недеља, 17. новембар 2013.

Šta kažu zvezde za period od 18.Novembra do 24.Novembra

***Ovako je bilo...
"Ti si moj SAN zvezdo daleka"....
Prošla nedelja je lepo počela... Sunce trigon Jupiter....neko je "zgrabio" svoju sreću... neko je vratio zlatnu ribicu u vodu za neka bolja vremena... sve zbog energije trigona Merkura i Neptuna, intuitivno osetivši da je sreća u njima... intuicija i mašta su rekli svoje... Onda je Neptun krenuo napred, i mnogi od vas su krenuli da razmišljaju o svojim snovima i kako do realizacije istih... I tako u oblacima snova, mašte i intuicije našla se Venera koja je na neki način već neko vreme "prizemljena" u energiji Jarca... Bilo je to čudno vreme... Kod nekh još traje :-))). Malo (ili putno) strasti, želja, energije "sve ili ništa" stiglo je sa konjukcijom Venere i Plutona... Strast u okvirima odgovornog i ozbiljnog Jarca... I da ništa nije kako izgleda pobrinuo se kvadrat Venere i Urana.... Kako ste preživeli ili preživljavate ovaj ples planeta samo VI znate!!! Kakav je vaš scenario bio...neki koji je prošlost uveo na mala vrata, ili se dogodil nešto drugo, novo i neočekivano? Koliko vas toliko i različitih priča i dešavanja... Pisali ste vi meni, pisala i ja vama... I danas na kraju ove uzbudljive nedelje Pun Mesec u Biku....kulminacija!!! 



U nedelji pred nama....
Opet lep početak... 19.Novembar - Mars u Devici sekstil retrogradni Jupiter u Raku...Budite spremni za AKCIJU (Mars), za radost (Jupiter) življenja, za mali ali slatki uspeh, nešto lepo iz pravca daljina, inostranstva, obrazovanja, višeg uma i razmišljanja (Jupiter), ali nešto što je već možda bilo (retrogradni Jupiter), nešto već viđeno, nešto što treba dovršiti..., odlično vreme za rešavanje pravnih, sudskih i sl. pitanja, dobra energija za veze i brak... Da, lep početak nedelje...Sa Mesecom u Blizancima, možda i neke lepe vesti, već u ponedeljak 18.Novembra - kada Mesec bude bio u sekstilu sa Uranom...A onda će nas obradovati 21.Novembar - Merkur u Škorpiji (tada već na 9-10*) u sekstilu sa Plutonom u Jarcu...još intuicije, ali i moći ubeđivanja (ako zatreba)....poslušajte svoju intuiciju ovih dana...
I krajem te nedelje u petak 22.Novembra  Sunce će stići do Strelca i doneće jednu drugačiju energiju..koja može da se svede na priču o potrazi za istinom i avanturama...Mnogi će odapeti strelu... kako će završiti zavisi od mete koju ćete odabrati :-))). 
Vikend će početi lepo... tako bar nagoveštava Venera u Jarcu u sekstilu sa Saturnom u Škorpiji - 23.Novembar... i eto prilike da vidimo ko je svoju ljubav sačuvao, ko se smirio, ko želi nešto ozbiljnije i odgovornije...i ko je poželeo da malo iskulira :-))). 
Ova nedelja će početi lepo, ali završiće se nekoj magli, u nekim oblacima....jer Sunce u Strelcu biće u kvadratu sa Neptunom u Ribama - 24.Novembar....magla, magla svuda oko nas.... energija nešto slabija, a crpi je Neptun (pogledajte gde se nalazi...odgovor je tu)... Kraj nedelje je u energiji Meseca u Lavu...


  Ispod naše sretne zvijezde

 Gledam te, kako od vijetra kriješ vatru ljubavi.
Za novi život čuvaju je naši dlanovi.
Neka ostane za sva vremena
ispod naše sretne zvijezde.

 

Нема коментара:

Постави коментар