петак, 18. октобар 2019.

Slušaj svoje srce....Venera trigon Severni Mesečev Čvor/sekstil Južni Mesečev Čvor



Zvezdani(n) zapis 2684
Petak. Venerin dan.

Venera je u Škorpiji na 12°

Venera danas i u nedelju u harmoničnim aspektima. Danas ima priču sa Mesečevim čvorovima u nedelju sa Saturnom... Danas Venera poručuje da slušamo naša srca...u nedelju nas čeka - Energija koja čuva ljubav


18.oktobar 14:21: Venera trigon RxSMČ 
Venera u Škorpiji, RxSMČ u Raku na 12°

Ako je Venera u trigonu sa RxSMČ onda je i u sekstilu sa RxJMČ u Jarcu!
Mesečevi čvorovi su uvek u opoziciji (raskrsnica)
Venera danas aktivira ovu opoziciju svojim aspektima!
Trigon sa RxSMČ u Raku je energija koja nam otvara neka vrata, neku mogućnost....to je onaj put kojim treba ići...put koji vodi ka budućnosti. SMČ je retrogradan pa ništa bez prošlosti, ne možemo u budućnost ako ne rešimo nešto iz prošlosti, zapravo ako se ne osvrnemo na prošlost....sada u sadašnjosti!!! SMČ je u Raku....ova energija se odlično slaže (trigon) sa energijom Škorpije....Pre nego krenete na taj put poslušajte šta vam voda priča (Škorpija, Rak - voda), poslušajte svoja osećanja...voda -osećanja....
Sekstil sa RxJMČ u Jarcu pomaže...pomaže da se lakše rastosiljamo prošlosti :)), lakše pozdravimo sa prošlošću....Sekstil je energija koja pomaže da jasno sagledamo da je prošlost prošlost, da je ona deo nas...deo sadašnjosti i budućnosti ali da ona treba da ostane tamo gde joj je i mesto u prošlosti....Kada to rešite sami sa sobom (ili uz nečiju pomoć) onda ćete lakše znati kako dalje i kojim putem u budućnosti....Često u životu spominjemo srce....U školi su nas učili da je srce centralni organ krvotoka...:-)). Ali baš taj organ najčešće povezujemo sa emotivnim životom...Koliko puta ste čuli ili pomislili: "hoće srce da mi iskoči iz grudi" :)), kada ste ugledali nekog, ili kada ste krenuli da se vidite sa nekim :))...koliko puta ste čuli ili pomislili: "srce mi sišlo u pete" :))....Srce često zajedno sa nama proživljava neke naše trenutke...i one lepe i one manje lepe...I ako je srce samo organ :)), osećanja su ta koja ga pokreću...zbog koga ono lupa jače....ili "drnda" :))...


"...put koji si prešla nije prav već pun raskršća.
Na svakom koraku bio je po jedan putokaz koji je označavao različite pravce; na jednu stranu vodi puteljak, na drugu travnata staza koja se gubi u šumi.
Jedan od tih puteva izabrala si nasumice, neke druge nisi ni videla; ne znaš kuda bi te odveli oni kojima si okrenula leđa, da li na neko bolje ili gore mesto; ne znaš, ali u svakom slučaju se kaješ.
Duž raskršća tvog puta srešćes i druge sudbine: da li ćes ih upoznati ili ne, proživeti ih do kraja ili ih napustiti, zavisi samo od odluke koju moraš doneti u jednom trenu. 
I mada to tada ne znaš, od toga da li ćes nastaviti pravo ili negde skrenuti, zavisi često i tvoj život, kao i životi tvojih najbližih." 

Dakle, idite kuda vas srce vodi...
★Na karti neba za 18.oktobar možete videti i Veliki Vodeni Trigon:
Venera - RxSMČ - RxNeptun u međusobnim trigonoima!!!
Nije egzaktan jer je RxNeptun na 16° ali je dovoljno jak da deluje nekoliko dana!!!
Trigon Venere i RxNeptuna biće egzaktan 21.oktobra.
RxNeputn ovde donosi energiju mašte, magije, romantike, energiju uzvišenih osećanja (Neptun viša oktava Venere)!!! On je tu da još više olakša odluku kojim putem treba ići....

Pronađite u kojim kućama se nalaze RxSMČ u Raku na 12°/RxJMČ u Jarcu na 12° i u kojoj kući se nalazi Venera u Škorpiji na 12°....kao i RxNeptun na 16°- te kuće, te oblasti života su u "igri"!!!


Mesečeva magija
(dnevni aspekti uz kaficu)

Mesec danas u Blizancima

Mesec danas u kvadratu sa RxNeptunom u Ribama i kasnije popodne u opoziciji sa Jupiterom u Strelcu...Danas pripazite suzzdržite se od preterivanja....Neptun će pokušati da nas obmane...da zamagli naša osećanja, razgovore (Mesec u Blizancima), Jupiter će nas uvoditi u iskušenja preterivanja sa hranom, pićem, novcem....Merkur je vladar Blizanaca, ako vas ne mrzi pročitajte:

Нема коментара:

Постави коментар