уторак, 16. фебруар 2016.

U susret slobodi i snovima.....

Venera u sutra prelazi u Vodoliju, Sunce u Ribe u Petak....
Emocije, vrednosti, kreativnost... (Venera) idu ka slobodi, oslobađanju.... volja (Sunce) će biti nešto zatvorenija, sklona sanjanju, tajnama....Misli, reči, komunikacija (Merkur) su već na slobodi :-)))
Kako se uklopiti u ove energije....
Kako uklopiti energiju borbe za slobodu, buntovništvo, originalnost, neočekivanost, iznanadnost - Vodolija sa energijom dubina, snova, podsvesti, tajni, duhovnosti, mističnosti, sanjivih - Riba....Odgovor je lak...onako kako se mora i može :)))
Venera je dok ovo pišem na 29* Jarca, spremna za skok....spremna je da se pozdravi sa stabilnošću, stegama, zidovima....spremna je za slobodu... Sunce je na 27* Vodolije....i ono je spremno za skok, nešto drugačiji...skok u dubine....Mogu li se kada za to dođe vreme složiti vazduh (Vodolija) i voda (Ribe)...Zašto ne bi....Odgovor je u prirodi....u talasima :)))



Poznati sa Suncem u Ribama i Venerom u Vodoliji:
Bruce Willis, Glenn Close, Jerry Lewis, Sharon Stone, Nina Simone, Rudolf Steiner, Maurice Ravel, Daniel Craig, Lou Reed,Vanessa L. Williams, Miranda Richardson, Jessica Biel, Eva Mendes, Andy Gibb, Olivia Wilde, Ivana Trump, William Hurt, Holly Hunter....Sharon Stone: Riba/Devica... sa Venerom u Vodoliji, Mesecom u Strelcu...






Nina Simone
I Put Spell On You


Нема коментара:

Постави коментар