понедељак, 30. март 2015.

Nedeljni horoskop za period od 30.Marta do 5.Aprila....

U nedelji pred nama nekoliko važnih zvezdanih dešavanja. U istoj nedelji kraj Marta i početak Aprila. Venera će svojim strasnim plesom sa Plutonom otvoriti ovu nedelju. Ja čujem tango :))), a vi :))). Merkur i Mars će promeniti znake... Merkur će da ubrza (ulazak u Ovna), Mars da uspori (ulazak u Bika), brže i glasnije ćemo misliti i pričati, sporije raditi, više uživati... i to će biti kraj Marta...
Na početku Aprila Merkur i Sunce će nam "podići" moral i samopouzdanje....a onda u petak i subotu malo napeto... Pun Mesec u Vagi i Pomračenje Meseca (treće u nizu od četiri) u subotu, Sunce i Uran u kvadratu sa Plutonom u nedelju. Odnosi, veze u prvom planu preko energija Vage i Ovna, a vraćaju se u priču i Mesečevi Čvorovi... Retrogradni Jupiter u Lavu je tu da pomogne, ublaži efekte Punog Meseca negde donese i lepa iznenađenja....
Nešto više bi sve ovo mogli da osete kardinalni znaci: Vage, Ovnovi, Rakovi i Jarčevi, i svi ostali koji imaju planete na oko 14,15.,16* ovih znakova....

Ovan nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje ulazi u vaš znak, brže i jasnije ćete misliti i komunicirati, biće i nekih novih svežih ideja, promene izgleda, novih poslovnih poteza. Mars ove nedelje u vašoj 2.kući, promeniće finansijsku sliku na bolje, biće više senzualnosti, uživanja u čulima najviše u nepcima. Pun Mesec i Pomračenje u 7.kući, svi odnosi jedan na jedan biće u fazi preispitivanja i kulminacije. Odnosi i emotivni i neki drugi pretrpeće neke promene. Ne donosite nagle odluke, vreme je da krenete dalje ali polako efekti ovog Pomračenja traju i do šest meseci. Retrogradni Jupiter u vašoj 5.kući doneće neke lepe momente u vaš emotivni život, nove ljubavi, više kreativnog izražavanja, uživanja, negde će biti i vreme za bebe.

Bik nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje u vašoj 12.kući doneće maštovite ideje, mogućnost da komunicirate sa vašom podsvešću, ili sa nekim od poverenja, da obavite prolećno čišćenje nekih skrivenih misli, tu je i smišljanje ideja u pozadini, u nekoj vrsti tajnosti. Pojačaće vam se intuicija, neke tajne će doći u prvi plan a snove ćete zapamtiti. Sa Marsom u vašem znaku bolje od drugih znaćete šta znači hedonizam. Pokrenuće vas Mars, biće više energije, strasti, motiva za rad i uživanje. Ko bolje od vas zna da uživa. Krenućete u akciju, od promene izgleda do stavljanje u pogon nekih bitnih ciljeva. Jednom u godini Mars posećuje vaš znak iskoristite ovu energiju sledećih nekoliko nedelja. Pun Mesec i Pomračenje u vašoj 6.kući donosi energiju kulminacije, promene u svakodnevnim rutinskim stvarima, promene u poslu, oko zdravlja i zdravstvenih navika. Možda je vreme za dijetu i vežbanje. Retrogradni Jupiter u 4.kući doneće neka lepa iznenadna dešavanja u vezi doma i porodice.

Blizanci nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje u vašoj 11.kući pokrenuće vaše ideje, želje i nadanja. Komunikacija sa prijateljima, razmena ideja, povezivanje preko društvenih mreža. Više druženja, grupnih dešavanja, javnog saopštavanja misli i ideja. Ova pozicija je dobra i za svaku tehniku od novog telefona do bilo kog aparata koji vama Blizancima može olakšati život i komunikaciju. Mars ove nedelje u 12.kući bi mogao malo da vas uspori, smanji nivo energije. Možda je vreme da malo usporite, napravite pauzu i sačuvate energiju za bolje dane. Vreme je za meditaciju, neka tajna uživanja, strast. Pun Mesec i Pomračenje u vašoj 5.kući donosi kulminaciju u emotivnom životu. Negde je to kraj i novi početak. U svakom slučaju dobićete jasan signal u kom pravcu treba da ide vaš ljubavni život. Ali i onaj kreativni deo, način na koji se zabavljate i uživate. Pitanje dece bi takođe moglo da izbije u prvi plan, odnos sa njima, njihv život... Kod nekih od vas možda je vreme za bebe. Retrogradni Jupiter u 3.kući pomoćiće da misli i komunikacija budu vedrije, da donesete neke važne odluke, pustite sve ono što hoće da ode ili da vi napustite nešto.

Rak nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje u vašoj 10.kući doneće nove i sveže ideje u vezi vaše karijere i društvenog statusa. Pojačaće ambicije, doneće bolju komunikaciju i kontakte u okviru profesije, bolju razmenu ideja, bolju poziciju ako tražite novi posao. Sa Marsom u 11.kući kreće akcija u društvenom delu vašeg života. Akcija sa prijateljima, grupama kojima pripadate, sve začinjeno i nekim uživanjima. Odlično vreme za timski rad, promociju onoga što radite putem interneta i društvenih mreža. Pun Mesec i Pomračenje u vašoj 4.kući donosi neku vrstu kulminacije u domu, porodici i porodičnim odnosima. Negde je to preuređenje životnog prostora, negde selidba, negde nešto u vezi privatnih stvari, možda i privatnog biznisa. Neke promene su moguće u vašem najbližem okruženju. Neko bi mogao da napusti porodično gnezdo, neko da dobije novog cimera, partnera za zajednički život. Retrogradni Jupiter u 2.kući može pomoći i u finansijskom smislu i u emotivnom. Osim što bi mogao da uveća novčanik, mogao bi da podigne nivo samopoštovanja, emotivne bezbednosti i sigurnosti i sva pitanja vrednosti.

Lav nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje u vašoj 9.kući doneće vam mogućnost da vidite šire, širu sliku sveta oko sebe. Više ideja, nove ideale, sve vezano za životnu filozofiju, moral, zakon, pravdu. Možda i neku novu istinu. Kod nekih od vas ovo je ideja za neki dalji put, nekome je vreme za učenje i obrazovanje, ispite i sl. Odlično vreme za one koji imaju nešto da kažu, napišu, objave. Mars u vašoj 10.kući doneće energiju za neke poslovne ciljeve i ambicije, bolji javni status. Polako ali sigurno penjanje stepenicama u profesionalnom životu. Pun Mesec i Pomračenja u vašoj 3.kući doneće neku vrstu kulminacije u mislima, komunikaiji, donošenju nekih bitnih životnih odluka. Kulminaciju u odnosima sa bliskim ljudima i rođacima (sestre, braća). Promene su neophodne pre svega u načinu razmišljanja a onda i u komunikaciji sa nekim bliskim ljudima sa kojima ste u nekom odnosu, emotivnom ili bilo kom drugom. Retrogradni Jupiter u vašem znaku doneće vam mogućnost da bez obzira na ishod kulminacije ipak sve ide u vašu korist. Mogućnost nekih pozitivnih događaja može vam doneti neku vrstu ekspanzije, ličnog rasta i prosperiteta. Prilike i mogućnosti dolaze iznenada i iz neočekivanog izvora i pravca.

Devica nedeljni horoskop
Merkur u vašoj 8.kući doneće vam mogućnost da jasnije sagledate neku finansijsku situaciju, posebno onu vezanu za tuđi novac i podršku. Nove informacije vezane za kredite, pozajmice, stipendije, nasledstvo. Međutim Merkur ovde podgreva atmosferu intime, strasti, sexa, emotivnu intimnost. Ili direktan i otvoren razgovor sa partnerom ili šaputanje na jastuku o intimnim stvarima, negde možda i o zajedničkim finansijama. Sa Marsom u 9.kući dobićete energiju za udaljene stvari i mogućnosti, za nešto što možda ima veze sa inostranstvom ali i obrazovanjem, dalekim putovanjima. Sve ovo malim koricima, polako ali sigurno. Nova energija je i u životnoj filozofiji, vidicima, neko uživanje i hedonizam povezan sa daljinama. Pun Mesec i Pomračenje u 2.kući doneće neku vrstu kulminacije u vezi odnosa prema vrednostima, ličnim finansijama, emotivnoj sigurnosti. To je energija koja traži promene, možda u načinu zarade, izvoru finansija ali i odnosu prema vrednostima generalno, šta je vredno a šta više nije u vašem životu. Nešto u vezi vašeg samopoštovanja i emotivne sigurnosti. Retrogradni Jupiter u 12.kući u neku ruku donosi zaštitu i pomoć iz pozadine, onda kada se najmanje nadate i očekujete.

Vage nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje u vašoj 7.kući doneće poziv i potrebu da komunicirate sa partnerom ili sa nekim vama bliskim. Komunikacija u vezi vašeg odnosa, bilo kog i bračnog ako ste u braku ili nekog drugog odnosa emotivnog, porodičnog, prijateljskog, poslovnog. Svakako mnogo otvoreniji pristup, možda i neke nove ideje. Mars u vašoj 8.kući doneće nešto više uzbuđenja u vaš intimni svet, ali i u svet tuđeg novca i podrške. Zagrejaće Mars ovde intimu, potrebu za uživanjem. Planeta strasti baš je tamo gde voli da bude. Više energije i za materijalne stvari i potrebe, kredite, pozajmice, stipendije i sl. Pun Mesec i Pomračenje u vašem znaku doneće neku vrstu kulminacije vama lično ali i u vezi svih odnosa jedan na jedan. Ova energija treba da zaokruži nešto što se događalo prošle godine u septembru kada smo takođe imali Pun Mesec i Pomračenje u vašem znaku. Promene su na vidiku, vrlo lične i potrebne da bi kernuli u novi početak. Retrogradni Jupiter u 11.kući će pomoći sa nekim iznandnim a lepim dešavanjima, nešto u vezi društvenosti, prijateljstva, grupa kojima pripadate.

Škorpija nedeljni horoskop
Merkur je ove nedelje u vašoj 6.kući i donosi neke nove i sveže ideje u vaš svakodnevni život, ali i poslovni, kao i u vaš odnos prema zdrvalju. Nove ideje, nova komunikacija, jasnija i glasnija, nove informacije i u poslovnom svetu i u vašoj priči o zdravlju i zdravstvenim navikama. Možda je i vreme za dijetu i vežbanje. Mars u vašoj 7.kući doneće više energije u vaše pre svega emotivne odnose ali i sve duge. Možda je vreme da krenete u neku akciju sa partnerom, možda u neki zajednički posao koji će vam biti i uživanje. Mars ovde može i da donese višak energije, višak strasti, neki vid ljubomore. Ako niste u vezi ova energija može privući nekog u vaš život nešto na bazi fizičke privlačnosti. Pun Mesec i Pomračenje u vašoj 12.kući doneće neku vrstu kulminacije nešto u vezi nekih skrivenih stvari, tajni, nešto što je "zakopano" u podsvest i izvući na površinu. Neke skrivene stvari možda neće više da budu skrivene. Retrogradni Jupiter u 10.kući može pomoći u sferi karijere i društvenog statusa, tako što će doneti neke nove poslovne prilike, nešto iznenada što može podići i karijeru i vaš javni ugled.

Strelac nedeljni horoskop
Merkur u vašoj 5.kući ove nedelje donosi nove kreativne mogućnosti, lepše izražavanje, bolju emotivnu komunikaciju. Kod nekog su to neke nove informacije u vezi dece, trudnoće možda, negde su to nove veze. U svakom slučaju više razgovora, više zabave, druženja. Možda i neki iskren razgovor sa emotivnim partnerom. Mars ove nedelje u vašoj 6.kući doneće više energije u vaš svakodnevni život i rutinu. Više energije za posao, poslovne akcije i ciljeve.Više posla, više rada uz neku vrstu uživanja. Više vitalnosti kada je zdravlje u pitanju, možda je vreme za vežbanje i fizičku aktivnost uz neki novi režim ishrane. Pun Mesec i Pomračenje u 11.kući doneće neku vrstu kulminacije, nešto vezano za vaš društveni život, prijateljske odnose. Vreme je da se tu nešto menja, ali vreme je i za promene ideja, nadanja, želja. Moguća su i neka iznenadna dešavnja. Retrogradni Jupiter u vašoj 9.kući će pomoći jer bi mogao da donese neke nove sretne momente i događaje. Ovo je energija koja poziva na širenje vidika, na neki put daleko, ali ovo je i energija za obrazovanje, zakon, moral, pravdu.

Jarac nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje u vašoj 4.kući doneće neke nove informacije, ideje u vaš dom, porodicu i porodične odnose. Možda je vreme za preselenje ili samo za neku porodičnu diskusiju i komunikaciju. Razgovor u vezi vaših porodičnih odnosa, nešto u fazonu dogovor kuću gradi. Razgovor sa nekim ženskim članom porodice. Negde je vreme za prolećnu akciju čišćenja. Mars u vašoj 5.kući uneće više energije u vaš emotivni i ljubavni život. Podgrajeće strasti, želju za uživanjem, zabavom. Negde je ovo vreme za novu romansu, negde za trudnoću, uglavnom je vreme za više akcije u dvoje ako ste u vezi ili za novu vezu ako ste sami. Pun Mesec i Pomračenje u vašoj 10.kući doneće neku vrstu kulminacije u vaš profesionalni život i karijeru. Neke promene su potrebne u društvenom statusu kao i neki zaokret kada je vaša karijera u pitanju. Retrogradni Jupiter u vašoj 8.kući je tu da pomogne kako u intimnim pitanjima tako i u vezi tuđeg novca i podrške.

Vodolije nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje u vašoj 3.kući biće baš tamo gde voli da bude. Nove ideje, nove informacije, vreme za direktnu komunikaciju, kao i da kažete šta stvarno mislite u vezi nekih bitnih stvari u vašem životu. Misli i komunikacija brzi, direktni, informacije brže i otvorenije. Više druženja. Mars u vašoj 4.kući energiju više usmerava na dom, porodicu, porodične odnose. Možda je vreme za veliko prolećno čišćenje, popravke, uređenje. Negde je to možda i neki manji sukob sa nekim članom porodice ili višak energije. Možda je ovo vreme za neko zajedničko uživanje ili zajednički posao i akciju. Pun Mesec i Pomračenje u vašoj 9.kući doneće neku vrstu kulminacije u vašoj životnoj filozofiji i vidicima. Neke promene vezane za daljine, inostranstvo, obrazovanje, moral, zakon, pravdu. Retrogradni Jupiter će pomoći u vašoj 7.kući tako što bi mogao da donese neke nove momente u partnerskim odnosima. Neka lepa iznenađenja. Nekima od vas možda i neki novi partnerski odnos.

Ribe nedeljni horoskop
Merkur ove nedelje u vašoj 2.kući doneće neke nove ideje, informacije, potrebu za komunikacijom u vezi ličnih finansija, vrednosti i emotivne sigurnosti. Možda je vreme za razgovor o plati, povišici i sl. Ili je vreme za razgovor u vezi vaše i materijalne i emotivne sigurnosti. Mars u 3.kući doneće više energije vašim mislima, vašoj komunikaciji. Više ideja, informacija, više bilo koje komunikacije. Telefon bi mogao da vam postane najbolji prijatelj. Vreme je i za neke odluke. Pun Mesec i Pomračenje u vašoj 8.kući doneće neku vrstu kulminacije u vezi tuđeg novca i podrške. Vreme ja za promene u vezi kredita, pozajmica, stipendija, zajedničkog novca. Možda je vreme da smanjite gubitke i krenete dalje. Vreme je i za promene u vezi emotivne intime i intimnih odnosa. Retrogradni Jupiter u 6.kući će pomoći da se vaš svakodnevni život pokrene, ali i poslovni. Više vitalnosti, bolje zdravlje takođe.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 30.Marta do 5.Aprila....
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

  Guarda Che Luna 

 

Нема коментара:

Постави коментар