петак, 23. септембар 2016.

"Do poslednjeg daha"....Venera prelazi u Škorpiju...Danas na zvezdanom nebu...

Zvezdice,


Nema sumnje da je jesen stigla...:)). Sunce je juče prešlo u Vagu. Merkur izgubio prefiks Rx...zauzeo je poziciju direktnog hoda, mada ćemo se njegovog nestašluka rešiti tek 6.Oktobra kada izađe iz retrogradne seneke...Danas po treći put imamo egzaktni trigon Merkura u Devici sada direktnog i RxPlutona u Jarcu, još jednom ću vas podsetiti da reči i misli imaju moć!!! Venera boginja ljubavi danas prelazi u Škorpiju...nema više hoću-neću, možda da-možda ne :)), sada nam dolazi period sve ili ništa :)). Danas i Mesec menja znak....vraća se kući :)), ulazi u znak Raka...Danas i Poslednja Mesečeva Četvrt...Zvezdama nije dosadno :)))



Šta nam nebo danas poručuje?


DANAS NA NEBU:
Mesec je u Blizancima
Mesec opozicija Mars 05:53 CET
Mesec trigon Venera 09:56 CET 

Mesec ulazi u Raka 10:33 CET 
Mesec kvadrat Sunce 11:56 CET (poslednja Mesečeva Četvrt)
Mesec kvadrat Jupiter 15:48 CET
 
  Merkur trigon Pluton 10:50 CET
Venera ulazi u Škorpiju 16:50 CET 
 
Mesec u Blizancima od jutros na 28* baš na istom mestu gde je i moj natalni :)). Pre svitanja Mesec je  bio u opoziciji sa Marsom....ja sam se vrtela u krevetu k'o na vrtešci...Srećom pa trigon sa Venerom u Vagi na 29* je ulepšao jutro....Ne za dugo...Ulaskom u Raka Mesec formira kvadrat sa Suncem u Vagi što je inače Poslednja Mesečeva Četvrt - Priprema nas ova Mesečeva faza za Mlad Mesec u Vagi 1.Oktobra!!! Mesec na 0* Raka, Sunce na 0* Vage u kvadratu doneće nam nemir i nervozu, raznorazna uzbuđenja...Porodična, partnerska dešavanja...
Ova energija će uticati na Blizance, Strelćeve, Device i Ribe na oko 29* ovih znakova, kao i na Rakove, Jarčeve, Vage i Ovnove na 0*....Suzdržite se jer ova energija donosi neku vrstu krize svesti...
 
 
Vrlo brzo posle toga još jedan Mesečev kvadrat sa Jupiterom u Vagi: moguća su razna preterivanja, od euforije (sve je sjajno i bajno) do ništa nije kako treba, "nemanja sreće" osećanja...Dakle ili "visine" ili "dno"...Nađite sredinu drage Zvezdice...Dve energije, energije Raka (Mesec) i energija Vage (Sunce i Jupiter) se ne slažu najbolje....Rak nosi energiju doma, porodice, osećanja....Vaga nosi energiju veza, partnerstva, društvenosti....U najavi problemi...Problemi u porodici, u vezi...vezama! Budite oprezni!!!
 
 
Danas jedan egzaktni aspekt...
 
Po treći put Merkur i RxPluton u trigonu...da "utvrdimo gradivo"....Merkur u ovom trećem pokušaju direktan od juče...Ovaj aspekt može da nam pomogne sa mislima, rečima, sa komunikacijom...Ovo je energija pojačane intuicije...Zvezdice, poslušajte taj "unutrašnji glas" posebno danas kada su Mesečevi aspekti prilično napeti!!!
 
Danas još jedan važan nebeski događaj, Venera prelazi u Škorpiju
 
"Do poslednjeg daha"
 
 
"Do poslednjeg daha"
23.Septembar 16:50: Venera ulazi u Škorpiju
Ulaskom Venere u Škorpiju probudiće se energija strasti i sexualnosti. Ovde se ljubav (Venera) izražava, pokazuje sa strašću (Škorpija). Nema mlakih osećanja, niti površnih....Dok je Venera boravila u Vagi bila je sklona miru i staloženosti, bila je fina, ljubazna, ljubavna :-)). Sada se to menja...Venera ulazi u znak kojim vladaju Pluton i Mars, gde su oni tu je strast i jaka sexualnost.
Zaboravite na neobavezni flertigre, igrice, više "razgovarajte" očima, zagledajte se duboko, budite spremni da istražujete (Škorpija), što dublje zaronite biće vam jasnije, i ne plašite se, strah nije deo priče o energiji Škorpije, sa ovom energijom nema mesta emotivnim slabićima, Škorpija ne trpi bilo kakvu slabost, veruje samo u duboku emotivnu povezanost... 
Budite spremni na sve ili ništa energijuIli ćete biti magnet ili ćete biti magnetski privučeni. Nema strasti već neko vreme u vašoj vezi, sada je vreme da se ona ili obnovi ili regenerišeSami ste, nadajte se mogućem "fatalnom" susretu, još ako to i ostale planete žele i tako su postavljene taj susret je izvesniji... Budite tajanstveni, misteriozni, budite fokusirani... Budite spremni i za ljubomoru, vašu ili nečiju, sve to ide sa ovim tranzitom... Sa ovim tranzitom moguće su i "Niske strasti", "Opasne veze", veze "Do poslednjeg daha", "Fatalna privlačnost". Pored Škorpija uživaće i Rakovi i Ribe :))
Poznati sa Venerom u Škorpiji: Bill Gates, Sophie Marceau, Hillary Clinton, Vladimir Putin, Demi Moore, Jim Morrison, Gerard Butler, Milla Jovovic, Romy Schneider, Jean-Claude Van Damme, Hugh Jackman, Steven Spielberg, Meg Ryan, Ava Gardner, Silvio Berlusconi...
 
Venera će boraviti u Škorpiji do 18.Oktobra
 
Pred nama je još jedan vikend...
Sunce i Jupiter u Vagi...sve bliži srećnom zagrljaju (konjukcija)...Venera će dodati "začin" strasti" ulaskom u Škorpiju...Merkur više nije retrogradan ali će i dalje biti nestašan (retro senka), do nedelje Mesec će biti u Raku....a onda preći u Lava 15:48 CET...Od ponedeljka nova uzbuđenja: Pluton kreće napred, Mars prelazi u Jarca (konačno)!!!
Uživajte Zvezdice.... 
 
Jim Morrison (sa Venerom u Škorpiji)
Pesma za danas: Venera u Škorpiji....Mars vladar Škorpije u Strelcu:

Come on baby, light my fire
 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар