недеља, 21. јул 2019.

Siđi do reke.....neki današnji aspekti i da li vidite tablu gde piše IZLAZ....


"Siđi do reke 
večeras ja sam dole 
siđi do reke 
lepše je sve u dvoje..."

Zvezdani(n) zapis 2606
Nedelja. Dan Sunca.
Danas na zvezdanom nebu:
21.jul 10:31: Venera opozicija Pluton
21.jul 14:33: Sunce konjukcija Merkur

Sunce u Raku na 28°
Danas će se intezivnije družiti sa RxMerkurom (14:33) a onda svako na svoju stranu :).
Sunce ide lagano ka Lavu i mislim da jedva čeka jer tu je svoj na svome!
RxMerkur se vraća ide do mesta odakle je ušao u retrogradnu senku a to je 23° Raka....
01.avgusta kreće direktno. Onda Jovo nanovo još jednom istim putem....
11.avgusta će ući ponovo u Lava!!! 15.avgusta će stići do 4° sa kog je i krenuo u retrogradni hod, tog dana izlazi iz retrogradne senke!!!



★Danas su u egzaktnoj konjukciji, Sunce će "osvetleti" neke bitne stvari, RxMerkur će nas vratiti u neku prošlost i globalno i lično...Tema je Rak i dom, domovina, narod, ognjište, koreni, porodica, porodični odnosi, prošlost, privatne stvari....
Razgovaraće danas mnoge porodice....pokušaće da dođu do neke istine....Mogu ovo da budu vrlo intezivni razgovori...Mogu se pomiriti zavađene strane, obnoviti neki razgovori od ranije, nešto što se guralo pod tepih....Bili su ranije i Merkur i Sunce u opoziciji sa planetama u Jarcu (RxSaturn, RxPluton i RxJMČ)...Možda je došlo vreme da se razgovara o nekim stvarima koje su se dogodile nedavno u bližoj ali i daljoj prošlosti!!! Ovih dana narod baš ima teme o kojima se razgovara...A pojedinac, svako od vas ima svoju priču a ona je tamo gde se nalazi ova konjukcija (kuća u Raku)!!! Ko ne zna neka pogleda (dole) nedeljni horoskop!!!

★Sunce prelazi u Lava 23.jula!!! Ubrzo 28.jula pridružiće mu se i Venera...i Dugo toplo leto može da počne....i kamera i crveni tepih i drama :))). Prvi aspekt Sunca u Lavu je kvadrat sa Uranom u Biku...da objavi na sva zvona da je tu kod kuće :)).
Ono što je najlepše je susret Sunca i Venere u u Lavu u znaku koji je i sam ljubav, taj susret je zakazan za 14.avgust. Tačno vreme susreta :) 08:07 CET!!!
I meni naravno na pamet padaju naslovi: "Zagrljeni", "Sunce se devojkom ženi", "You are my Sunshine"....ne znam možda smislim još nešto :))), sigurna sam da će moj Nat Merkur u Lavu biti inspirisan :)))

Ali danas....Venera još uvek u Raku u egzaktnoj opoziciji sa RxPlutonom...nešto mi se neda da pišem o ovoj energiji....pisala sam već toliko puta....
Današnja konjukcija Sunca i RxMerkura je mojoj 10.kući....i ona poručuje piši....i ja pišem :)))....I Sunce i RxMerkur su jako blizu mog Nat Sunca i Nat Merkura...Uskoro će Sunce ući u Lava i zauzeti poziciju mog Nat Sunca i eto rođendana :))).
I kako onda da pišem o nadmetanju Venere i RxPlutona....
Iskreno jedva čekam da ta energija prođe....i da se svi zajedno radujemo trigonima Sunca i Venere sa RxJupiterom 7. i 8. avgusta, a onda i konjukciji Sunca i Venere 14.avgusta.....I što da ne (i ako je za sada daleko) i ulasku Venere u Devicu konjukciji sa Marsom 24.avgusta da malo pršti od energije i strasti....i na kraju i da nas malo "udari grom iz vedrog neba" u vidu neke uzbudljive i originalne ljubavi Venera trigon Uran 26.avgusta!!!

Venera opozicija RxPluton

I zato...ne budite na kraj srca....spremno se suočite sa ovom današnjom energijom
....
Ne vucite previše konopac na vašu stranu mogli bi da padnete ako ona druga strana "popusti" ili pusti konopac....Budite mirni i staloženi....Ne nasedajte na manipulacije, provokacije, nečiji višak energije....ljubomoru, bes...Prošlost će ovde ući na "mala vrata"....sve potisnuto, gurnuto pod tepih ranije sada može izaći....Pomoći će i današnja konjukcija Sunca i RxMerkura...Ljubavnici će se danas svađati, zbog porodice, porodice bi mogle da su umešaju u neke ljubavne odnose....Venera u Raku ima potrebu da bude sigurna, bezbedna...želi udobnost koju dom pruža....RxPluton "izvlači" neke neprijatne teme....on izvlači na površinu neke i nečije opsesije, ljubomoru, strast...on pokušava da Veneru izvuče iz ljušture Raka....Opozicija je u neku ruku i energija privlačenja suprotnih strana ali svaka strana vuče na svoju....i onda tu nema mira. Negde je ishod kraj, negde je ishod regeneracija i transformacija veze, odnosa - kraj dotadašnjeg odnosa i početak novog kao da tek počinjete vezu i odnos...ili negde je stvarno kraj na vidiku... 



"Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se bojali.
A nije trebalo. Trebalo je živjeti."
(Znakovi pored puta)

Uvek postoji Izlaz → on je gle čuda u RxNeptunu u Ribama, i ako je on na 18° a Venera na 21° i ako više nisu u egzaktnom trigonu....on provereno radi.....ovo iz ličnog iskustva......Pored ove strane otvorene su mi još nekoliko....i ja lutam, istažujem gledam gde još nisam bila....Možda će neko reći: Živiš u oblacima mala....ne ljutim se :)), jer ponekad i jeste tako....danas je nedelja i ja mogu i da odlutam....



Siđi do reke 
večeras ja sam dole 
siđi do reke 
lepše je sve u dvoje 

Mesec je danas u Ribama u fazi je opadanja....iza nas je pomračenje (16.jul)...ispred nas je Poslednja Mesečeva Četvrt (24.jula)....Meni danas najzanimljiviji aspekt Meseca je konjukcija sa RxNeptunom u Ribama.....čujem u pozadini: Siđi do reke....:)))
Kasnije večeras Mesec u sekstilu sa RxPlutonom....i u trigonu sa Venerom...Možda Mesec "pomiri" zaraćene strane (Venera opozicija RxPluton).....rekoh vam već Izlaz uvek postoji....samo ga treba tražiti....pogledajte negde sigurno "piše" → Izlaz....




Нема коментара:

Постави коментар