недеља, 24. април 2016.

Šta rade zvezde u periodu od 25.Aprila do 2.Maja...

28.April 19:19: Merkur će krenuti u retrogradni hod sa 23*Bika 
30.April 02:35: Venera ulazi u Bika 
01.Maj 14:00: Sunce sekstil Neptun


Nedelju pred nama obeležiće Merkurovo retrogradno kretanje!

Ponedeljak dan posle....(za one koji nisu odavde dan posle izbora)... Meseca u Strelcu sačekaće (konjukcija) RxMars na 8*!!! Snažne emocije koje se teško kontrolišu!!! Nestrpljivost, razdražljivost....višak energije... Mesec: dom, porodica, domovina, narod....Mars retrogradan u Strelcu... Mesec i Mars su deo T-Kvadrata: Mars kvadrat Neptun, Mars kvadrat RxJupiter; RxJupiter opozicija Neptun!!! I RxSaturn u Strelcu je deo ove konfiguracije. Ovaj T-Kvadrat je već neko vreme aktuelan:
Ko razume shvatiće....dosta politike!!! Venera i Uran će i dalje biti u konjukciji u Ovnu!!!
I ako Mars (vladar Ovna) može da uzburka atmosferu....Venera i Uran su tu da mu se odupru...da vam donesu dah slobode, originalnosti.....

U Utorak Mesec i dalje u Strelcu, posle RxMarsa i RxSaturn će biti u konjukciji sa Mesecom....I opet T-Kvadrat aktuelan!!! Da li će ova konjukcija (Mesec/RxSatrun) ubedačiti....smoriti što bi rekli mladi, doneti melanholiju....ili će nas možda vratiti u prošlost (na neki način)....
U Sredu, Mesec prelazi u Jarca.... RxSaturn vladar Jarca aktiviran!!!

U Četvrtak.....Merkur u Biku kreće u svoj drugi po redu redovni retrogradni hod.... Ove godine Merkur će biti čak četiri puta retrogradan. Ko izdrži, pričaće...:))). Pridružiće se Merkur ostalim retrogradnim planetama: Jupiteru, Marsu, Saturnu i Plutonu....Priča o retrogradnom Merkuru je ona na koju smo već navikli ili bi trebalo da smo navikli :)). Upustvo za upotrebu u vreme retrogradnog Merkura u opštem smislu (bez obzira na znak), za svki retrogradni ciklus:
Merkur u Biku će biti retrogradan od 28.Aprila do 22.Maja....U retrogradni hod kreće sa 23* Bika, u direktan hod kreće sa 14* Bika!!! Bik je fiksni znak...u sredini smo proleća, Bik je takva energija da će Merkur biti još sporiji nego obično... sa Merkurom i misli, reči, komunikaija, pokret, odluke...

U Subotu, Venera će preći u Bika... i pridružiti se Suncu i Merkuru...i kasnije u Maju čvrsto će se zagrliti - Venera i Merkur 13.Maja!!! Venera će svakako biti srećna zato što ulazi u znak kojim inače vlada. Usporiće i ona malo ili više i vi sa njom, sve zavisi naravno od vašeg karaktera (horoskop) i koliko. 
Venera će boraviti u energiji Bika od 30.Aprila do 24.Maja...
Radujte se i vi jer sa Venerom u Biku sva vaša čula (dodir, ukus, vid, miris, sluh...) će biti zadovoljna. Radujte se svim finim stvarima: hrani, piću...budite hedonista... Uživajte u ljubavi koja ovde ima potrebu da bude i emotivno i materijalno zadovoljna. Radujte se ovozemaljskim stvarima (Bik - zemlja), stabilnim emocijama i ljubavnim vezama... I setite se obavezno da pomirišete neki cet....poklonite neki cvet....možda i poklonite nekome svoje srce. Usporite i uživajte u intimnosti i bliskosti....i budite senzualni....Ušuškajte se u zagrljaju onog koga volite, uz gurmanske zalogaje i muziku koja opušta i uživajte u energiji Venere u Biku.... Znam, sledi pitanje a šta da rade oni koji su sami....sve to ali sami...biti sam nije ono najgore što može nekome da se dogodi....Uživajte u svom društvu....ljubav će doći onog trenutka kada se kockice (zvezde) slože....Bik je tvrdoglava energija....budite tvrdoglavi i uporni....Poželite nešto.....možda se čudo dosađuje..:)


U Nedelju Sunce u Biku u sekstilu sa Neptunom u Ribama...kratkotrajni i lep aspekt....aspekt mašte, inspiracije posebno za umetnike, muzičare....ali i sve one koji su romantični, za one koji su u duhovnoj potrazi....Malo mašte nikome neće škoditi ;-). Dan za vizuelizaciju nekih snova....zažmurite i slikajte :-)). Dan za praštanje. Noć za svetlost sveća, dobru muziku, dobro društvo (Mesec će biti u Vodoliji :-), i eto čarolije, magije :-). Sami ste....da li je to problem...sigurna sam da ponekad i samoća može da prija....Ne prija? Onda potražite društvo :-).

♥ Nekako s' proljeća

 


Нема коментара:

Постави коментар