петак, 14. децембар 2012.

Novi početak ili ...Nema smaka sveta....

A New Beginning
Već sam više puta naglasila da verujem u čuda. Da verujem u bolje sutra... Da osmeh leči, da je život lep... Da stvari i ljude merim srcem... Da je "Poljubac susret najlepši na svetu"... Da se Ljubav daje, ali da je nema ako nije uzvraćena... Da je Ljubav jednako sloboda..Da se na silu ne može voleti... Ko zna da voli, zauvek ostaje mlad...Čaša je uvek do pola puna.....Ne verujem u ono dobar i lud su braća... Verujem u lepotu iznutra... Mislim da nekada mašta može da pruži više od znanja... Da nas misli određuju... Da uvek postoji druga šansa, druga prilika... Da nas greške uče nečemu...Da treba slušati srce... Da je bogastvo kada umeš da se raduješ onome što imaš... Svaki neuspeh...mora biti osnov za novi početak!!! Da....Nikada nije kasno za novi početak!!!

Ili nema Smaka Sveta....

Novi početak.....
Od juče šanse za novi početak su mnogo veće...vetrovi promena su krenuli, ne okrećite im leđa. Mlad Mesec u vatrenom Strelcu i Uran koji je krenuo napred u vatrenom Ovnu...u fokus stavljaju vatrene znake. Šta to znači za nas? Da smo na pragu jednog novog ciklusa...Ali da najpre moramo znati šta želimo. Energija Mladog Meseca je tu, na vama je da je iskoristite...Zapitajte se šta ova vatra može da "zapali", šta može da vas pokrene i uzbudi.... Ne možete se žaliti da energije nema, ona dolazi i od Sunca, i od Mladog Meseca u Strelcu. Tu je i Saturn u Škorpiji, ne čudite se on donosi energiju transformacije i regeneracije, a povrh svega energija Škorpije donosi intezitet posebno kada su Želje u pitanju... a bliži se kraj godine, sve ovo već nosi sa sobom atmosferu promena... Najgore što može da vam se desi je da zakoračite u neku životnu avanturu :-)). Kako god zvezde su na vašoj strani... Izgovora može biti mali milion, puno obaveza, praznici sve biži, prezauzetost i sl. 

Eureka...
Sa Merkurom u Strelcu trebalo bi da smo otvoreni za nove ideje, nove vidike... Potraga za istinom je moguća..., magle ima još malo u tragovima, ali to je život....a on je dokaz da ništa nije jednostavno... Ali ni da ništa nije previše komplikovano jer danas imamo egzaktan trigon Merkura u Strelcu i Urana u Ovnu... Energija koja budi naš mentalni sklop. Nova rešenja su tu, nove ideje, za stare probleme :-))). Sa ovoliko vatre osetićete se življi, energičniji, dinamičniji... Potražite iste ljude oko vas.... neka se energije druže, prožimaju... Ako ne volite rutinu, evo prilike da iz nje izađete, na nekoliko dana ali "poklonu" se u zube ne gleda :-))). Intuicija raste... Tehnologija je na vašoj strani...iskoristite to!!! Vreme za dobru i konstruktivnu komunikaciju... Društvene mreže, kompjuteri, i slične stvari danas i ovih dana mogu vam doneti neku novu ideju! Mogu se roditi neke ideje kroz ove medije. Danas bi mogao da se rodi neki genije... ali i u vama možda čuči neka genijalna ideja.. EUREKA!!! Usput.... rasterujte maglu (Merkur kvadrat Neptun).

Za kraj ali ne manje važno....

Venera će još neki dan da roni vodama Škorpije... strast i želja svuda oko nas. Magla u vidu kvadrata sa Neptun je sve bliža.... ali ima rešenja i za to...  Mars stoji čvrsto na zemlji....energija Jarca ga tera na osvajanje vrhova... Jupiter u Blizancima širi ideju da je znanje moć, i dalje je retrogradan, a vi sa njim putujete u prošlost u samoispitivanje - potraga za srećom na malo drugačiji način.
Novi početak viđen dušom slikara - Olja Ivanjicki!


Bon Jovi - It's My Life 
 


Нема коментара:

Постави коментар