петак, 15. април 2016.

Sunčana strana života....Mesec je u Lavu...

Mesec je u Lavu....
Od jutros sunce u punom sjaju...ko bi rekao da je juče bio siv i kišni dan...

Lavom vlada Sunce... Sa energijom Meseca u Lavu budi se potreba da se bude u nekom centru, centru pažnje pre svega :))). Sa ovom energijom takmičenje u popularnosti je otvoreno :))). Ko je bolji, lepši, pametniji :))) Melodrama svuda oko nas. Tu su i drama queens (kings).... 
Ova energija otvara Sunčanu stranu života, bez obzira ima li sunca na nebu ili ga nema. Juče ga nije bilo, ali sa ovom energijom svako može biti sunce...nečije sunce!!!
Srce je na dlanu sa ovom energijom...
Jedna od najboljih osobina energije Lava je unutrašnje dete, ono nevino, istinito, plemenito. Pronađite ga  u sebi i igrajte se...
 
Mesec u Lavu....budi ono unutrašnje dete u nama, bez obzira na godine. Osećanja su topla i burna. Drama u vazduhu, potreba za većom pažnjom, za ljubavlju i romantikom, ali i za kreativnošću. Mesec u Lavu je odličan za aktivnosti sa decom, za kreativne poduhvate, za zabavu, hobije, za sve ono gde želite da zablistate kao Sunce vladar Lava! Vitalnost pod ovim uticajem jača. Potreba za pažnjom ogromna. I kada smo već kod toga mnogi će poželeti da budu u centru pažnje, da skrenu pažnju na sebe! Komplimenti su deo ove priče o Mesecu u Lavu...Šta još može da probudi ovaj položaj Meseca u nama (a sve prema položaju ovog Meseca u našim horoskopima): ponos, velikodušnost, samouverenost, toplinu, entuzijazam, ponos...i samopouzdanje. Naravno ako su aspekti koje ovaj Mesec pravi sa ostalim planetama iz vašeg horoskopa dobri sve ovo dobija na snazi, ako nisu onda je moguće sve obrnuto, ili sa nekim smetnjama da se ovaj Mesec izrazi u punom sjaju.
Mesec u Lavu preko energije Sunca povezan je sa izvorom života i zbog toga je sve sjajnije, življe, energičnije...srčanije!!! Ima ovaj Mesec ogromnu snagu i potencijal... Pod reflektorima i svetlom Sunca....Mesec želi da zablista...da se pokaže... Dakle poklonite se i počnite :-)))
 
Danas bi mogli:
Da budete velikodušni...
Da otvorite svoje srce...
Da pustite dete u vama da se igra...
Da pustite svom egu na volju...
Da budete ludo hrabri...
Da uradite nešto sa svojom kosom..
Da napravite žurku...
Da poklonite nekome nešto....makar i osmeh i zagrljaj
Da budete kralj, kraljica neke drame...
 
Poznati sa Mesecom u Lavu: Monika Beluči, Džulija Roberts, Tom Kruz, Paris Hilton, Elizabeta II, Patrik Svejz, Ringo Star, Dejvid Bouvi, Klint Isvud, Ketrin Denev, Margaret Tačer, Vinston Čerčil, Oskar Vajld, Marlen Ditrih, ...
 
 
Aspekti Meseca u Lavu...
Mesec trigon Venera u Ovnu...Idealan dan za ljubav, romantiku, druženja...Možda i za uređenje doma. Ili ako baš niste domaćinski tip, možda je vreme za kozmetičara, frizera, manikira...ili nekog ulepšavanja :)). Možda je vreme za obnavljanje garderobe, za neki lep komad odeće ili šta vam već treba a uvek nešto treba :)).
Mesec trigon Mars u Strelcu...Sve su šanse da "pucate" od samopouzdanja danas. Idealna prilika da pokažete svoja osećanja, da ih hrabro (Mars) pokažete :)). Ovo je i ona situacija kada "srce drnda" :)). Vreme je da preuzmete inicijativu :)))
 
Petak - dan kojim vlada Venera 
Venera je u Ovnu... 
Osim što je u trigonu sa Mesecom u Lavu, Venera je u trigonu je i sa Marsom u Strelcu (dozvoljen orbis delovanja), uskoro će biti u egzaktnom trigonu sa RxSaturnom u Strelcu (18.Aprila), egzaktnom kvadratu sa Plutonom u Jarcu (19.Aprila),  sve više se približava Uranu u Ovnu (egzaktno 22.Aprila)...O svim Venerinim aspektima OVDE!!!
Prilično je aktivna Venera ovih dana!!! 
Kakav vam je ljubavni život? (Retoričko pitanje)...
Sve su šanse da je buran ili u najmanju ruku zanimljiv. Ako niste u ljubavnom fazonu, imate mogućnost da budete kreativni, da uživate, da se zabavite, bavite nekim hobijem, zarađujete, trošite....
 

James Brown (Bik/Lav, Mesec u Lavu)

I Feel Good 

 

 

Нема коментара:

Постави коментар