среда, 6. новембар 2013.

Napred ili nazad....Sunce konjukcija Saturn!

Ko će se danas uozbiljiti? Ko će poželeti opipljive rezultate? U svakom slučaju hteli ne hteli na nebu zvezde nude nešto discipline, suočavanje sa realnošću, uvođenje reda u naše živote. Vreme je da se uozbiljimo, napravimo planove one realne za nove poslove, ili da se obavežemo na nov način za stare poslove. Šta se dešava? Susreli se Sunce i Saturn u Škorpiji, eto šta se dešava. Gde je Saturn tu je red, disciplina, obavezivanje :-)). Ova konjukcija nije ni laka nije ni teška. Zapravo sve je u uglu gledanja. I karakteru naravno. U tekstu ZVEZDE U NOVEMBRU o ovoj KONJUKCIJI pisala sam ovako: 

***Ili napred ili nazad...
Sunce KONJUKCIJA Saturn u Škorpiji na 14*
Ili odluka da se krene napred ili suprotno strah od kretanja napred!!! Kod nekih će to biti NAMETNUTA skromnost, rezervisanost, zastoj... Kod nekih sklonost pesimizmu, razna ograničenja i teškoće. Ipak upornost i naporan rad mogu da donesu određeni uspeh. Neki događaj sa roditeljima ili starijim ljudima iz bliske okoline.
***Šta još reći o ovom kratkom ali efektnom tranzitu? Neke od vas bi ova konjukcija mogla da vrati unazad, u neke stare strahove, stare strukture koje vam prosto nedaju napred. Rekoh već sve je u uglu gledanja. Ova konjukcija se može videti i kao motiv za kretanje napred... Energiju ovog aspekta da iskoristite kao motiv i snagu i samodisciplinu da krenete NAPRED!!! IZBOR JE VAŠ. Da, hteli ili ne da u to verujete izbor postoji. Zamislite.... od izvora dva putića :-))), izaberite onaj koji vodi napred.

***Danas je Mesec u STRELCU... optimizma dakle ne fali :-))). 
Sa ovom energijom Meseca danas bićete spremni da vidite ŠIRU SLIKU...i da imate novu viziju. Eto nešto kao male pomoći... Sa Mesecom koji je obojen vatrenom energijom Strelca budite spremni za razne avanture, nova iskustva, spontanost :-))). Ako osetite potrebu da malo preterujete, neka....neka ide život :-))). Ova energija ne voli da planiramo unapred... Ova energija nudi potrebu i motiv za traženjem ISTINE...
I kako onda uklopiti sve ovo....energiju jedne ozbiljne konjukcije, koja bi da planira i ovu energiju pomalo opuštenu i sve samo ne stegnutu? Nemam univerzalan odgovor. Snađite se sami :-))). Uklopite sve to najbolje što umete....radite onako kako mislite da je dobro. Vi najbolje poznajete sebe, zar nije tako.

 
***Mesec će večeras u 10:43pm CET (ko voli recizno :-) da uđe u ozbiljnog i odgovornog Jarca, i vrlo brzo po ulasku da se sretne i zagrli sa Venerom u Jarcu....LEPO!!! Za razliku od "neko to voli vruće" recimo Mesec i Venera u nekom vatrenom znaku....ovde je to nešto otprilike neko to voli ozbiljnije i hladnije....Ali ljubav je ljubav....i Venera je Venera....zajedno sa Mesecom...donosi lepe trenutke...sve sa energijom Jarca....na tu temu više OVDE

I da, vrti mi se u glavi pesma Napred, nazad nemam gde...ali ne neće to biti pesma za danas....:-))


Kreni prema meni 

"Možeš da ostaneš, a možeš i da bežiš"...

 

Нема коментара:

Постави коментар