уторак, 8. октобар 2019.

Punjenje baterija....




Zvezdani(n) zapis 2692
Utorak. Marsov dan.
Mars je u Vagi na 2°

Mars je ušao u Vagu 04.oktobra i od tada je u opoziciji sa RxKironom u Ovnu (neke stare rane) - egzaktno sutra, u inkonjukciji (150°) sa RxUranom u Biku (napetost) - egzaktno 12.oktobra!!! 
Napete energije za Marsa koji bi da uravnoteži svoju energiju ali mu ne polazi za rukom!

Mars u Vagi tranzitira mojom 12.kućom, RxKiron u Ovnu je prekoputa u 6.kući! 
Odatle je sve i krenulo...nije bilo dva dana na Blogu! 
Očigledan sam primer uticaja nekih energija ovih dana. Kulminacija je bila juče. To što nisam pisala u nedelju i nije bio veći problem ili iznenađenje, nedeljom zaista odmaram i punim baterije ali uvek gledam bar da napišem tekst. To što nisam napisala nedeljni horoskop ne dešava se sem ako nije godišnji odmor u pitanju. 

Šta je to na zvezdanom nebu juče mene izbacilo iz redovnog toka?!

07.oktobar 08:16: Merkur opozicija Uran - Brži jezik (enter) od pameti :)
07.oktobar 21:06: Sunce kvadrat Saturn - Zastanite malo...

Opozicija Merkura i RxUrana me je sasvim izbacila iz rutine....ali to bi nekako i prevazišla, kvadrat Sunca i Saturna me je na neki način ili na svaki način blokirao!!! I ako sam svesna aspekata, energija i njihovih uticaja ni ja nisam bila u prvi mah svesna da je uticaj toliko snažan!!!
Noć... nedelju na ponedeljak nisam spavala normalno, vrtela sam se k'o na vrtešci....Probudila sam se poprilično uznemirena sa nekim grčom u stomaku...I čim sam sela za radni sto, znala sam da nešto nije u redu.....U nedelju sam pojela nešto što obično ne jedem i to mi je napravilo poprilični problem. Pokušala sam da ignorišem to kako se osećam ali nije išlo....Doslovce sam bila blokirana!!! Tranzitno Sunce u Vagi u mojoj 12.kući, Tran Saturn u Jarcu u mojoj 3.kući! Pokušala sam više puta i na kraju shvatila da ne ide! I naravno setila sam se saveta koji obično dajem drugima, kada ne ide ne ide....Saturn je jasno rekao NE! Stani ili Stop kao na slici iz mesečenog izveštaja...


Vratila sam se u krevet, isključila telefon i primirila se sasvim....da ne bude "brži jezik od pameti" - Merkur opozicija Uran, ali na kraju krajeva nisam mogla ni protiv očigledne blokirane energije, protiv više nego očiglednog manjka energije i vitalnosti - Sunce kvadrat Saturn!!!
★Kako se na primerima najbolje uči odlučila sam da ovako podelim sa vama uticaj planeta i energija na konkretnom primeru. I mi astrolozi ponekad imamo ovakve momente :). 
Mogla sam da prećutim i samo nastavim gde sam stala ali ovo je ne samo Zvezdani dnevnik već i Zvedanin dnevnik :))!
Ali ne samo zbog toga. Pisali su mi mnogi i pitali me gde sam? Ovo je odgovor.

sada je ovde negde :))


Od jutros sve po starom......
Mesec je kao i juče u Vodoliji....ali više nije u opoziciji sa mojim Nat Suncem i Merkurom u Lavu, od jutros je u trigonu sa mojim Marsom u Blizancima i eto energije!!! Još sam po malo smućkana :), nervozna zbog činjenice da nisam napisala nedeljni horoskop....ali i svesna da je tako kako je i da idem dalje...
Ne znam kada ću postaviti ovaj tekst, jer za sat vremena imam konsultaciju....ali najvažniji je red u glavi :))). 
Činjenica je da mi je opozicija Merkura i RxUrana promenila planove, rutinu.... Merkur vladar prirodne 6.kuće - rutina, navike, svakodnevni planovi!!! Sve se dogodilo iznenada - RxUran!!! Činjenica je i da juče nisam imala ni minimum energije da bar nešto napišem, da se oglasim Sunce u Vagi 12.kuća, pa sam se povukla....da "dopunim baterije" :)))....





Zvezdane vesti:
08.oktobar 19:06: Venera ulazi u Škorpiju

Venera je od jutros na 29° Vage...
Danas prelazi u Škorpiju!!! Izlazi iz znaka kojim vlada, znaka koji je njena prirodna kuća i gde se najbolje oseća (pored Bika - druga Venerina kuća)!!! Prelazi u duboku vodu Škorpije kojom vladaju Mars i Pluton....Venera se na njihovom terenu ne oseća najbolje....
U ovoj energiji odnosi, veze, osećanja, emocije postaju intezivniji....Venera ovde ne flertuje ona ovde zavodi....Međutim tu su i osećanja koja se mogu javiti: ljubomora, posesivnost, opsesije, nametanje kontrole, moći....Javlja se i ono osećanje "sve ili ništa" i u emociji i u materijalnom smislu (Venera - ljubav, novac....). Tu su i neke tajne, tajnovitost....ljubavne tajne, ljubavni odnosi...finansijske tajne....a sve ovo tamo gde vam se nalazi Škorpija - kuća ili kuće u Škorpiji!!! U toj kući je i naša intimnost, strast, sex....ali i regeneracija i transformacija i suštinske promene!!! Tu je i energija kraja i novog početka (nešto "umire" da bi se nešto "rodilo")!!!

Venera u Škorpiji

Dakle, za priču o tranzitu Venere kroz Škorpiju (kuće) bitna je vaša kuća/kuće u Škorpiji!

Sve o tranzitu Venere kroz Škorpiju ovde:
Za vas koji znate kroz koju kuću će vam tranzitirati Venera u Škorpiji:

Kako ove nedelje neće biti nedeljnog horoskopa iz razloga koje sam navela......pogledajte gde će vam tranzitirati Venera u Škorpiji! Ko ne zna - pogledajte na astro.com!!!

Venera će u Škorpiji boraviti do 01.novembra!!!




Danas nema drugih zvezdanih vesti ali biće ih sutra i do kraja ove nedelje:
Sutra nas čeka egzaktna opozicija Marsa u Vagi sa RxKironom u Ovnu na 3°

Onda do petka nema značajnijih zvezdanih promena!
Za vreme vikenda čeka nas poprilična zvezdana aktivnost...



Ovo su zvezdane vesti za vikend:


11.oktobar 23:51: Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 11° Škorpije
13.oktobar 00:06: Venera opozicija Uran
13.oktobar 20:01: Sunce sekstil Jupiter
13.oktobar 23:07: Pun Mesec u Ovnu 20°


Vikend počinje najavom Merkurovog retrogradnog kretanja!
Oko ponoći petak na subotu Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 11°!!! Zapamtite ovaj stepen jer sa tog stepena Merkur će krenuti u direktan hod!!! 
U mesečnom horoskopu pročitajte - Retrogradnost pre retrogradnosti...
Najbitnije je to što Merkur nije retrogradan ali je u retrogradnoj senci i nagoveštava neke stvari i događaje! Retrogradan je da podsetim od 31.oktobra!

★Venera će u subotu/nedelju biti aktivna....
Ulaskom u Škorpiju ona je već u opoziciji sa RxUranom u Biku....u subotu je taj uticaj egzaktan i naša Venera a i mi neki bićemo malo ili više nervozni....
Sa ovom energijom očekujte neočekivano....sve u vezi Venere i onog što ona predstavlja!!!
Kažu da je mačku ubila radoznalost :)))....ovde se radi o jednoj drugoj vrsti radoznalosti i znatiželje. O kojoj i kakvoj pročitajte ovde -  "Trava je zelenija tamo negde"...

U ponedeljak smo imali Merkur opozicija RxUran u subotu će Venera biti u istoj poziciji. 
Šta da dodam a što se odnosi na Venera opozicija Uran....suzdržite se da ne promenite frizuru, držite u novčaniku "zmiju" :))....budite manje radoznali....sačekajte da uticaj prođe onda se i tetovirajte baš ako morate i želite :))).


★U nedelju ćemo malo odahnuti...
Sunce u Vagi će biti u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu. Jedna zaista lepa i ugodna energija...energija koja poručuje - Život je lep!!!
Ova energija će nas uvesti u Pun Mesec.

Mesec danas!!!

★Pun Mesec u Ovnu na 20°
Ova nedelja je nedelja Punog Meseca....
Juče je Mesec prešao u Vodoliju, Mesec je i danas u Vodoliji....
Mesec je u fazi punjenja....

Pun Mesec 13.oktobar

U nedelju u 23:07 Mesec će biti pun u Ovnu na 20°....Na istom stepenu se nalazi Pluton u Jarcu!
I ponovo imamo T-kvadrat (kardinalni)!!!
Mesec opozicija Sunce - Mesec kvadrat Pluton, Sunce kvadrat Pluton!
Ovaj T-kvadrat u nedelju 13.oktobra biće egzaktan!
Istog dana imaćemo i Veliki Vodeni trigon: Merkur u Škorpiji - RxSMČ u Raku - RxNeptun u Ribama!!!
U ovoj priči jako je bitan Pluton u Jarcu kao deo T-kvadrata i njegova potreba da se nešto suštinski promeni.
Vodeni trigon je tu da pomogne....kroz duboko istraživanje - Merkur u Škorpiji, kroz maštu, intuiciju, kreativnost - RxNeptun u Ribama i kroz put kojim treba ići - RxSMČ u Raku!!!


★Ove nedelje nema nedeljnog horoskopa, ja ću se potruditi da nadoknadim to kroz tekstove....
Za sada imate uvid i uvod u sva dešavanja tokom ove nedelje...
Hvala svima koji su me pitali gde sam i zašto me nema!!!

Нема коментара:

Постави коментар