субота, 22. децембар 2012.

"Severac je duv'o 'ladan, pa ko ne bi bio gladan?"

Venera u Strelcu i Jupiter u Blizancima danas prave egzaktnu opoziciju.... 


 Al' se nekad dobro jelo... :-)))
Ako inače teško ili nikako kažete NE slatkišima, hrani, piću, tek sada nećete to uspeti!!! Ovo je aspekt PRETERIVANJA i teško mu je odoleti....."Severac je duv'o 'ladan, pa ko ne bi bio gladan?"....:-)) Zasvrbeće vas i dlanovi, ne idite u kupovinu sem ako imate para za bacanje... Ne traje ovaj tranzit dugo tek dva tri dana, možda je i dobro napraviti kratak predah od umerenosti, štednje... možda je potrebno da se baš na ovaj način malo opustite...Venerini tranziti uglavnom donose zadovoljstvo i popustljivost.... ovde je to malo ili malo više (kako kome) PRETERANO!!! Ali život je jedan... jedno veće parče torte, čaša dve dobrog vina sigurno neće napraviti veliku štetu. Ili novi parfem, a kod kuće bar još dva tri neotvorena... kako može da škodi nešto tako lepo i mirisno :-)). 

Samougađanje ili egocntričnost...
Venera (mala sreća) i Jupiter (velika sreća).....potraga za srećom ovde jaka...sve je šire, jače, intezivnije i ljubav, i smisao za humor, i optimizam...ali i druga krajnost LENJOST!!! Ovaj aspekt donosi - Želju za davanjem i primanjem... Želju za samougađanjem...Uživaj danas...platićeš sutra govoriće vam ovaj aspekt na uvce.. Sa ovim aspektom poziv na žurku se ne odbija :-)). Postajete tolerantniji i velikodušniji bar na kratko... Ali i dramatičniji, ekstravagantniji... sve zapravo iz nekog unutrašnjeg nezadovoljstva... Želećete više od života bar na nekolio dana.... Sa ovim aspektom možemo preceniti ili sebe ili druge... Može da proradi taština... 

Preterano zadovoljstvo, novac, pokloni....kompenzacija kada ljubavi nema, ili je nedovoljna, ili zbog krivice...
Ljubav, gde je ovde ljubav? I ona bi u preterivanje...Emocije preterane...šire se kao požar, jer Venera je u Strelcu (vatra), Jupiter u Blizancima (vazduh)... potreba za ljubavlju tolika da ako je nema ide se u potragu čitajte avanturu... Lako je ako ste sami, šta ako ste u vezi? Ovaj aspekt može doneti takozvane zabranjene ljubavi, ljubavi gde je moral pod znakom pitanja... Za ovaj aspekt važi da je aspekt klasičnih afera. Negde je nešto sasvim drugo. Osećanje nevoljenosti, ili zanemarivanja od strane partnera... Brzinom svetlosti javi se onaj osećaj da je lepše plakati sa novim čizmama ili nekim komadom nakita... I pare odoše dok ste trepnuli....Ili dobijete poklon, pa i ako se poklonu u zube ne gleda, možete se zapitati ..... šta li je zgrešio (zgrešila) :-))). Nekome ovaj aspekt donese rastanak zbog nekog puta, negde ljubav trpi zbog velike udaljenosti.. 

P.S. Venera (8*Strelca) je DANAS između Saturna (8*Škorpije) i Plutona (8*Jarca) koji su u inkonjukciji sa Jupiterom (8*) iz Blizanaca. Ove tri planete Jupiter, Saturn i Pluton čine konfiguraciju JOD ili božiji prst!

 


Boris Režak - Voli me 

 


Нема коментара:

Постави коментар