понедељак, 16. март 2015.

Nedeljni horoskop za period od 16.Marta do 22.Marta

Posle jedne izuzetno teške i bolne nedelje ulazimo u neku vrstu završnice i finala kada se radi o jednom dugogodišnjem aspektu kvadratu Urana i Plutona. U utorak je sedmi i poslednji njihov egzaktni uticaj. Ne treba da slavimo i da se opuštamo jer biće on još neko vreme još nekoliko meseci prisutan, ali ono što je dobro je da je ta priča više iza nas nego ispred nas. Sve je počelo negde 2012. i sada ulazimo u završnicu delovanja i uticaja ovog tranzita. Ove nedelje imaćemo i veliki uticaj Merkura i njegovih aspekata, na samom početku u ponedeljak kvadrat sa Saturnom, koji može malo da uspori misli, donese zaboravnost ali možda i neku letargiju i melanholiju, nešto težu komunikaciju. U sredu Merkur će biti u konjukciji sa Neptunom, konfuzija u mislima i komunikaciji, nesporazumi i nejasne poruke, ali na kraju u nedelju sekstil sa Plutonom doneće snažnu potrebu da se nešto kaže, jake i intezivne misli i komunikacija. Ove nedelje još važnih dešavanja, Venera i Sunce će promeniti znak, Venera će preći u Bika u utorak, dolazi vreme uživanja i neke vrste hedonizma, Sunce prelazi u Ovna u petak, dolazi proleće i duži dani. Ipak jedan od najvažnijih dešavanja je Mlad Mesec u Ribama i Pomračenje Sunca u petak. Vreme je za neki kraj i novi početak....

Ovan nedeljni horoskop
Ove nedelje vi kao da ste u centru svih planetarnih zbivanja. Uran vaš vladar u kvadratu sa Plutonom iz zone karijere doneće neku vrstu završnice i potrebu da nešto lično uradite kada su karijera i društveni status u pitanju. Možda je to i neka dilema lična promena i promena nečeg u karijeri. Negde je ovo i odnos prema ocu, mužu (za žene), onima koji su u hijerarhiji na višoj poziciji u odnosu na vas. Promene u karijeri i društvenom statusu ali zadržati lični integritet i autentičnost. Venera izlazi iz vašeg znaka i ulazi u zoni ličnih finansija, što je dobro jer da bi uživali potrebna je i neka materijalana sigurnost. Ali biće tu i emotivne sigurnosti i uživanja. Sunce će ući u vaš znak i doneti proleće u vaš život, svakako više lične energije, ali pre toga Mad Mesec i Pomračenje Sunca u zoni skrivenog, podsvesti, tajni doneće vam i priliku za neki kraj i novi početak. Možda je vreme da se neka tajna završi. Tokom nedelje obratite pažnju na vaše misli i komunikacju, jer će Merkur sa aspektima biti u rasponu od teških, konfuznih misli do želje da nešto kažete, možda i otkrijete neku tajnu.

Bik nedeljni horoskop
Najlepša vest za vas ove nedelje je Venerin ulazak u vaš znak. Venera dolazi kući (Bik), a vi ćete imati priliku za više uživanja, emocija, i više materijalne sigurnosti i emotivne. Uran u kvadratu sa Plutonom u prvi plan stavlja dve oblasti vašeg života, jedna je ono što je skriveno, tajno i vezano za podsvest druga je vezana za vašu životnu filozofiju, vidike, daljine, obrazovanje, zakon, pravdu, moral. Neki strahovi, neke tajne, prošlost na jednoj strani i životna filozofija, šira slika sveta više optimizma na drugoj strani suprostavljeni u energiji koja donosi nervozu i nemir. Potreba za promenama je velika. Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u zoni društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja, doneće priliku za neki kraj i novi početak. Sa Merkurom u ovoj istoj zoni i njegovim aspektima tokom cele nedelje moguća je neka konfuzija i u mislima i u komunikaciji. Na kraju nedelje imaćete i priliku da nešto kažete i objavite. Sunce će obasjati vašu zonu tajni i podsvesti, duhovnosti i doneti mogućnost "punjenja baterija", ali i energiju da se bavite sobom, unutrašnjim vašim resursima, duhovnošću...

Blizanci nedeljni horoskop
Ove nedelje kvadrat Urana i Plutona bi mogao da unese nervozu i potrebu da nešto menjate u dve oblasti vašeg života, jedna je oblast društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja, druga je oblast koja donosi krize i potrebu za promenama, ali i oblast tkz. tuđeg novca i podrške, intimnosti... U sukobu su dve energije koje mogu da vam donesu neku situaciju vezanu za prijatelje, grupe kojima pripadate, ali neku priču sa novcem onim "tuđim", sa intimnošću i strastima, posesivnošću, ljubomorom. Moguće su i neke intrige intimne prirode ali i nešto u vezi prijateljstva. Iznenadna neprijatna dešavanja. Venera ove nedelje prelazi u vašu zonu skrivenog, tajni, podsvesti i neke tajne posebno one emotivne doćiće do izražaja. Nekome neka priča o tajnim ljubavima. Mlad Mesec i Pomračenja Sunca u zoni karijere i društvenog statusa doneće priliku za neki kraj i novi početak. Sunce će preći u zonu društvenosti, prijateljstva, želja i nadanja i obasjati ovu oblast života tu ćete želeti da zablistate ali tu je i vaša energija u narednom periodu. Sa Merkurom u zoni karijere i njegovim aspektima budite nešto oprezniji jer su moguće razne konfuzije i u mislima i u komunikaciji. Na kraju nedelje imaćete priliku da nešto bitno kažete i odlučite.

Rak nedeljni horoskop
Kvadrat Urana i Plutona ove nedelje uneće uzbuđenje i potrebu da se nešto promeni u dve važne oblasti vašeg života. Jedna je oblast  karijere i društvenog statusa, druga je uvezi partnerstva i emotivnog i svakog drugog. Nervoza i iskušenje mogu doći iz potrebe da se pomire ove dve oblasti i zahtevi koje donosi karijera i vaš položaj i zahtevi od strane partnera ako ste u vezi, ili je to možda drugačija priča ako niste u vezi i koliko je to sve zbog karijere i penjanja na lestvici uspeha. U igri su i drugi odnosi i partnerstva ne smao emotivni. Venera ove nedelje prelazi u vašu zonu društvenosti, prijateljstva, iznenadnih dešavanja. Više uživanja i lepih dešavanja u ovoj oblasti ali i mogućnost iznenadnih veza i ljubavi. Mlad Mesec i Pomračenje Sunca dogodiće se u zoni daljina, životne filozofije i vidika, obrazovanja, pravde, zakona, morala i doneće vam priliku za neki kraj i novi početak. Sunce će preći u zonu karijere i društvenog statusa i tu ćete želeti da zablistate, tu ćete u narednom periodu imati najviše energije. Sa Merkurom i njegovim aspektima ove nedelje u zoni daljina i višeg uma budite oprezni jer biće konfuzije i nejasnih misli i komunikacije. Na kraju nedelje imaćete priliku da nešto bitno kažete i da neka istina bude potvrđena.

Lav nedeljni horoskop
Kvadrat Urana i Plutona ove nedelje staviće u prvi plan dve oblasti vašeg života, jedna oblast daljina, životne filozofije i vidika, obrazovanja, zakona, pravde, morala i druga je oblast svakodnevnog života, rutine, posla, zdravlja i zdravstvenih navika. Tu negde je potreba da nešto menjate. Neke navike posebno one koje su prešle u rutinu, neka vaša životna filozofija moraju da pretrpe promene, jer ovde su u sukobu staro i novo. Bilo da se ovde radi o vašem poslu ili zdravlju, vreme je da nešto promenite. Venera ove nedelje prelazi u vašu zonu karijere i društvenog statusa i donosi neka lepa dešavanja, što emotivna što poslovna. Bićete zapaženi i primećeni, što vama neće teško pasti. Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u zoni kriza i promena, tkz. tuđeg novca i podrške, doneće vam mogućnost nekog kraja i novog početka. Sunce će preći u zonu daljina, životne filozofije, višeg uma i tu ćete zablistati, tu je u narednom periodu vaša energija. Neko će možda krenuti na neki dalji put a neko samo u mislima. Sa Merkurom i njegovim aspektima ove nedelje konfuzno i nejasno u oblasti tkz. tuđeg novca i podrške, strasti i intime. Na kraju nedelje imaćete priliku da nešto kažete možda i odlučite u vezi svega ovog.

Devica nedeljni horoskop
Pre Punog Meseca u vašem znaku ove nedelje bitan događaj je kvadrat Urana i Plutona koji će na iskušenje staviti vaš emotivan život, oblast gde uživate, zabavljate se, gde je priča o deci, kreativnosti  i druga oblast oblast kriza, promena, tkz. tuđeg novca i podrške, intimnosti. Ove dve oblasti vašeg života možda traže neku vrstu promena. Da li je moguće vezati se za nekog duboko intimno a opet ostati svoj, koliko nešto treba da se sakrije, koliko da pokaže, takva neka pitanja su ovde moguća. Da li je vreme za bebe ili nije, ima li neke krize sa decom koju već imate. Možda je u pitanju neka materijlana priča gde su emocije upletene. Venera ove nedelje prelazi u vašu zonu daljina, životne filozofije i vidika, obrazovanja zakona, pravde, morala i tu će se događati neke ugodne i lepe stvari i situacije. Neko će možda na neki ljubavni put, a neko zbog obrazovanja. Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u zoni partnerstva i emotivnog i svakog drugog nosi priliku za neki kraj i novi početak. Sunce će preći u zonu promena i tkz. tuđeg novca i podrške i tu ćete imati najviše energije, energiju za regeneraciju i transformaciju, za suštinske promene. Sa Merkurom i njegovim aspektima u zoni partnerstva ove nedelje je moguća konfuzija i u mislima i u komunikaciji. Tek na kraju nedelje imaćete priliku i da nešto bitno kažete.

Vage nedeljni horoskop
Sa Uranom preko puta vašeg znaka u zoni partnerstva i emotivnog i svakog drugog i sa Plutonom u zoni doma, porodice i porodičnih odnosa ove nedelje neka vrsta iskušenja i potrebe da se nešto menja. Da li neki odnosi treba da pretrpe neke bitne promene, ovde je moguć sukob novog i starog, modernog i tradicije. Da li treba porodicu držati dalje od vaših partnerskih odnosa, ili baš vaši partnerski odnosi da se pomire sa porodičnim. Venera ove nedelje prelazi u vašu zonu kriza, promena, tkz. tuđeg novca i podrške, intime, strasti, može sve ovo ulepšati ili iskomplikovati, zavisi će i od ostalih planeta šta će se stvarno dešavati. Više strasti u svakom slučaju. Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u oblasti svakodnevnog života, rutine, posla i zdravlja, doneće vam priliku za neki kraj i novi početka. Sunce će ove nedelje preći u vašu zonu partnerstva, javnosti i odnosa sa javnošću i tu ćete zablistati, tu ćete imati i najviše energije u narednom periodu. Sa Merkurom i njegovim aspektima u zoni svakodnevnog života, posla i zdravlja doneće neku konfuziju i nejasnoće i u misli i u komunikaciju. Na kraju nedelje moćićete i da nešto bitno kažete i odlučite.

Škorpija nedeljni horoskop
Ove nedelje kvadrat Urana i Plutona obuhvatiće dve bitne oblasti vašeg života. Pluton vaš vladar je u zoni misli i komunikacija, Uran u zoni svakodnevnog života, rutine, posla i zdravlja, zdravstvenih navika. Tu će se javiti i potreba da se nešto menja. Potrebno je manje kontrole, jer ne možete baš sve da kontrolišete, više samokontrole kada su misli i komunikacija u pitanju. Potrebna je i promena nekih navika i u poslu i poslovnim odnosima i kada je vaše zdravlje u pitanju, posebno zdravstvene navike. Venera prelazi u vašu zonu partnerstva i emotivnog i bilo kog drugog i doneće lepe i ugodne stvari i situacije. Nekome od vas možda i novu ljubavnu priču, drugima onima u vezi lepši period za partnerske odnose. Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u zoni emocija, uživanja, zabave, dece donosi šansu i priliku za neki kraj i novi početak. Sunce će preći u vašu zonu svakodnevnog života, posla i zdravlja i tu ćete imati najviše energije, tu ćete i zablistati. Sa Merkurom i njegovim aspektima u zoni emocija, kreativnosti, dece, moguće su konfuzije i nejasnoće i u mislima i u komunikaciji. Na kraju nedelje imaćete ovde priliku i da nešto kažete i odlučite.

Strelac nedeljni horoskop
Ove nedelje kvadrat Urana i Plutona staviće u prvi plan dve oblasti vašeg života, jedna je oblast ličnih finansija, emotivne i materijalne sigurnosti, druga je oblast emocija, uživanja, dece. Tu negde je potreba da nešto menjate... Potreba da se izgradi finanasijska sigurnost, strah od oskudice, koja može uticati i na vaše emocije, kreativnost, pitanja dece, sve su posledice ovog kvadrata. Venera prelazi u vašu zonu svakodnevnog života, polsa, zdravlja i donosi neke lepe trenutke i situacije. Bolje zdravlje, poslove i poslovne odnose, lepši svakodnevni život. Nekome neku emociju na poslu ili preko posla. Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u zoni doma, porodice, porodičnih odnosa doneće vam priliku za neki kraj i novi početak. Sunce će preći u zonu emocija, zabave, uživanja, dece i tu ćete zablistati tu ćete imati najviše energije. Sa Merkurom i njegovim aspektima ove nedelje u zoni porodice i porodičnih odnosa neka vrsta konfuzije i u mislima i u komunikaciji. Na kraju nedelje imaćete priliku da nešto kaete i odlučite.

Jarac nedeljni horoskop
Sa Plutonom u vašem znaku i Uranom u zoni doma, porodice, porodičnih odnosa moguća je neka napetost i potreba da se nešto menja.Potreba da se menjate kao ličnost i potreba da se menjaju ili porodični odnosi ili vaš odnos sa porodicom. Negde je to u sukobu. Možda fali podrška porodice. Nekome možda neka veća promena u domu, možda selidba, neki razvod ili razdvajanje u krugu porodice. Venera ove nedelje prelazi u vašu zonu emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece i donosi lepe stvari i situacije. Oni koji su sami mogu se nadati nekoj novoj emotivnoj priči, oni u vezi lepše i ugodnije odnose. Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u zoni misli, komunikacija doneće vam šansu za neki kraj i novi početak. Sunce će ove nedelje preći u vašu zonu doma, porodice i porodičnih odnosa i tu ćete imati i najviše energije. Sa Merkurom i njegovim aspektima u oblasti vašeg uma, misli, komunikacije može doći do konfuzije, nejasnoća, zbunjenosti, pa pripazite malo posebno kada su neke odluke u pitanju. Na kraju nedelje moćićete i nešto da kažete možda i odlučite.

Vodolije nedeljni horoskop
Ove nedelje sa Uranom vašim vladarem u zoni misli, komunikacije i Plutonom u zoni skrivenog, tajni, podsvesti može doći do raznih iskušenja i nervoze. Pripazite na komunikaciju pre svega ali i na neke skrivene stvari i tajne. Reći ono što mislite ili ipak ne, ovde je najveća dilema. Biti pobunjenik ili ne, sve u stilu da na kraju ne budete buntovnik bez razloga. Venera će preći u vašu zonu doma, porodice i porodičnih odnosa i doneće vam lepše i ugodnije trenutke i u domu i u porodici. Ljubav u domu ili ljubav preko nekog člana porodice. Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u zoni ličnih finasija, emotivne i materijalne sigurnosti doneće vam šansu i mogućnost za neki kraj i novi početak. Sunce će ove nedelje preći u vašu zonu misli, komunikacije i tu ćete zablistati, tu ćete imati i najviše energije u narednom periodu. Sa Merkurom i njegovim aspektima u zoni finanasija moguće su neke konfuzije, zabune, kašnjenja. Ostavite važnije odluke u vezi novca za kraj nedelje.

Ribe nedeljni horoskop
Ovo je nedelja u kojoj je najvažniji događaj za vas Mlad Mesec u vašem znaku. Međutim vrlo bitan događaj je i kvadrat Urana i Plutona koji će doneti neku nervozu i potrebu da se nešto menja. Uran u zoni finanasija, emotivne i materijalne sigurnosti, Pluton u zoni društvenosti, prijateljstva, želja, nadanja i iznenadnih dešavanja. Te dve oblasti vašeg života biće aktuelne i mogu biti predmet nekog iskušenja. Da li dopustiti drugim ljudima da se mešaju u neke vaše stvari, u vaše finansije ili vaš odnos prema vrednostima ili vašu potrebu za emotivnom i materijalnom sigurnošću. Venera će ove nedelje preći u vašu zonu misli, komunikacije i doneće neke lepe trenutke, lepše misli i bolju komunikaciju. Neko će možda na neki kraći put, na tom putu možda neka nova ljubav. Ljubav preko rodbine ili u komšiluku. Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u vašem znaku pa ćete ga možda osetiti više od ostalih, doneće vam priliku za neki kraj i novi početak. Sunce će preći u zonu ličnih finanasija, emotivne i materijalne sigurnosti i tu ćete imati najviše energije. Sa Merkurom i njegovima aspektima ove nedelje u vašem znaku moguće su razne konfuzije i u vašim mislima i u komunikaciji. Na kraju nedelje misli će biti bistrije i jače i tada već možete lakše donositi neke odluke i reći nešto bitno i važno.

Uz tekst: Šta rade zvezde u periodu od 16.Marta do 22.Marta....
Pročitajte najpre svoj znak, a onda i za znak u kome vam je podznak.

"Bez obzira da li je to negde zapisano, znam da ću uspeti.
Ako to nije predodređeno, predodrediću, ili ako nije suđeno, ja ću to da uradim. 

Ako stignem do granice, precrtaću je, ako naiđem na kraj, stvoriću od njega početak". 
(Slaviša Pavlović)


  Goodbye My Love 

 

 

Нема коментара:

Постави коментар