среда, 8. мај 2019.

Blistavi um.....Merkur konjukcija Uran....



Život je poput priče, nije važno koliko je dug, već koliko je dobar. Ono što je prošlo, više ne postoji, ono što će biti, još nije došlo. Postoji samo jedna tačka u kojoj se sastaju i prošlo i buduće. U toj tački je ceo tvoj život. Iskoristi je.
Gabriel García Márquez 
(Merkur konjukcija Uran)


Zvezdani(n) zapis 2536
#sreda #merkur #merkurubiku

Danas je sreda Merkurov dan, Merkur je u Biku sada na 2°
U društvu je Urana i Sunca....Jedini aspekt Merkura trenutno je konjukcija sa Uranom!!!


#mesec #mesecublizancima
Mesec je od jutros na poslednjim stepenima Blizanca...bila je konjukcija sa Marsom noćas...
#mesecuraku
Od 01:49 Mesec je u praznom hodu do 11:06 kada će preći u Raka!!!
Kasnije danas Mesec će biti u sekstilu sa Uranom i Merkurom u Biku!!!
★Mesec - duša i Merkur - um u skaldu - sekstil!!! Lepa energija da iskažete svoja osećanja....Mesec je u energiji Raka (voda), Merkur u energiji Bika (zemlja)....vole se voda i zemlja...Lepa energija da iskažete svoja osećanja....da pričate, dopisujete se sa vama dragim ljudima, porodicom, majkom...
★Kada se sretnu u energiji sekstila Mesec i Uran sve je moguće. Ovo je energija iznenadnih događaja, vesti, dešavanja, nešto drugačije i nešto originalno....ono....razbijanje rutine....Jak kreativni potencijal....Ovo je energija željna promena :)). 
★Na kraju dana kvadrat sa Kironom u Ovnu: Sa ovom energijom bi mogla da "izroni" neka rana, bez obzira koliko je duboka i stara...Neko će se samo setiti nekih bolnih trenutaka bez određenog razloga i povoda, nekome će biti dotaknuta na neki način bolna tačka kroz razgovor, neki događaj....Neko će imati potrebu da bude sam, da se usami....bez obzira da li je u društvu ili nije..."sam u gomili ljudi"...Kraj dana je....sa ovom energijom idemo u krevet....




#danasnazvezdanomnebu
#merkurkonjukcijauran
08.maj 16:22: Merkur konjukcija Uran

Susret Merkura i Urana - upoznavanje!!!
Ovo je njihov prvi susret od kako je Uran prešao u Bika...Poslednji susret je bio 13.maja 12:50: Merkur konjukcija Uran u Ovnu na 29°!!! Od sada će se oni susretati jednom godišnje.....Srešće se ukupno sedam puta, poslednji susret će se dogoditi 24.maja 2025. 
Prvo je Sunce imalo susret sa Uranom - 23.aprila, bio je to njihov prvi susret posle 84 godina!!!
Ova dva susreta možemo da povežemo...Događaju se u razmaku od 15 dana!!!

Misli, reči, komunikacija sa ovom konjukcijom sve mogu biti samo nepredvidljivi...iznenadne misli, reči, poruke, informacije, saznanja....Iznenadne ideje....blesak ideja...Negde ova konjukcija može doneti i neprijatna iznenađenja, iznenadne posete, neprijatne događaje...sve već prema vašim horoskopima i položajima ovih planeta!!! Generalno neko "buđenje" i neki alarm (Uran) su mogući!!! 
Pripazite na tehničke uređaje, posebno na kompjutere, napravite buck up podataka...
U vaš život mogu ući novi ljudi, novi prijatelji....Neko će se priključiti nekoj grupi sa zajedničkim interesima, neko će neku grupu iznenada napustiti...Susreti mogu biti iznenadni, neobični, drugačiji, originalni....ali i ljudi koje možete sresti!!!
Ova konjukcija za nekog može biti jako povoljna i podsticajna, za druge bi mogla biti neprijatna!!! Nadam se da spadate u prvu grupu!!!



Juče smo mogli da čujemo neke stvari koje smo i znali i nismo znali jer nas niko ništa i ne pita!!!
Neke vesti nas podsećaju na nešto što se dogodilo pre sedam godina:

Ovo su naše vesti, sigurna sam da i vi drugi ma gde ste imate neke vaše vesti....neke su iznenađenje, neke nisu....

Нема коментара:

Постави коментар