уторак, 28. мај 2019.

Eh, taj Mars u Raku.....



Zvezdani(n) zapis 2556
Utorak. Marsov dan.

Mars je u Raku. Negde upravo sada neko je ugrožen u svom domu, čuju se one jezive sirene za uzbunu, neka deca su od jutros istraumirana....Policijska akcija protiv kriminala i korupcije!?! 
To je vest koja nas je sve od jutros dočekala...
★Mars je u kvadratu sa Kironom u Ovnu:


Kada je Mars ušao u Raka nnaglasila sam da je Mars posle dve godine ušao u ovaj znak i navela tekst iz jula 2017. koji i sada može da bude vrlo aktuelan:

Već nekoliko dana rubrike crne hronike su pune. Muž polio benzinom ženu i zapalio, trostruko ubistvo žene, tašte i tasta....U Japanu muškarac noževima napao grupu učenice, dve učenice preminule...
Sve ovo se dešava sada a Mars još nije u opoziciji sa planetama u Jarcu: RxSaturn, RxJMČ i RxPluton!!! Evo i kada će se dogoditi egzaktne opozicije: 13.juna sa RxJMČ 14.juna sa RxSaturnom i 20.juna sa RxPlutonom!!!
"Probudiće" Mars energiju planeta u Jarcu....Mars kao "okidač"....i to sam najavila OVDE!!!
Probudiće Mars i više puta najavljenu konjukciju Saturna i Marsa!!!

Ako je već sada teško, ako nas već sada obuzima strah, neizvesnost....šta li nas čeka tada!!! Ako jedna policijska akcija izgleda na vojnu akciju....ako čovek koji ima zabranu prilaska ženi ipak tu ženu i njene roditelje svirepo ubije....majko moja....ja više nisam pametna...
Mars u Raku je u padu i upravo sada možemo da shvatimo šta to znači na žalost na nekim konkretnim primerima (ovde se osvrćem na globalna dešavanja)!!! Oni koji su svoj bes potiskivali sada u vreme ovog tranzita taj bes, mržnja, ljubomora...itd. su oslobođeni!!!


Нема коментара:

Постави коментар