понедељак, 28. април 2014.

Nedeljni horoskop (28.April - 5.Maj)

I ovde i na Tracara.com:
NEDELJNI HOROSKOP


OVAN
LJUBAV: Ljubav ili finasije pitanje je sad. Pre nego Venera krajem nedelje uđe u vaš znak i prodrma vas iz osnova, Mlad Mesec u Biku i pomračenje dogodiće se u vašem sektoru finasija i sigurnosti i neko vreme skrenuti vam pažnju na tu oblast. Venera u vašem znaku uneće više smelosti u vaš emotivan život i vi bi mogli da preuzmete inicijativu možda čak i da se zaljubite. Zablistaćete u svakom slučaju.

POSAO: Zbog Mladog Meseca i pomračenja Sunca vaše finasije će dobiti novu energiju i šansu za neki novi početak. Međutim budite strpljivi i pravite sitne ali sigurne korake. Kod nekog je to novi način zarade, kod nekog možda neka povišica. Dobro aspektovan Merkur doneće vam i nove poslovne prilike i mogućnosti.


 ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. I drugi će primetiti da ste dobro.
BIK
LJUBAV: Mlad Mesec u vašem znaku i pomračenje Sunca doneće vam generalno priliku za nove početke. Samo polako ni Rim nije sagrađen za nekoliko dana. Nešto treba da se menja da bi vaš život išao u željenom pravcu. Budite spremni da neke navike i neku rutinu, neke okolnosti ili ljude pustite. Dobro aspektovan Merkur doneće takođe dobru energiju koja ima veze sa nekim daljinama ili nešto u vezi obrazovanja, pravnih pitanja, širenje vidika, duhovnosti.  Ali i bolju emotivnu komunikaciju. Ulaskom Venere u Ovna krajem nedelje neke tajne će biti u prvom planu.

POSAO: I dalje ste u fazi promena što se tiče posla i karijere. Finansijska situacija nešto bolja zbog dobre energije Merkura ali pomoćiće i Venera. Ipak ona sugeriše da je možda dobro da neko vreme uštedite neki novac ili će vam biti ponuđene neke skrivene i tajne mogućnosti zarade. Možda je to i nešto tipa „bele pare za crne dane“.

 
ZDRAVLJE: Zdravlje je zbog stresa i nervoze od ranije osetljiva tačka u narednom periodu. Ali vam Venera u vašoj zoni podsvesti i tajni nudi dobru energiju za punjenje baterija.
BLIZANCI
LJUBAV: Ovde i dalje vladaju vetrovi promena i neizvesnosti od ranije.  Ulaskom Venere u Ovna moguća su i neka iznenađenja. Ako ste nezadovoljni neko vreme sada je prilika da ovde nešto promenite. Za neke od vas možda i nove ljubavi a prijatelji bi mogli da budu provodadžije. Ako ste u vezi možda previše druženja sa prijateljima može da vezu uzdrma. Mlad Mesec u Biku i pomračenje Sunca su u sektoru skrivenog, podsvesti i tajni  i tu su vaše mogućnosti za neke nove početke, ali predhodno je potrebno da dobro proučite šta je to jer neke stvari ste potisnuli. Vas čekaju neke dubinske unutrašnje promene. Neke tajne vezane i za vašu intimu.

POSAO: Neki bolji dani su pred vama što se posla tiče. Merkur vaš vladar sa dobrim aspektima donosi neke nove mogućnosti, sve povezano sa nekim tajnama i skrivenim stvarima. Tu je i neki zajednički novac ali obojen velom tajni. Lična zarada i dalje ne baš najidealnija zato zajednički resursi mogu da pomognu neko vreme. Ali i pozajmice, krediti, sponzorstvo i sli.

ZDRAVLJE: Zdravlje bolje. Možda čak i neki vid transformacije i regeneracije, neki vid meditiranja, mada vašoj energiji Blizanaca treba nešto više od joge recimo. Nek vid šetnje, i udisanja vazduha što više.
RAK
LJUBAV: Nešto mirniji period posle nekog vremena. Mlad Mesec u Biku i pomračenje Sunca u vašem sektoru iznenađenja, društvnosti i prijateljstva doneće vam mogućnost za neke nove početke. Samo polako i sitnim koracima. Vi bi trebali da menjate neke društvene navike, neke prijateljske veze i odnose. Možda je vreme da se priključite nekoj grupi ili baš da iz neke grupe izađete. I Merkur sa dobrim aspektima pomoćiće da neke duže veze ili brakovi imaju bolju komunikaciju i jasniju sliku gde ste u toj priči. Ako su potrebne neke promene lakše će vam ići. Venera u Ovnu krajem nedelje uneće emotivno uzbuđenje kroz poslovni svet. 

POSAO: Ovde su neke promene na vidiku odavno. Ulaskom Venere u Ovna u vašu zonu karijere biće prostora za neke nove kreativne poslovne poteze. Možda je vreme da menjate nešto u poslovnom imidžu. Možda se dogode i neke nove emocije kroz posao i profesiju. Što se lične zarade tiče i tu su mogući neki novi momenti i neka nova energija jer Mlad Mesec i pomračenje Sunca indirektno će pokrenuti i ovu priču u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je i dalje pod mogućim uticajem stresa i nekih vaših preterivanja od ranije pa se pričuvajte još neko vreme dok ne prođu neki sporiji aspekti.
LAV
LJUBAV: Ovde i dalje duvaju vetrovi promena, zapravo potreba da do nekih važnijih promena dođe. Mada je moguće i da ste ovu priču na neko vreme stavili u drugi plan a sve zbog profesije. Inače Mlad Mesec u Biku i pomračenje Sunca se i nalaze u zoni profesije tako da ćete neko vreme biti zauzeti tom energijom. Venera ulaskom u Ovna u zonu daljina, životne filozofije, morala, duhovnosti pokrenuće emotivnu priču ali na nekom višem nivou. Nove prilike su ili iz daljina ili iz sveta obrazovanja, ili će vam neke nove emotivne priče promeniti sasvim vidike i životne stavove.

POSAO: Mlad Mesec i pomračenje Sunca u zoni karijere će vas uvesti u neke bitnije promene. Naravno promene će ići malim koracima i postepeno. Neko će promeniti položaj, neko status, mnogi će vas želeti u svom timu. Merkur u istom sektoru dobro aspektovan će vam još i više pomoći u namerama da nešto menjate na bolje. I lične finasije biće pod uticajem energije Merkura. Dolaze nešto bolji finasijski dani. Dolazi i nešto bolja i poslovna i lična komunikacija.

ZDRAVLJE: Zdravlje mnogo bolje nego jedan period iza vas. Mnogi od vas će biti razumniji i svesniji po pitanju zdravijih navika. Mogućnost trasformacije i regeneracije.DEVICA
LJUBAV: Ovde je situacija nešto mirnija i stabilnija. Venera će ulaskom u znak Ovna u zonu strasti i intimnosti doneti neku sasvim novu energiju i mogućnost trasformacije i regeneracije tamo gde je potrebno. Neko će nešto menjati jer će Venera neko vreme boraviti u zoni promena, a za neke od vas promene su najava krize, naravno kako ko na to gleda. U svakom slučaju ova energija će pokrenuti vašu senzualnost i seksualnost. Merkur vaš vladar dobro aspektovan doneće ipak dobru emotivnu priču onima koji su u dužim vezama. Mlad Mesec i pomračenje Sunca su u zoni daljina, životne filozofije, vidika i duhovnosti i vi tu negde treba da otkrijete šta je potrebno da menjate i gde treba da proširite svoje vidike. Možda bi mogli i da očekujete neočekivano. Neki duhovni preporod vam predstoji samo ne preko noći.

POSAO: Ovde su neke promene aktuelne već neko duže vreme. I one će možda doći uskoro na dnevni red, ako već nisu. Merkur vaš vladar dobro aspektovan doneće vam i neke dobre prilike u vezi vaše profesije i karijere. Neke sitnije promene na kraće staze ali dobre za uvod u nešto krupnije. Finasijske prilike one lične i dalje nestabilne, ali zato one zajedničke finasije i tkz. tuđ novac (krediti, pozajmice, sponzorstvo…) su vam u narednom periodu tu kao neka vrsta pomoći.

ZDRAVLJE: Zdravlje i dalje pod uticajem nekog stresa a možda je on zbog nekih poslovnih dešavanja, pa pripazite neko vreme. Uradite sve što je do vas da stres što manje utiče na vaše zdravlje. Ipak imate priliku i za regeneraciju i trasformaciju pa iskoristite to.VAGA
LJUBAV: Vi ste ovde već neko vreme u nekim emotivnim neizvesnostima bilo da ste u dužim vezama ili kraćim. Ako ste sami već vam je možda muka od toga. Nestabilnost emotivne prirode nije od juče to traje već neko vreme. Venera će ulaskom u Ovna ući i u vašu zonu dužih veza i brakova pa će kod mnogih od vas stvari popraviti bar na neko vreme. Vi koji ste sami možda konačno uđete u neku novu vezu. Mlad Mesec u Biku i pomračenje Sunca biće u zoni promena, trasformacija, strasti i sexualnosti. Možda je to vaša prilika da nešto generalno menjate ali i emotivno. Samo polako bez žurbe korak po korak.

POSAO: Možda ovde neko vreme bude stabilnije. Mada ne treba da se opuštate jer neki spori aspekti i dalje utiču na vas posebno u vezi vaše karijere. Merkur sa dobrim aspektima popravlja finansijsku situaciju ali više onu vezanu za tkz. tuđi novac (pozajmice, krediti, sponzorstvo…) i vezanu za zajedničke resurse (partnerski novac). I porodični novac je pod uticajem dobrih aspekata Merkura bar neko vreme. I vaše lične finasije i novac neko vreme će pružati sigurnost i stabilnost, mada su one na neki način povezane i sa vašom porodicom.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u vašoj zoni promena, regeneracije, sexualnosti nagoveštavaju ovde neke promene koje će se dešavati postepeno.
ŠKORPIJA
LJUBAV: Kada su emocije u pitanju vi ste možda već neko vreme u oblacima i kreativnoj energiji, sada ćete biti još možda i više. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u zoni partnerstva, dužih veza i brakova nagoveštava neke promene koje neće doći preko noći. I ne treba da žurite, korak po korak, najpre treba da otkrijete šta je to što treba da menjate. Ako niste u vezi otvaraju vam se nove mogućnosti, to ne mora da bude ove nedelje jer bićete u toj energiji taman onoliko koliko i traje efekat Mladog Meseca i pomračenja. Venera ulaskom u Ovna ulazi i u vašu zonu posla, ali i svakodnevice, rutine, zdravlja. Tako da će ova oblast biti ispunjena nekom novom energijom. Nekome će emocije popraviti zdravlje, a neko će novu emociju imati na poslu ili preko posla. Svi ste na dobitku.

POSAO: Ulaskom Venere u Ovna i u vašu zonu posla i poslovnih odnosa menja se „klima“ na bolje. Više kreativnosti ali i više finasijskih mogućnosti. Neko vreme što se finasija tiče ne ide kako ste očekivali, ovom novom energijom nešto će se promeniti. I Merkur sa dobrim aspektima poboljšaće finansijsku situaciju ali ovde preko tkz. tuđeg novca (pozajmice, krediti, sponzorstvo…). Merkur će povoljno uticati i na komunikaciju i generalno i poslovno. Bolji pregovori, ugovori, razmena informacija bolje i poslovne prilike, trasakcije i šanse. 

ZDRAVLJE: Zdravlje mnogo bolje ulaskom Venere u Ovna samim tim i u zonu zdravlja. Možda je vreme za vežbanje ili za bolju ishranu. Mada će emocije imati ovde neku važnu ulogu, možda da se bolje zdravstveno osećate.STRELAC
LJUBAV: Ulazak Venere u znak Ovna znači i da će Venera neko vreme boraviti u zoni emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece. To je nova i sveža energija, za već zaljubljene da budu još i više zaljubljeni za one koji su sami eto prilike da se iznenada zaljube. Pokrenuće vas ova energija u svakom slučaju, biće tu i drame, pozornice, strasti, avanture, svega će tu da bude. Uživajte. Merkur dobro aspektovan će pomoći što se komunikacije tiče posebno ovo važi za vas koji ste u dužim vezama i brakovima. 

POSAO: Mlad Mesec u Biku i pomračenje Sunca su u vašoj zoni posla, rutine, svakodnevice (za one koji ne rade), usluga. Ova energija nudi i nagoveštava neke promene koje će se dešavati postepeno. Da li ćete napredovati, da li ćete promeniti posao, da li će neko tek dobiti željno čekani posao videćete u narednom periodu koji je duži od nedelju dana naravno jer efekat ovog pomračenja ide na duže staze. Dobri aspekti Merkura će u ovom periodu ipak pomoći  da vam već sada krene na bolje posebno to važi za vaše lične finasije i prihode.

ZDRAVLJE: Mlad Mesec i pomračenje Sunca se nalaze osim u zoni posla i u zoni zdravlja, tako da i ovde možete da očekujete neke promene. Ni ovde one neće doći preko noći. Budite strpljivi ali temeljni.
JARAC
LJUBAV: Mlad Mesec u Biku i pomračenje Sunca se nalaze baš ovoj zoni emocija, ljubavi, zabave, uživanja, dece. Tu vam predstoje i neke promene. Samo polako korak po korak, najpre treba da osvestite to što treba menjati. Neko vreme unazad vi koji ste u dužim vezama i brakovima imate neku potrebu da nešto menjate, tako da sa ovom energijom Meseca i Sunca dobićete i šansu da nešto promenite ali najpre ono što se tiče vaših osećanja. Vi koji ste sami u nekom narednom periodu koji nije samo ova nedelja možete se nadati nekoj novoj emotivnoj priči. Merkur sa dobrim aspektima bi mogao svima vama da pomogne u komunikaciji osebno ovoj emotivne prirode. Venera u Ovnu će u narednom periodu boraviti u vašoj zoni porodice i porodičnih odnosa i doneti tu neku novu energiju i lepe trenutke.

POSAO: Merkur sa dobrim aspektima ove nedelje priču o poslu učiniće boljom i lakšom. Vaša komunikacija i generalno i poslovno se popravlja ali ova energija nudi i neke nove poslovne prilike i poteze. Ipak budite oprezni jer još uvek su na snazi neki sporiji aspekti koji donose i neki nemir, nervozu negde i stresne situacije. Finsije su već neko vreme nestabilne, ali neka nova energija što se tiče tkz. tuđeg novca (pozajmice, krediti, sponzorstvo, novac partnera…) daće bar priliku da nešto premostite.

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, posebno jer će biti pod uticajem dobrih aspekata Merkura ove nedelje. 

VODOLIJA
LJUBAV: Merkur će ove nedelje sa dobrim aspektima napraviti neku dobru (bolju) priču. Bolju komunikaciju i generalnu i emotivne prirode. Mlad Mesec i pomračenje Sunca su u zoni porodice, privatnog i porodičnih odnosa i tu će biti prilike da nešto menjate. Naravno polako i ne samo ove nedelje. Da li je to renoviranje neko, promena prostora ili nešto treće (porodični odnosi) saznaćete polako kako za to vreme dođe. Venera će ulaskom u Ovna ući u vašu zonu komunikacije, misli, reči i doneti jednu sasvim novu i svežu energiju. Možda je vreme za neke emotivne razgovore, ali kod nekih od vas i za neke nove emotivne priče. A možda je to samo neki lep put, da li u dvoje ili sami to ćete već saznati. Vreme je da izađete iz kuće.

POSAO: Ovde već neko duže vreme promene su i potrebne i neophodne i vi to znate i osećate. Mada sa druge strane opet neko vreme traje i neka stabilnost. Mnogo će pomoći Merkur sa dobrim aspektima ali sve u zoni nekih tajni i skrivenih prilika i kombinacija. Oslonite se i na intuiciju. Finasije idu ka boljoj priči.

ZDRAVLJE: I dalje ste ovde pod uticajem nekih sporijih aspekata koji vas već neko vreme uvode u neka preterivanja koja mogu biti štetna po vaše zdravlje ako se ne zaustavite na vreme.
RIBE
LJUBAV: Već neko duže vreme ste ovde pod pritiskom promena zapravo potrebom da nešto ovde promenite. Venera uskoro napušta vaš znak i prelaskom u Ovna više će raditi na vašoj materijalnoj situaciji. Možda preko partnera (ako ste u vezi) krenu finasijke prilike. Mlad Mesec u Biku i pomračenje Sunca u zoni komunikacija nude neku vrstu bitnijih promena. I generalno i ovde u emotivnoj priči. Samo polako ni Rim nije sagrađen za nekoliko dana. Najpre bi trebali da radite na svojim mislima a onda će doći i sve ostalo. Merkur sa dobrim aspektima ove nedelje može popraviti neku komunikaciju ako ste u dužim vezama i brakovima.

POSAO: Ovde u ovoj zoni indirektno preko Sunca i njegovog pomračenja ali i Mladog  Meseca u Biku ulazite u fazu neophodnih promena. Samo polako i ovde treba ići korak po korak, najpre da otkrijete šta je to što treba menjati. Ulaskom Venere u Ovna finasijske prilike znatno bolje, zapravo to je jedna nova i sveža energija sa novim mogućnostima. 

ZDRAVLJE: Zdravlje dobro, ali od uticajem Mladog Meseca i pomračenja Sunca možda će ova energija tokom vremena ne samo ove nedelje da traži i neke bitnije promene od vas. Da li treba menjati navike ili nešto drugo videćete tokom vemena.Misao za ovu nedelju:
"Bori se uvek za ono što želiš...
i zapamti ....
izgubljeno je samo ono čega se sami odreknemo"
  Thank You, Stars 

 

Нема коментара:

Постави коментар