понедељак, 21. мај 2012.

Danas na nebu.....

21.Maj...Dan posle... i energija Blizanaca 

(za one koje politika interesuje, ali i za one koje ne interesuje ali mogu da prate uticaj tranzita i aspekata kroz praksu)




***Mesec u Blizancima od 1:05am, Sunce u Blizancima od predhodnog dana, tu je i Venera ali već duže vreme......Blizanci - komunikacija!!!!

***Pre nego je Mesec ušao u Blizance poslednji aspekt koji je pravio bila je ***konjukcija sa Jupiterom....lep aspekt i mnogi (Mesec) su bili srećni....legitimno srećni (Jupiter).
Na samom ulasku u Blizance prošlu noć Mesec i Sunce su pravili konjukciju......***MLAD MESEC - SOLARNA EKLIPSA (POMRAČENJE).....senka na sreću....Ono što je sreća za jedne za druge nije!!! Blizanci su ovde učinili da imamo dve jasno podeljene strane....., u razmišljanju, u govoru, generalno u načinu komunikacije.....Ono što bi za EKLIPSU moglo da se svede u jednu rečenicu je: Nešto se završava, kako bi nešto drugo moglo da počne.....Još jedan egzaktan aspekt na nebu  ***RVenera u Blizancima trigon RSaturn u Vagi.....učiniće da to što je novo ima ukus starog i "već viđenog"..... Takva je i komnikacija vrlo slična onoj iz prošlosti, kada su se sukobljavali prijatelji, rođaci roditelji i deca......

***Mars u Devici trigon RPluton u Jarcu.....ogromna energija, i mnogi su bili vredni, fanatična volja, želja za uspehom i uspeli su....drugi su bili uljuljkani osećanjem uspeha i optimizmom ***Merkur konjukcija Jupiter u Biku....ovi drugi iz raznih razloga nisu učinili ništa..., jer su mislili (Merkur)  pobednički, ali ništa konkretno nisu učinili, ovu energiju gore usmerili su na nešto drugo!!!....sedeli su ili kod kuće ili negde svejedno gde i uživali (Bik)...njima je lepo očigledno!!!
***Uran u Ovnu kvadrat RPluton u Jarcu....težak aspekt, kriza, gubici, veliko iznenađenje (Uran), za sve i jedne i druge......i sigurno je da će iznenađenja još biti... 

Da se vratim energiji Blizanaca....
Jutros na "zidu" facebook-a čitam kako je prijatelj prijatelja izbacio sa liste zbog političkog stava....Podeljenost "vrca" na sve strane..... i opet kao u prošlosti jedni protiv drugih....sada pod uticajem zvezda JAVNO!!!
Mesec/Sunce u Blizancima kvadrat Neptun u Ribama.....iluzije, obmane, nestabilnost, razočarenja, podložnost uticajima, neprijateljska osećanja, teorije zavere i sl......to je od noćas i jutros u vazduhu..... Komunikacija definitivno obeležena ovim uticajem.....
Mesec u Blizancima kvadrat Mars u Devici..... uzbuđenje, naglost, svadljivost.....razdražljivost!!! Da li  bilo ko danas da radi?
Mesec u Blizancima sekstil Uran i Ovnu.....instiktivne reakcije, pojačano emotivno uzbuđenje, iznenađenja....
Uticaj pomračenja i dalje aktuelan, a Merkur koji inače vlada Blizancima sada u Biku i zdrav razum bi trebao da prevlada!!! Mada su to i uska i rigidna razmišljanja!!!  
***Merkur konjukcija Jupiter u Biku......Ovo je generalno optimistički aspekt.....uz pomoć kojeg možemo videti "širu" sliku...mada tu je i opasnost od preuveličavanja.... Uz pomoć ovog aspekta mogli bi svi da vidimo veću sliku i da stremimo dugoročnim planovima....i da vidimo šta je za nas zaista važno na duže staze...
Za neke buduće dane......treba obratiti pažnju na Sunce kvadrat Neptun - jer ništa nije kako izgleda  i Uran kvadrat Pluton - jer su još razna iznenađenja moguća.....i dokle god vlada konjukcija Merkur/Jupiter razmišljati pozitivno na duže staze....Bar da se pokuša da dve suprostavljene strane na neki način sarađuju.....Uskoro će i Merkur preći u Blizance i komunikacija će biti dominantna!!!

P.S. Upravo sam pročitala da se Novak solidarisao i izgubio!?!?!!!!!


The Bee Gees - To Love Somebody  

Bee Gees - Stayin' Alive

 

Нема коментара:

Постави коментар