понедељак, 11. мај 2015.

Nedeljni horoskop za period od 11.Maja do 18.Maja




Mars ove nedelje ulazi u Blizance i donosi veće mogućnosti, više izbora, ono od izvora dva putića :). Radoznala je ovo energija, sa kojom dolazi motivisanost, ambicija, akcija. Međutim od sredine nedelje Mars će biti u nezgodnoj opoziciji sa retrogradnim Saturnom u Strelcu. Negde "kočnice", negde zastoj, negde neki strahovi koji vode u bes i ljutnju. Pokušajte da pravilno kanališete ovu energiju. Neka vam rečenica "Stop nasilju" bude u glavi. Uradite šta vi možete da na ovom svetu bude što menje nasilja. Posebno prema slabijima, deci, ženama. Razmislite o tome dokle traje ovaj aspekt. Kao podrška krajem nedelje i jedna jako lepa energija, Venera u Raku (porodica, porodične vrednosti) u trigonu sa Neptunom u Ribama. Više ljubavi, lepše emocije, one uzvišene, romantične, obojene čarolijom i fantazijom. Što da ne! Potrebno nam je to u ovo ludo vreme. Budite otvoreni za ljubav....



Ovan nedeljni horoskop
Mars u Blizancima ove nedelje uvašoj 3.kući u kući misli, reči, komunikacije, što će doneti više izbora, bržu komunikaciju, kretanje, pokret, moguć kraći put, energija se troši na komunikaciju, rodbinu, komunikacija oštra, energična, tu i tamo malo cinizma, direktna i indiskretna komunikacija, sa dobrim aspektima sve je ok, oni drugi manje dobri aspekti vas mogu uvući u konflikte. Opozicija sa retrogradnim Saturnom bi mogla ovde da unese nemir, nervozu, izazove. Možda nešto oko dužeg putovanja, papira, dokumenata, pravnih stvari, obrazovanja. Sačekajte da ovaj tranzit prođe pa onda donosite bitne odluke. Prikočite malo. Venera u Raku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom doneće lepe trenutke u porodici, nekome novu ali možda skrivenu, tajnu ljubav.

Bik nedeljni horoskop
Mars u Blizancima ove nedelje u vašoj 2.kući, kući vrednosti, emotivne i materijalne sigurnosti, novca, ličnih finasija, energija se troši na novac i materijalno, iskoristite svaku priliku jer će to biti na duže staze, ako su aspekti lošiji pazite se da ne trošite previše, mogući i gubitci. Opozicija sa retrogradnim Saturnom bi mogla ovde da unese nemir, nervozu, izazove. Pripazite na tkz. tuđi novac, pozajmice, kredite, partnerski novac. Mogući su nesporazumi, ljutnja, oko nekog dugovanja. I neka intimna pitanja, pitanja strasti mogu biti u fokusu. Neko vreme prikočite, ako sa finansijama ne ide kako ste planirali sačekajte da ovaj tranzit prođe, jer posle njega dolazi neka vrsta olakšanja. Venera u Raku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom doneće lepe trenutke u komunikaciji sa bliskim ljudima, lepe emocije, možda i novu iznenadnu ljubav. Lepi momenti sa prijateljima.

Blizanci nedeljni horoskop
Mars ove nedelje u vašem znaku, doneće vam svakako više energije, više izbora, neku brzinu, motivisanost, ambicije, želju i potrebu da počnete nešto novo. Problemi šta to beše, daće vam ogromnu snagu da ono što planirate i ostvarite, ako su aspekti napeti čuvajte se od konflikta, onih ličnih pre svega. Želje su velike, želje svake vrste, energije neće faliti. Ipak zbog opozicije sa retrogradnim Saturnom moglo bi da dođe do nemira, nervoze, izazova. U nekom trenutku potreba da malo prikočite. Možda nešto komplikovaniji partnerski odnosi, ali i svi ostali, porodični, poslovni, prijateljski. Odnos sa partnerom možda će trpeti zbog nekih nerešenih stvari iz prošlosti. Kada prođe ovaj aspekt možda ćete se osećati slobodniji a svu energiju tada možete usmeriti na lične stvari i potrebe, izgled, zdravlje, neku novu akciju. Venera u Raku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom doneće bolje finansijsko stanje, nešto u vezi porodice i porodičnih finansija. Bolje finansije povezane i sa karijerom. Nekome možda neka povišica. Što se ljubavi tiče više sigurnosti koja je povezana sa materijalnom sigurnošću.

Rak nedeljni horoskop
Mars u Blizancima ove nedelje u vašoj 12.kući, kući skrivenog, podsvesti, tajni. Tajne akcije vrlo moguće, potisnute emocije sada mogu da "isplivaju", klonite se rizičnih transakcija poslovnih pre svega, tajni neprijatelji. Kod nekog ova pozicija Marsa može dovesti do potrebe za povlačenjem, prikupljanjem energije za kasnije, za neku vrstu izlečenja. Opozicija sa retrogradnim Saturnom bi mogla ovde da unese nemir, nervozu, izazove. Neka vrsta zastoja, kočenja u vezi svakodnevnih stvari i rutine, posla, zdravlja i zdravstvenih navika. Možda je dobro da malo zastanete i obratite pažnju na ovaj deo vašeg života. Nesporazumi i  na poslu, sa kolegama. Možda i manjak energije koja bi mogla da utiče na zdravlje, mada moguća je i briga o nečijem zdravlju. Prikočite, odmarajte više i sačekajte da ovaj aspekt prođe. Kada prođe možete osetiti olakšanje, bolje zdravlje, bolje poslovne odnose, mada problemi neće prestati preko noći. Štedite energiju. Venera u vašem znaku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom doneće vam zaista lepe trenutke i u vezi vaših emocija i u vezi porodice. Nekome možda neki dalji put u dvoje, ili neka dešavanja u ili iz inostranstva.

Lav nedeljni horoskop
Mars u Blizancima ove nedelje u vašoj 11.kući, kući društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, iznenadnih dešavanja. Energija se troši na druženje, prijatelji u prvom planu, ali tu su i želje, nadanja, planovi, mada planovi rizični, mnogi će želeti neku vrstu slobode i nezavisnosti, pripazite da prijatelje ne pretvorite u neprijatelje. Opozicija sa retrogradnim Saturnom bi mogla ovde da unese nemir, nervozu, izazove. Neki nemir može ići i zbog vaših emocija, neke ljubavne priče, odnosa sa emotivnim partnerom ali i sa decom. Nešto nerešeno a u vezi neke prošlosti. Opustite se i ne insistirajte na odgovorima, ne donosite bitne odluke. Kada prođe ovaj aspekt znaćete na čemu ste kada su emocije u pitanju. Ko nije mogao da čeka i slične stvari. Možda je na vidiku i neka nova emotivna priča. Venera u Raku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom doneće mogućnost tajne ljubavne priče, tajnih susreta, ispunjenih strašću. Kod nekih od vas i neki tajni finansijski priliv. Ili je to možda neka pomoć i podrška i u materijalnom i u emotivnom smislu.

Devica nedeljni horoskop
Mars u Blizancima ove nedelje u vašoj 10.kući, kući karijere, društvenog statusa i položaja, ega, jednog roditelja. Ovde je energija usmerena na karijeru, moguće napredovanje, uspeh, ali velikim trudom i zalaganjem, bićete uporni, ambiciozni, borba za poziciju, ne izazivajte previše pretpostavljene posebno ako aspekti nisu najbolji. Opozicija sa retrogradnim Saturnom bi mogla ovde da unese nemir, nervozu, izazove. Neka vrsta zastoja i kočnica. Moguć nesklad između profesionanog i porodičnog života, neko ili nešto bi mogao da trpi. Odgovornost prema porodici, zastoj u karijeri. Konflikti sa predpostavljenima. Kada ovaj aspekt prođe moći ćete da se više posvetite karijeri i uspehu, dotle se malo primirite i ne donosite bitne odluke ni u profesiji ni sa porodicom. Venera u Raku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom doneće novu energiju u emotivan život. Bolje odnose sa partnerom ali i sa ostalim partnerskim odnosima. Negde je ovo nova ljubavna priča.

Vage nedeljni horoskop
Mars u Blizancima u vašoj 9.kući, kući daljina, životne filozofije i vidika, obrazovanja, pravde, zakona, morala. Energiju bi mogli da trošite na obrazovanje, zato knjige u ruke, neko će možda na neki duži poslovni put ili neki drugi duži put, ipak mogući problemi, posebno ako to aspekti potvde, borba za stavove, životnu filozofiju. Žene, devojke neki muškarac iz inostranstva možda aktuelan.  Opozicija sa retrogradnim Saturnom bi mogla ovde da unese nemir, nervozu, izazove. Neki zastoj, kašnjenja u vezi puta, dokumenata, komunikacija nešto komplikovanija, ugovori, pregovori. Teži odnos i sa braćom i sestrama. Odložite put ako ste u mogućnosti. Sačekajte da aspekt prođe pa onda slobodno komunicirajte i donosite bitne odluuke. I tek tada energiju usmerite na daljine, obrazovanje, životnu filozofiju. Venera u Raku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom doneće bolje poslovne prilike, mogućnost napredovanja u karijeri posebno ako se bavite nekim kreativnim poslovima. Nekome ide i nova ljubav preko posla.

Škorpija nedeljni horoskop
Mars u Blizancima ove nedelje u vašoj 8.kući, kući tkz. tuđeg novca i podrške, pozajmice, kredita, stipendija, poreza, ali i kući strasti i intimnih pitanja. Ovde Mars oslobađa svu svoju energiju, strast u vazduhu, viška ima i treba ga kanalisati, zdravlje treba paziti, novac takođe posebno onaj tkz. tuđ, sexualna energija na visokom nivou. Opozicija sa retrogradnim Saturnom bi mogla ovde da unese nemir, nervozu, izazove. Moguć neki zastoj u materijalnom smislu, nedostatak emotivne i materijalne sigurnosti pa otuda strah i ljutnja. Kada ovaj pritisak prođe mnogo bolja finansijska situacija, posebno ako energiju usmerite ka tkz. tuđem novcu i podršci. Venera u Raku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom doneće neke lepe momente vezane za emotivnu stranu vašeg života. Lepa priča i sa decom. Nekome nova ljubav, nekome više ljubavi u postojećoj vezi. Negde je moguće i začeće.

Strelac nedeljni horoskop
Mars u Blizancima ove nedelje u vašoj 7.kući, kući partnerskih odnosa, odnosa sa ljudima generalno, odnosa sa javnošću. Za javnost dobar položaj, javni nastupi i odnosi sa javnošću dobri ako su i aspekti dobri, mada ovde je problem sa diplomatijom jer Mars nju ne koristi, u bračnim odnosima višak energije, sukobi ako su teži aspekti, ovde partner ima viška energije, i ovde će odnosi ili da se zagreju ili ohlade. Opozicija sa retrogradnim Saturnom bi mogla ovde da unese nemir, nervozu, izazove. Zastoj u partnerskim odnosima, negde bes, ljutnju a sve zbog nekog straha. Kada ovaj aspekt prođe biće vam lakše da sagledate partnerske odnose i da energiju usmerite na odnose "jedan na jedan". Venera u Raku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom doneće lepe momente u vaš intimni i porodični život. Bolje porodične finansijske prilike. Negde je moguća nova emotivna priča koja se zasniva na strastima.

Jarac nedeljni horoskop
Mars u Blizancima u vašoj 6.kući, kući svakodnevnog života i rutine, posla, zdravlja i zdravstvenih navika. Mogli bi da se zapitate šta je to "ušlo" u vaše kolege sa posla, iskoristite ovu energiju da stignete do zacrtanog cilja, ovo je kuća posla na te ciljeve se uglavnom misli, ipak ne precenjujte se, ovo je i kuća zdravlja, mogući zdravstveni problemi ali ako to i aspekti ukazuju. Opozicija sa retrogradnim Saturnom bi mogla ovde da unese nemir, nervozu, izazove. Moguć je zastoj na poslu, manjak energije pa zdravlje može biti razlog brige. Sačekajte da ovaj aspekt prođe, više se odmarajte i budite strpljivi u odnosima sa kolegama. Kada ovaj aspekt prođe usmerite energiju na vežbanje, bolje zdravstvene navike ali i na neke nove poslovne ciljeve i ambicije. Venera u Raku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom doneće neke zaista lepe trenutke u vaš partnerski odnos i komunikaciju. Negde je to više ljubavi, romantike, čarolije u postojećim vezama, negde je to nova ljubav, ona koja se priželjkuje.

Vodolije nedeljni horoskop
Mars u Blizancima ove nedelje u vašoj 5.kući, kuće emocija, ljubavi, uživanja, zabave, dece. Ljubav, želja za ljubavlju jaka, veze burne, ljubomora ili sukob zbog posla, ambicija. Flertovanje, pogled usmeren na više strana. Energiju bolje usmeriti recimo na sport, zabavu ili neki hobi, odnos sa decom ne kvarite, a sve ostalo zavisi od aspekata, jer Mars ovde voli akciju, da li će energija biti sputana ili otvorena zavisi od aspekata, ili ćete se ohladiti ili ono drugo, trećeg nema. Opozicija sa retrogradnim Saturnom bi mogla ovde da unese nemir, nervozu, izazove. Moguć neki zastoj u emotivnom smislu, vaganje ko daje više a ko manje. Problemi i u društvenom i prijateljskom sektoru, neka nerešena pitanja od ranije, problemi sa tehnikom. Negde i sa decom. Sačekajte da ovaj aspekt prođe pa onda energiju usmerite na vaš emotivni život, tada su moguće i nove ljubavne priče. Takmičenje za one takmičarskog duha. Venera u Raku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom doneće neke lepe momente u svakodnevnom životu i rutini, poslu, zdravlju. Nekome ljubav na poslu ili preko posla. Negde su ovo i bolje lične finansije i finansijske prilike.

Ribe nedeljni horoskop
Mars u Blizancima u vašoj 4.kući, kući doma, domovine, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari. Nemir u kući, domu, porodici, gde je Mars tu su mogući sukobi, bolje ovu energiju iskoristite na korisne stvari popravite nešto ili preuredite, pomerajte stvari, pravite nov raspored sve je bolje od sukoba, roditelji u svađi ili vi sa jednim od roditelja. Opozicija sa retrogradnim Saturnom bi mogla ovde da unese nemir, nervozu, izazove. Moguć je neki zastoj, neka blokada u porodičnim odnosima ali i nešto vezano za sam dom, kao i za vaš profesionalni život. Kao da ćete biti u situaciji da birate, a to nije rešenje. Sačekajte da ovaj aspekt prođe, ne donosite bitne odluke. Kada ovaj aspekt prođe usmerite energiju na rešavanje porodičnih prilika i odnosa. Venera u Raku od sredine nedelje u trigonu sa Neptunom (u vašem znaku) doneće neke lepe momente vama lično a sve povezano sa emocijama. Nekome ide više ljubavi u postojećem ljubavnom životu, nekome ide nova ljubav ona za kojom se dugo traga.

Uz tekst:  Šta rade zvezde u periodu od 11.Maja do 18.Maja...
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

Otvori srce

 

1 коментар: