уторак, 7. јануар 2020.

Vera, Nada i Ljubav....Na današnji dan...



Zvezdani(n) zapis 2768
Utorak. Marsov dan.


Jaše Mars putem horizonta, širi vidike...vitez je na konju, mač u ruci, strele na ramenu...širi horizonte, duhovne, religijske...filozofira...Krenuo je Mars na put i stvarni i duhovni i mi sa njim...U potrazi je za srećom....za istinom....za pravdom...
Mars je na svom putu kroz energiju Strelca naišao na Kirona u Ovnu u energiji trigona!
Naš Mars je ovih dana - Nežni ratnik

"Ko nas naljuti, pokorio nas je!"
★Od jutros je Mars u energiji prilagođavanja (inkonjukcija) sa RxUranom u Biku! Nešto iz prošlosti i dalje ljuti Marsa....vraća ga u vreme opozicije, kada je bio u Škorpiji u opoziciji sa RxUranom!!! Bilo je to nedavno u novembru prošle godine, egzaktno 24.novembra! Bio je tada ljut, nervozan...k'o ekspres lonac - Prasak...
Sada je u Strelcu....ide ka Jarcu gde će ući 16.februara...Ide ka trigonu koji će se dogoditi 21.februara! Tada će se i rešiti problem iz novembra 2019. Zato i kažemo da smo u energiji prilagođavanja, još uvek ljuti, nervozni ali sa osećanjem da će se stvari rešiti (na ovaj ili onaj način)!!!


"Postoji tajna veština"
Od jutros su Sunce u Jarcu i Neptun u Ribama na 16° očarani (sekstil) jedan drugim...
Obojila je svet od jutros ova energija...ulepšala Božićno jutro...
Osećamo svakako ovu energiju i jutros, biće ona prisutna tokom celog dana. Ova energja spada u pozitivne i samo od nas zavisi hoćemo li je osetiti i iskoristiti!!!
Probuđeni su nada, vera....i ljubav! Neptun je viša oktava Venere (odatle i ljubav)!!! Probuđeni su optimizam, mašta, kreativnost....sve već prema vašim horoskopima (karakter)!!! Dakle kod nekih više, kod nekih manje.....ima i onih koji možda ovu energiju neće osetiti!!!
Budi ova energija duhovnost, vizije....romantiku!!! Uživajte dok traje!!! Svaki aspekt, svaka energija traži saradnju...iskoristite ovu energiju!!! Obojte svoj svet....ovo jutro, ovaj dan!!!




Gde je Neptun tu su  mašta, inspiracija, potreba da se odluta...a meni ne treba puno :))
Dugo je Tran Neptun u mojoj 5.kući, dugo je "preko" mog Nat Jupitera....i dugo je moja glava u oblacima...."živi mala u oblacima" :))). Tran Sunce (kao i sve ostale planete u Jarcu) prolazi mojom 3.kućom...i misli lutaju....Volim Božić, volim praznike....volim tradiciju....ali od jutros mi u glavi neka Grčka, jedno ostrvo i jedna stena..







Mesec je od juče do jutros u 03:10 CET bio u praznom hodu....
U Blizance je prešao u 03:10
Božićno jutro nas je dočekalo sa energijom sekstila Meseca i Kirona u Ovnu...
Duša traži lek....duša je pronašla lek....u nečijim rečima, nekoj poruci, nekom pismu....pozivu...
ALI....tamo preko puta Meseca je naš Mars (današnji vladar utorka)...Ljute se jedan na drugog...
I neko je od jutros ljut, nervozan, besan....
Za tri dana dogodiće se Pun Mesec u Raku i Pomračenje Meseca...Da li je rano da osetimo tu energiju? Nije rano! Posebno za one nežne, osetljive duše...."Dom je tamo gde je srce"
Negde "tamo daleko" i dalje besni požar neviđenih razmera....Na jednoj sahrani dogodio se stampedo....U Portoriku i Indoneziji zemljotres...




Kažu da za Božić valja nešto započeti, biti vredan...da sve što se započne na ovaj dan ima šansu da uspe....gledala sam da što manje boravim u kuhinji ... za svaki slučaj :))
Radije sedim za radnim stolom i pišem :))....miris iz kuhinje nagoveštava da i ono malo vremena provedenih tamo ima efekta :)))
Moj Mesec u Blizancima je "proradio"...a on voli da radi dve ili više stvari odjednom :))
Glava mi je i dalje u oblacima :))....jaka energija Jarca u mojoj 3.kući me u isto vreme vraća na zemlju: Zemlja zove Snežanu poznatu kao Zvezdana :)))...Od sutra nastavljam da radim....

MIR BOŽIJI. HRISTOS SE RODI!!!


Нема коментара:

Постави коментар