RxKironom u Ribama (21*)...još uvek možemo da uradimo nešto za sebe i druge da se osećamo bolje.... A sada da vidimo:
 
Šta nam nebo danas poručuje?



DANAS NA NEBU:
Mesec je u Vodoliji
Prazan Mesečev hod: od 01:48 do 14:42
Mesec prelazi u Ribe u 14:42 CET
 
Venera inkonjukcija Uran
Merkur inkonjukcija Neptun
 
Mesec danas u praznom hodu od 01:48 do 14:42 CET

Jutro započinjemo sa energijom Meseca u Vodoliji i njegovim praznim hodom, poslednji Mesečev aspekt je bio (i još uvek traje) sekstil sa RxUranom u Ovnu....
U 14:42 CET Mesec će preći u Ribe i danas više neće biti Mesečevih egzaktnih aspekata...Prazan hod će mnoge od nas malo usporiti, ali ipak potrebno je da znate da smo svi drugačiji i da Tran Mesec pravi aspekte sa našim planetama. Ako nema tranzitnih Mesečevih aspekata to ne znači da Mesec ne pravi aspekte sa našim planetama - pravi. (Tran Mesec od jutros pravi sekstil sa mojim Nat Mesecom, jedan je u Vodoliji drugi u Blizancima, blago meni, samo mi krila fale da poletim :-))).
 
 
 
Od jutros Venera u Škorpiji 22* i RxUran u Ovnu u inkonjukciji (150*), energija koja traži prilagođavanje...ovo je energija "nešto između"!!! Jer inkonjukcija se nalazi između opozicije (180*) i trigona (120*). Tako se i osećamo nešto između...pomalo ushićeno, pomalo nervozno...kako ko...a ni jedno ni drugo nije pravo stanje...Gde je Uran moguća su iznenađenja, on je retrogradan pa vas prošlost može "zaskočiti" :-))...Budite oprezni i sa vrednostima, Venera - novac!!
Danas oko 17h CET još jedna inkonjukcija, Merkur u Vagi (9*) inkonjukcija RxNeptun u Ribama (9*)...Gde je Neptun u ovakvom aspektu tu su i iluzije, obmane, magle, nejasnoće...Mutivoda je ovaj Neptun...a ovaj aspekt može doneti nesporazume, pogrešne informacije, "gluve telefone"... I ovde je potrebno prilagođavanje...pre nego donesete neku odluku dobro razmislite....ne traje ova energija dugo, ali danas budite oprezni!!!
Ne dajte se Zvezdice :)).
I sada i ako to ne volim moram da napišem i još neke negative uticaje koji slede. Nije mi cilj da vas plašim, već da vas (nas) pripremim!!!




Do kraja nedelje dva kvadrata Merkura, jedan sa Marsom, drugi sa Plutonom...tu je i opozicija Sunca i Urana...Na kraju nedelje nas čeka i Pun Mesec u Ovnu...
Sve nagoveštava jedan nervozan drugi deo ove nedelje Oktobra...Energije će se poigrati sa mnogima od nas...sve već prema karakteru - natalnom horoskopu. Ko ima nervozan karakter ovaj period će biti period izazova!!! Merkur - naše misli, reči, komunikacija, saobraćaj...i sve drugo što on predstavlja, biće pod snažnim uticajem kvadrata - sukobi, svađe, nezgode....Sunce - naša volja, vitalnost, ego...izazvaće "na megdan" RxUran...Kako "preživeti"? Mirom i suzdržavanjem!!!
O svim aspektima do novog teksta više OVDE!

Ako idemo dalje....
Predstoji nam jedan T-Kvadrat:
U centru zbivanja su Merkur u Vagi i RxUran u Ovnu u opoziciji (egzaktno 20.Oktobra).
Merkur i Uran u kvadratu sa Marsom i Plutononom u Jarcu!!!
Mars i Pluton u egzaktnoj konjukciji 19.Oktobra!
Mars u Jarcu u kvadratu sa RxUranom (egzaktno 29.Oktobra).
Ovo se najviše odnosi na Vage, Ovnove, Jarčeve i Rakove....ali i na sve ostale koji imaju neke planete na oko 15-22* ovih znakova!!!
 
 
 
Ne možemo da se sakrijemo i da sačekamo da sve prođe....ali možemo da se pripremimo, možemo i da biramo....


Niđe veze....ali....od jutros mi treba neka Grčka.....:-)))


Нема коментара:

Постави коментар