понедељак, 15. август 2022.

Šta rade zvezde u periodu od 15.avgusta do 22.avgusta



Moto nedelje:
Naše misli imaju odjek (eho)...
Šta pomislimo to nam se i vrati...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

15.avgust 19:34 Merkur trigon SMČ
16.avgust 19:46: Merkur trigon Uran
18.avgust 10:02: Venera trigon Jupiter
☆20.avgust 09:57 Mars ulazi u Blizance
20.avgust Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 24°11’ Device 
21.avgust 09:40: Merkur opozicija Neptun

Ove nedelje Merkur, Venera i Mars....u prvom planu!
Početak i kraj nedelje obeležiće Merkur u Devici. Od skorašnje trostruke konjukcije ostala je konjukcija SMČ i Urana....Merkur će biti u trigonu sa njima! Otvaraju nam se vrata budućnosti...Prizemljiće Merkur u Devici naše misli, reči, komunikaciju...i ponudiće ono što nam je sada svima potrebno posebno na globalnom planu - Zdravu pamet!

Sredinu nedelje obeležiće Venera u Lavu i njen trigon sa RJupiterom u Ovnu....Ljubav, radost, sreća...ekspanzija dobrog raspoloženja, optimizma...

Kraj nedelje obeležiće Marsov ulazak u Blizance. Mars nije bio u Blizancima dve godine...ali ono što je značajnije je da će u Blizancima ostati do marta sledeće godine...i biće prilike da se nadugačko i naširoko pozabavimo ovom energijom!

Kraj nedelje obeležiće i Merkur u Devici ulaskom u retrogradnu senku ali i njegova zbunjujuća energija opozicije sa RNeptunom u Ribama (za kratko jer će Merkur sledeću nedelju započeti trigonom sa RPlutonom u Jarcu).


Ova nedelja detaljnije

Ponedeljak - Mesec je u Ovnu, Četiri planete su retrogradne: Jupiter, Saturn, Neptun i Pluton...i Kiron je retrogradan! Danas će se sresti Mesec i RJupiter (12:59) i Merkur će biti u trigonu sa SMČ (19:34)....
Lep početak nedelje posebno kroz Mesec u Ovnu koji je inače u novom ciklusu kroz zodijak...i kroz lepu energiju konjukcije sa planetom sreće i ekspanzije...


Merkur u trigonu sa SMČ/sekstil JMČ je zapravo "raskrsnica" i Put kojim trena ići
Ovo je dobra energija za vaše misli pre svega, odluke...ovo je odlična energija za pregovore, razgovore bilo koje vrste...pa i one ljubavne (vladar SMČ je Venera)

Kako je Merkur u Devici...ovo mogu da budu praktični, detaljni, poslovni razgovori, ovo mogu da budu i svakodnevni rutinski razgovori...ali i sve na temu zdravlja i brige o zdravlju...Ovo su oni razgovori koji će vas odvesti napred u budućnost (trigon SMČ)...naravno pri tom imajte u vidu i prošlost i ono što ne treba ponavljati iz prošlosti (sekstil JMČ).

Obratite pažnju na poruke..one bi mogle da nam da vam promene život! Obratite pažnju na ono što vam govore, što čujete, pročitate, vidite...Obratite pažnju i na odluke koje donosite ovih dana. Ovde Merkur prima poruke iz budućnosti - trigon SMČ u Biku, tu je i JMČ u Škorpiji koji nas priprema za put u budućnost! Dobro pazite koje poruke i "poruke" primate...neke vam mogu promeniti život. To mogu biti poruke koje dobijete od nekog u smislu telefonskog poziva, napisane poruke i sl. Mogu ovo da budu poruke i koje dobijete iz vašeg unutrašnjeg glasa...iz vaše podsvesti i intuicije. Ovo može biti i misao koja će vam promeniti život...

Utorak - Nastaviće Merkur sa pozitivnim uticajem kroz trigon sa Uranom u Biku! Merkur je ovde "okidač" za konjukciju Urana i SMČ - (Ne)očekivane promene...I dalje jaka konjukcija SMČ na 17° - Uran na 18° (orbis delovanja 1°). Merkurov trigon sada sa Uranom doneće - Iznenadne promene...
Gde god su Merkur i Uran u pozitivnom aspektu tu je i onaj čuveni Eureka efekat - bljesak ideja!
Ovo je i energija vrlo bitnih poruka, informacija, razgovora...ovo su zbog Urana oslobađajući razgovori...razgovori o slobodi....bilo kojoj....

Četvrtak - Mesec će biti u Biku, Venera vladar Bika u Lavu u trigonu sa RJupiterom u Lavu - Uživanje za sve pare ili više je bolje...Šta može da ponudi ova energija vatrenog trigona između Venere (mala sreća) i Jupitera (velika sreća) - Više ljubavi, više novca.....Još uvek traje leto....uživajte, družite se....radujte se....Verujte (Jupiter) u Ljubav (Venera) jer ona je sve!

Petak - Mesec u Biku u kvadratu sa Suncem u Lavu na 26°12’ - Poslednja Mesečeva četvrt u 06:35 CET. Ova energija će biti posebno interesantna zbog činjenice da se na 26° Bika nalazi Algol!
Da li se sećate Punog Meseca u Biku na 27°14' i  Delimičnog pomračenja Meseca 19.novembra prošle godine? I tada je Mesec u Biku bio u konjukciji sa Algolom par sati pre pomračenja! Tada smo brinuli brigu o Koroni...Možemo samo da predpostavimo da će postojati neka veza između pomračenja od prošle godine i ove Poslednje četvrti!

Subota - Ovo je dan prelaska Marsa u Blizance - Večiti dečak...
Sa ovom energijom moći ćete da hodate i telefonirate i da mašete nekom...:), moćićete da "žonglirate" sa više stvari odjednom kao žongler sa tri četiri loptice :). Sa ovom energijom imaćete potrebu da radite dve ili više stvari odjednom...Bićete pričljivi, Marsu u Blizancima reči su oružje...Neka samo na tom oružju i sve ostane posebno u retrogradnom ciklusu!

Obično Mars u nekom znaku provede šest sedam meseci....sada će u Blizancima boraviti sedam meseci! Sve zbog retrogradnog ciklusa od 30.oktobra sa 25°36’ Blizanaca do 12.januara 2023. kada će krenuti direktno  sa 8°08' Blizanaca. Retrogradni ciklus će trajati ukupno 74 dana 63 u ovoj godini i 11 dana u sledećoj!
Budite obavešteni i spremni - O prelasku Marsa u Blizance i posebno o njegovom retrogradnom ciklusu pisala sam u decembru prošle godine - Retrogradni Mars u Blizancima
I ako vam kraj oktobra sada deluje daleko....ipak nije...i zbog toga u skladu sa motom ovog bloga budite obavešteni i spremni na vreme!!!

Istog dana Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 24°11’ Device. U Zvezdama u avgustu baš sam se potrudila da ovu normalnu nebesku pojavu detaljno opišem pa pročitajte - Merkur iz senke...

Nedelja - I za kraj Merkur, kao i na početku nedelje....sada u neharmoničnom aspektu koji donosi pitanje - San ili java...Ovo je godišnja opozicija Merkura i Neptuna....koja uvek znači i neku kulminaciju, nečeg što je započeto novim ciklusom (konjukcijom) Merkura i Neptuna 23.marta ove godine. Osa Device (Merkur) i Riba (Neptun) uvek govori o priči java (Devica) san (Ribe)!
Ovu energiju će najviše osetiti svi oni kojima se upravo završava odmor....

Pesma nedelje:



Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар