уторак, 15. мај 2012.

Još jednom o modi :-))

Moj podznak Vaga voli lepotu u svim oblicima, Uran u Lavu ima sasvim potrebnu dozu kreativnosti i ......Pre izvesnog vremena "naletela" sam na internetskom nebu na jedan zanimljiv modni Blog. U životu ništa nije slučajno pa ni to što ja volim cipele kroz gene i porodični biznis, volim i ljude (podznak Vaga), jedna ukucana reč na googlu dovela me je do Bloga Ko ne voli cipele, ne voli ni ljude Bila je to ljubav na prvi klik :-)  Naslov Bloga mi je izmamio osmeh, neobičan naslov, snažna poruka. Cipele i ljudi, udobne i razgažene cipele i takav život, ili nove cipele sa po kojim žuljem i život speman za izazove i nova iskustva. I opet sam se zanela :-).
Ovo je priča o jednom Blogu, o cipelama, o kreativnosti, o ljubavi, o profesiji, o svojevrsnoj igri rečima, iz ugla jednog astrologa kome su cipele i astrologija deo života.


Blog je rođen u Aprilu 2010.godine, vreme i mesto su mu doneli energiju duple vatre, znak Ovan podznak Strelac. Mesec(duša) takođe u vatrenom Strelcu, ovom Blogu neće faliti energije. Ovan ovde donosi hrabrost, direktnost, samopuzdanje, strast, pionirski duh i ljubav prema NOVIM stvarima. Strelac donosi energiju, optimizam, elan, širok krug čitaoca najrazličitijih društvenih profila. U svakom slučaju vrlo dobra kombinacija. Mesec u Strelcu ovom Blgu daje širinu, i potrebu da stalno širi horizonte, ključna reč je upoznati druge, njihov život, kulturu, sa ovim Blogom putujete na najrazličitija mesta. Ovakav Mesec žudi za iskustvima, saznanjima, razumevanju svega što je novo i progresivno, takvu energij razmenjuje sa čitaocima. Sekstil sa Saturnom iz Vage unosi potrebnu dozu tradicije, mira, zadovoljstva, organizovanosti i odgovornosti. Trigon sa Marsom iz Lava pojačava energiju, koju čitaoci prepoznaju i vraćaju istom merom, ovo je i velika kreativnost i USPEH. Mesec, Saturn i Mars prave VELIKI TRIGON koji je siguran znak energije, pouzdanosti, kreativnosti i neospornog uspeha. Sa ovom dobitnom kombinacijom Blogu neće faliti energije, ali ni kreativnosti i lepote, jer je Venera u Biku. Čitaoci to jednostavno osete od prvog susreta, budu privučeni kreativnošću, šarmom, senzualnošću. Venera konjukcija Merkur, emocije i intelekt u saradnji ili intelekt obojen emocijama. Nek se ne ljute muškarci, ali registrovani članovi su uglavnom žene, mada sam sigurna da Blog čitaju i muškarci (Uran trigon Mars).Venera trigon Pluton, izuzetna uzajamna privlačnost i privrženost-čitaoca i Bloga. Venera kvadrat Mars, taman toliko koliko je potrebno uzbuđenja, zavodljivosti, energije koja podstiče na razmišljanje. U svakom slučaju sa ovakvom Venerom ovaj Blog odiše kreativnošću, luksuzom, zavodljivošću, ukusom, a same čitaoce inspiriše i budi im želju da uživaju u lepim stvarima. Uran(internet) i Jupiter (sreća, ekspanzija, širenje) u konjukciji u nadahnutim Ribama, Blog nastao u vreme ekpanzije modnih Blogova. Trigon Urana sa Marsom iz Lava, izdvojio je ovaj na Lavovski jedinstven način, najbolji među najboljima. Bez Neptuna nema kreativnosti i mašte, a ovaj Blog ima sve to. Sekstil sa Merkurom dodaje u priču razmenu ideja,tananost međuodnosa,razmenu energije sa istomišljenicima. Mesec trigon Uran učiniće da ovaj Blog bude uvek originalan, aktuelan i svež, a Mesec sekstil Saturn i da traje, na velikom internetskom nebu.



Za sve ljubitelje mode i astrologije, pre izvesnog vremena napisala sam dva teksta i ako ste raspoloženi za tu neobičnu ali jaku vezu između zvezda i mode pročitajte ih, jedino što možete da izgubite je vreme:-) 



  

Нема коментара:

Постави коментар