понедељак, 27. мај 2019.

Nedeljni horoskop od 27.maja do 03.juna...
Ove nedelje na zvezdanom nebu:
30.maj 03:22: Merkur kvadrat Neptun
30.maj 18:49: Venera sekstil Neptun
31.maj 05:11: Merkur opozicija Jupiter
31.maj 17:26: Venera trigon SaturnGolden haze
Another morning feels like yesterday
End of May


Idemo ka kraju maja....lagano. Ove nedelje Merkur i Venera u prvom planu. Nebeski glasnik i boginja lepote pričaće svoje i naše priče....u četvrtak i petak!!! Kada su energije u pitanju to je miks zabluda, preterivanja ali i romantike, mašte i stabilnih osećanja....Biće više nego zbunjen i sluđen Merkur ovih dana i mi sa njim....Obratite pažnju na informacije i komunikaciju ovih dana jer ništa neće biti kako izgleda!!! Srećom Venera je tu da nam pomogne svojim aspektima da nam bude lakše....
Merkur je u Blizancima pa je u kvadratu (neslaganje) sa Neptunom, Venera je u Biku pa je u sekstilu  (slaganje) sa istim Neptunom!!! Merkur i RxJupiter su na "nišanu", jedan preko puta drugog pa zamislite "konopac" koji natežu svaku sa svoje strane....I na kraju, na samom kraju maja Venera i RxSaturn nam nude mir i stabilnost....neku vrstu emotivne i materijalne ravnoteže....
★Merkur u Blizancima zajedno sa Neptunom u Ribama (kvadrat) će nas ove nedelje očigledno zbunjivati, zaluđivati, naterati da slažemo ili će nas neko slagati....Da li je to kao u pesmi Golden haze - zlatna izmaglica ili je to gusta magla....ostaje nam da saznamo...Na to će se nadovezati Merkurova opozicija sa RxJupiterom u Strelcu i uvesti nas u preterivanja, neki vid euforije...Obe energije mogu doneti neki vid razočarenja....Zaludeće nas Neptun, i sve to proširiti RxJupiter....
★Venera u Biku će istog dana kada Merkur pravi kvadrat sa Neptunom praviti sekstil sa Neptunom....i to je prilika za beg od stvarnosti, za neki "romantični oblak" gde vas neće doticati realnost...I na kraju nedelje i meseca Venera će zajedno sa RxSaturnom (trigon) doneti preko potrebnu stabilnost i tkz čvrsto tlo i zemlju da nas vrati sa tih oblaka i obmana (kvadrat) i bega (sekstil)....
Moram da naglasim da će Venera već prvih dana juna biti takođe u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu (egzaktno 03.juna)....I opet ćemo pričati i pisati o velikom DOGAĐAJU koji nas očekuje krajem ove godine i početkom sledeće a to je čuvena konjukcija Saturna i Plutona u Jarcu i njihov susret posle 38 godina!!! Svaki aspekt do tada sa ovim planetama nas uvodi u tu priču....Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u maju 2019.OVAN: 
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 3.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 12.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 9.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, probleme sa nekim tajnama....i na kraju preterivanje i velika euforija što može biti zamka za vaše planove oko putovanja, obrazovanja, morala, zakona, pravde....Budite oprezni ovih dana, pripazite kome se poveravate i pripazite da vas euforija ne odvede tamo gde ne bi želeli. Pripazite i na moguće kazne, probleme sa zakonom, ako putujete proverite sve informacije....
Venera u Biku u vašoj 2.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 12.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 10.kuća, doneće vam mogućnost da se povučete i da osetite emotivnu i materijalnu sigurnost, lepe momente sa nekim ali daleko od očiju javnosti. Bolje finansije, stabilnost, dobar položaj. Ljudi će vas videti drugačije, kao strpljivu i odgovornu osobu!

BIK:
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 2.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 11.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 8.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, probleme sa novcem, nešto iznenada. Pripazite i na vaš novac ali i na onaj tkz tuđ novac. Ovo je i aspekt troškova, preteranog trošenja. Čuvajte novčanik ovih dana. Proverite sve pre nego krenete u neku finansijsku akciju. Budite oprezni i sa prijateljima posebno ako je neki novac u pitanju. Mogući su i nesporazumi sa bankom.
Venera u Biku u vašoj 1.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 11.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 9.kuća, doneće vam mogućnost lepih emocija, bega od stvarnosti, iznenadnih susreta i emotivnih i prijateljskih. Doneće ova energija i stabilnost kada je vaša životna filozofija u pitanju. Neko će na neki put, a neko će imati goste nekoga sa nekog puta....Ako ste emotivno sami ovo je mogućnost upoznavanja nekog odgovornog i stabilnog, nekog ko će vam pružiti ruku da se izvučete iz samoće...


BLIZANCI:
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 1.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 10.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 7.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, probleme u karijeri, u odnosima sa autoritetima, ali i u vezama koje imate bilo da su to emotivne i bračne veze, bilo da su to ostale veze koje imate sa ljudima. Mogući su razni nesporazumi, mogla bi i euforija da vas ponese, i onda da sledi neko razočarenje. Posebno obratite pažnju na vaš odnos sa partnerom ako ste u braku ili dužoj vezi.
Venera u Biku u vašoj 12.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 10.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 8.kuća, doneće vam mogućnost da se povučete, da prikupite energiju ili kako se to popularno kaže da napunite baterije. Ove energije vam nude i rešenje za neke krizne situacije, ovo je mogućnost regeneracije i trasformacije i neke suštinske promene ali nešto daleko od očiju javnosti. Ovo je energija za obnavljanje energije ali i strasti.

RAK:
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 12.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 9.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 6.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, zablude, probleme u verovanju, idealima, životnim vidicima...Problemi sa tajnama, putovanjima, obrazovanjem, zakonom, pravdom. Na sve ovo preterivanja u svakodnevnom životu, navikama, poslu, zdravlju. Čuvajte tajne.
Venera u Biku u vašoj 11.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 9.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 7.kuća, doneće vam mogućnost lepih iznenadnih osećanja, beg od stvarnosti, a možda i neko stvarno iznenadno putovanje. Lepi, stabilni odnosi sa partnerom ako ste u vezi, a ako niste u vezi mogućnost upoznavanja nekog odgovornog i stabilnog partnera. Negde postoji mogućnost vraćanja emotivne prošlosti ali i obnavljanje prijateljskih odnosa.

LAV:
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 11.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 8.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 5.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, zablude, probleme u prijateljskim odnosima, grupama kojima pripadate. Moguć problem i sa nekim novcem. Preterivanja u emotivnim vezama, u odnosu sa decom. Moguća su i emotivna razočarenja. Nije vreme za suštinske odluke i promene.
Venera u Biku u vašoj 10.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 8.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 6.kuća, doneće vam mogućnost obnavljanja energije, kraći odmor, beg od stvarnosti, ali i više kreativnosti u profesionalnom životu. Dobar odnos sa autoritetima. Neka lepa dešavanja u svakodnevnom životu, poslu i sa zdravljem. Vreme je za zdravu ishranu, vežbanje....kao i za dobar odnos sa kolegama. Nekima od vas ljubav preko posla.....ili to ili ćete shvatiti koliko volite ono što radite....

DEVICA:
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 10.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 7.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 4.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, zablude, probleme u karijeri ali i u odnosima sa ljudima i generalno i posebno u partnerskim odnosima. Na sve ovo ide i neko preterivanje na relaciji karijera i dom, porodica. Moguće je razočarenje u nekog člana porodice ili u partnera.
Venera u Biku u vašoj 9.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 7.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 5.kuća, doneće vam mogućnost emotivnog uživanja, romantične situacije, negde i neki put u dvoje...ili će vam neko doći sa nekog puta. Ovo je beg od stvarnosti sa partnerom ako ga imate. Ako niste u vezi mogućnost upoznavanja nekog romantičnog, stabilnog i odgovornog partnera. Mogućnost i pojavljivanja emotivne prošlosti na ovaj ili onaj način (direktno ili kroz neku situaciju).

VAGA:
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 9.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 6.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 3.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, zablude, probleme u vezi posla, zdravlja, vaših uverenja, ideala, morala, zakona, pravde. Budite oprezni jer su moguća razočarenja ali i neke kazne. Na sve ovo i energija preterivanja, pa pripazite u komunikaciji jer se neke reči jednom izgovorene ne mogu vratiti. Moguća su odlaganja putovanja, učenja nekog ili zastoj u vezi toga.
Venera u Biku u vašoj 8.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 6.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 4.kuća, doneće vam mogućnost boljih finansija, posebno ako ste u nekom kreativnom poslu. Ovo su i dobri odnosi sa kolegama ali i dobri porodični odnosi. Dobra energija za porodične finansije i zajedničke resurse. Obnavljanje strasti tamo gde treba ali i dobro zdravlje kroz neku promenu i skupljanje energije kroz meditiranje i sl.

ŠKORPIJA:
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 8.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 5.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 2.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, zablude, probleme u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti, u vezi zajedničkog novca i tkz tuđeg novca i podrške. Na sve ovo i neki vid preterivanja sa novcem. Pričuvajte svoj novčanik ovih dana.
Venera u Biku u vašoj 7.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 5.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 3.kuća, doneće vam mogućnost lepih emotivnih i romantičnih trenutaka sa partnerom, više kreativnosti, kao i stabilniji i odgovorniji odnos i komunikacija sa partnerom ali i sa ostalim vama bliskim ljudima, javnošću i sl. Dobra energija za pregovore, ugovore, dobru komunikaciju generalno, kao i donošenje bitnih odluka. Za one koji nisu u vezi mogućnost upoznavanja romantičnog, odgovornog i stabilnog partnera. Negde je ovo i mogućnost vraćanja emotivne prošlosti....

STRELAC:
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 7.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 4.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 1.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, zablude, probleme u vezi vašeg doma, porodice, porodičnih odnosa, u vezi vašeg emotivnog partnera. Budite oprezni jer bi mogli da se razočarate u nekog ili obrnuto da vi nekog razočarate. Moguća su i razna preterivanja prema ljudima sa kojima ste u nekom odnosu. Čuvajte se euforije.
Venera u Biku u vašoj 6.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 4.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 2.kuća, doneće vam mogućnost lepih trenutaka u domu, neki kreativan posao, lepu svakodnevicu, bolji odnos prema navikama, zdravlju. Dobra energija za lične finansije, za vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Ovo je prikupljanje energije u domu, mogućnost rada od kuće i generalno bolje psihofizičko zdravlje i stanje.

JARAC:
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 6.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 3.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 12.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, zablude, probleme u vezi vaše komunikacije i one svakodnevne ali i one poslovne. Mogućnost nekog razočarenja. Čuvajte zdravlje, proveravajte dijagnoze ali i terapije. Na sve ovo mogućnost nekog preterivanja, posebno u jelu i piću. Čuvajte tajne posebno one poslovne.
Venera u Biku u vašoj 5.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 3.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 1.kuća, doneće vam mogućnost lepe, emotivne komunikacije. Mogućnost kratkog bega od stvarnosti. Mogućnost i stvarnog kraćeg putovanja ili druženja sa vama bliskim ljudima. Mnogo bolji emotivni odnos, čvršći, stabilniji, odgovorniji ako ste u vezi. Ako niste u vezi ovo je mogućnost romantičnog upoznavanja, nekog odgovornog, stabilnog partnera. Ova energija vam može doneti i neku emotivnu prošlost kroz susret ili kroz neki psihološki događaj...

VODOLIJA:
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 5.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 2.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 11.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, zablude, probleme u vezi nekog novca, u vezi emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Moguća su i preterivanja i iznenadni troškovi ako ne vodite računa. Budite ovih dana oprezni sa novcem i čuvajte svoj novčanik. Budite oprezni i u emotivnim vezama, manje euforije da se kasnije ne bi razočarali.
Venera u Biku u vašoj 4.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 2.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 12.kuća, doneće vam mogućnost da popravite svoje i kućne finansije. Ovo je i energija povlačenja, energija punjenja baterija negde u vašem domu ili nekom vašem kutku. Bolji porodični odnosi i neka porodična i emotivna tajna koja vam ide na ruku. Mogućnost vraćanja neke prošlosti i nečeg već viđenog i doživljenog. Ovo je dobar susret sa prošlošću.

RIBE:
Ove nedelje Merkur u Blizancima vaša 4.kuća u kvadratu sa Neptunom u Ribama 1.kuća i u opoziciji sa RxJupiterom u Strelcu 10.kuća, nagoveštavaju zbunjujuću komunikaciju, neke laži, obmane, zablude, probleme u vezi vašeg doma, porodice, privatnih stvari, prošlosti. Mogućnost da se u nekoga razočarate. Na sve ovo i energija preterivanja na relaciji vaš dom i vaša karijera. Ne birajte ni jednu od ovih strana, gledajte da ih "pomirite". 
Venera u Biku u vašoj 3.kući je tu da pomogne, sekstil sa Neptunom u Ribama 1.kuća i trigon sa RxSaturnom u Jarcu 11.kuća, doneće vam mogućnost lepe emotivne komunikacije ali i generalno komunikacije sa vama bliskim ljudima. Mogućnost bega od stvarnosti, ali i nekog stvarnog kraćeg puta ili izleta ili samo druženja sa vama dragim ljudima. Ovo je i energija iznenadnih susreta i emotivnih i prijateljskih, kao i iznenadnog vraćanja emotivne prošlosti u vaš život na ovaj ili onaj način (kroz direktan susret ili kroz neku situaciju)....Нема коментара:

Постави коментар