субота, 17. септембар 2016.

"Zamisli da letiš kao ja"....Mars trigon Uran...Danas na zvezdanom nebu...

Zvezdice, 
Subota je jutro...
A kako ste vi :-)...Prođe i to...s' dramom ili bez nje ali prođe...Ko je spavao, ko nije...Ja sam juče dobila zakasneli poklon za rođendan knjigu "Tajna devet soba" ....mislila sam samo da počnem...a onda list po list....zaspala sam sa knjigom u ruci...
Mesec je svoj put kroz Ribe završio jutros rano u 06:22 CET i prešao u Ovna...Cela priča o novom početku može da počne... Sa energijom Meseca u Ovnu bićemo motivisani za novi početak...Pomoći će i današnji egzaktni aspekt trigona Marsa u Strelcu i RxUrana u Ovnu...Idemo dalje "za sve pare" :-).



Zamisli da letiš kao ja,
i kupaš se u svetlu sumraka,
magicna tišina oko nas,
i hiljadu žutih leptira,
što padaju po našim rukama,
sa hiljadu planeta iznad nas.


Šta nam nebo danas poručuje?

DANAS NA NEBU:
Mesec prelazi u Ovna 06:22 CET
Mesec opozicija Jupiter 09:06 CET
Mesec trigon Saturn 23:54 CET

Mars trigon Uran 09:04 CET

Od jutros neka nova energija...mada smo još uvek u fazi Punog Meseca i kulminacije...Neko je noćas "lajao na zvezde", neko šetao u snu, neke profesije su noćas imale pune ruke posla...Sa Mesecom u Ovnu od jutros ne treba očekivati smirenje....sa njim se obično ide u akciju.... Ovde su energije u "sukobu"....energija Punog Meseca je kulminativna faza, faza spoznaje...ciklus je došao da kraja....nastupa zastoj u akciji, našem organizmu je potreban odmor....energija Meseca u Ovnu ima drugu nameru, nameru da nas uvuče u akciju...Tek da znate šta vam je ako niste sigurni :)
Od jutros preko puta Meseca u Ovnu je Venera u Vagi...prva asocijacija je preterivanje!!! Čisto da znate....Imate dve mogućnosti sa ovom energijom...da mislite da je sve krasno i bajno, nešto kao euforija...ili da mislite da ništa nije kako treba....Naravno istina je negde na sredini.... Kada su energije Ovna i Vage suprostavljene (opozicija) moguća su neka dešavanja na relaciji JA - TI...u "igri" su odnosi, veze, relacije "jedan na jedan" ali i sve druge...U igri su emocije...a one ovde mogu biti preterane...naročito posle noćašnje energije Punog Meseca i Pomračenja....Kasnije večeras može doći do smirenja, Mesec će biti u trigonu sa Saturnom u Strelcu....Mogućnost samodiscipline, samokontrole i samopouzdanja je velika....ali ovo je kratkotrajna energija (aspekt) i nalazi se u vrlo jakom okruženju ostalih energija (aspekata) a o njima pišem danima i mislim da već znate na šta mislim. Ko ne zna neka pročite neke tekstove od ranije....


Jutros nas je dočekao još jedan egzaktni aspekt:
Kada proradi adrenalin....
17.Septembar 09:04: Mars trigon Uran 
Mars u Strelcu, RxUran u Ovnu na 23*
Ima sve da pršti od energije...od iznenađenja i originalnih stvari u našim životima. Ovo je kreativna energija, ovo je i pojačana želja za slobodom i nezavisnošću, neustrašivost, sposobnost donošenja brzih odluka, i neka iznenađenja su vrlo moguća. Kako je u "igri" trigon iznenađenja bi trebalo da budu pozitivna. Ovo je aspekt biti drugačiji....od drugih :-))). Pokušati ili uraditi nešto drugačije, nešto novo, neuobičajeno, iznenađujuće... Očekivati neočekivano. Ne prihvatanje ograničenja je odlika ovog aspekta. Ovaj aspekt podržava sve sportove gde se adrenalin podiže: letenje, paraglajding, padobranstvo. Osećanje slobode iz perspektive nebeskih površina :-))). 
*Ovo je copy-paste iz mesečnog izveštaja...
Ovaj aspekt ima energiju kakvu ima, ali nalazi se u okruženju kakvo jeste....
Okruženje ili uticaji ostalih planeta su takvi kakvi su....mi biramo....ili drugim rečima izbor je naš. Iskoristite energiju trigona Marsa i Urana i uradite nešto za sebe....izađite iz okvira slike u kojoj ste trenutno i napravite novu sliku za ram života!!! Sutra nas i onako čeka još jedan izazov u vidu Venere u Vagi u opoziciji sa RxUranom u Ovnu!!! Imajte na umu da on "radi" i danas...sutra je najjači, sutra je kulminacija!!!
 

1 коментар:

  1. kakvo je to pomracenje bilo sinoc kad se mesec video ceo? Ja sam ocekivao da vidim veliku crnu povrsinu preko njega

    ОдговориИзбриши