недеља, 13. мај 2012.

Od danas na nebu....

Jaka kosmička energija

:-))
Danas 13.Maja Sunce i Jupiter u Biku u konjukciji.....ovo je energija koja stimuliše osećanje OBILJA. Osećanje optimizma, sreće i velikodušnosti osetiće mnogi od vas...Samopuzdanje će skočiti. Možda se dogodi i neka sretna priča što se finansija i materijalnog tiče. Ako i sami nešto preuzmete, pronađete motiv, "zasučete rukave"....ovaj uticaj može da potraje. Ovaj tranzit je odličan za pravne poslove, poslve iz obrazovanja, verske i kulturne poduhvate....Društvenost se pojačava sa ovim uticajem, briga za druge, ali i vitalnost. U svakom slučaju povoljno utiče na zdravlje, donosi uspeh u razgovorima-pregovorima sa predpostavljenima, sa ljudima na vlasti ili iz vlasti. Mnogima će poboljšati finansijsku situaciju, doneti manje poklone, zadovoljstvo.....radost!!! Trajaće taman toliko da njegov uticaj osetite na ovaj ili onaj način, ali i da sami nešto preduzmete. Bilo bi dobro da znate u kojoj kući vam se ova konjkcija nalazi....tu je ovaj uticaj najjači. A onda i da znate kojim kućama vladaju Sunce i Jupiter...i to je to!!! Želim vam puno sreće:-)))

Kasnije večeras Merkur u Biku praviće trigon sa Marsom iz Device.....još energije!!! Entuzijazam i energična komunikacija su odlika ovog aspekta.Um se izoštrava i pojačava, komunikacija je osvežena i direktnija nego obično, ali imajte na um da se to mnogima neće dopasti. Pod ovim uticajem zvezda mi smo produktivniji, a ideje sada možemo u izvodljive projekte i akcije....Sa ovim aspektom možete računati na brže rešavanje problema i poslova, da ostvarite neke zamisli, da vam se probudi intelekt i preduzimački duh. Trajaće ovaj tranzit nekoliko dana, taman toliko da ga uspešno iskoristite. 

Sledeća bitna promena je 15.Maja kada će Venera u komunikativnim Blizancima krenuti u retrogradni hod. Posebna je ovo energija.....bićete u prilici da se suočite sa istinama iz vašeg emotivnog i romantičnog života. Bićete u prilici da nešto uradite da poboljšate stvari na duže staze... Samo problem je u tome što najpre morate da sagledate vašemotivan život....a to nije skroz lak i bezbolan proces. Srećom pa je Venera u Blizancima, tako da ćete imati prilike da o tome razmišljate, komunicirate, pričate, pišete......

16.Maja kosmička energija je sve jača.....ovog puta u vidu Mars iz Device trigon RPluton iz Jarca, ovo je moćan aspekt koji nam pomaže da se fokusiramo na naše ciljeve, i da preduzmemo ODLUČNU AKCIJU!!! Morate i vi nešto da uradite, da pronađete dovoljno hrabrosti i upornosti i da konačno preduzmete ono što ste naumili.....Srećom ovaj aspekt obećava uspeh ako se fokusirate na ono što je potrebno da uradite.....U Novembru prošle godine imali smo ovaj aspekt, u Martu ove godine i sada.....treća sreća...Svaki naporni rad i trud će se konačno isplatiti!!!

Dok ovo pišem Mesec je još uvek u Vodoliji, i pravi jedan lep veliki trigon.....sa Venerom i Saturnom, što bi trebalo da donese lepo raspoloženje, lepa emotivna dešavanja, dobar odnos sa starijim ljudima, rešavanje bitnih stvari....U 13:42 Mesec prelazi u romantične Ribe i praviće konjukciju sa Neptunom....čuvajte se možda osetite potrebu za preteranim uživanjima posebno u alkoholu i cigaretama....Ovaj aspekt može izazvati i (pre)osetljivost i mali beg od realnosti...




MVP Celu noc i celi dan  

 

Нема коментара:

Постави коментар